Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex'e de böyle yapmıştı Aykut ve Aziz ikilisi. Mobbing ile başlamışlardı işe. Sonra 1-2 gazeteciye haber, taraftarlar arasında koşmuyor efsanesi yayıldı ve kısa süreli destek sağlanıp gönderildi. Sonrası ise zaten malum.

belhandayı belki 8 numara oynatacak tudor.adam dengesiz,ne yapacagı belli degil.2 önemli transfer şart sneijder gidecekse

Sneijder'in gitmesini biri çok kaliteli ve yıldız olmak üzere 2 tane iyi kanat transferi telafi edebilir ancak bence. Kanatlara dayalı bir sistem oynatırsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijdercilerin acısını anlıyorum üstlerine pek gıtmeyin

DDhQrAKXYAI7tgO.jpg:large

hahahahahahaha

Ne demek istediğimi anladın renktaş sadece biri için takım tutmuyorum ben,ya daha 1 ay önce takımın en iyi adamı gitti Bruma,Ama kalmak istemeyen adamı tutamazsın zaten dedik inan iyi bir takım kurulsa neler yapmazdı mesela,Sneijder büyük futbolcu ama bu ona emekli olana kadar muhtacız demek değildir duygusallığa gerek yok ben böyle düşünüyorum Muslera giderse tepki koyarım sadece onunda takımdaki yeri ayrı ve yerine koyacak bir adam bulacağımızı sanmıyorum.
Muslerasporlusun yani? Senin kafa böyle çalışıyor ya kendi şahsi görüşlerinde eleştirdiğin şeyin aynısını yapman ne alaka? Sneijder'i savunanlar da babasının oğlu olduğu için değil senin Muslera hakkında düşündüğün gibi düşündükleri için savunuyor bunu anlayamayacak kadar neyse sıfat kullanmayayım ne olabilirsin ki?

Sneijder kalır takımda yine sorun cıkarsa sezon sonu sneijderciler kacacak delik arasın

Sneijder parmaginda oynatiyor milleti YAZIK

herif daha fazla tatil yapmak icin neler yapiyor

Belhanda'yi kanata yazanlar var. bu adam 3'lu orta sahanin solunda veya 10 numara oynar kanat oynayamaz. Oynarsa cok kufur yer. Hayatin da belhanda'yi izlememis adamlar gelmis belhanda'yi kanata yaziyolar.

Abi niye sneijder olmazsa olmaz kabul ediliyor anlamıyorum. Fatih Terim'in ilk sezonu Sneijder mi vardı? Takım maşallah makine gibiydi

Sneijder'in gitmesi demek şu ana kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan tüm transferleri anlamsız kılar.

Başka da bir yorumum yok Sneijder ile ilgili, umarım bugünden sonra Sneijder'in olumsuz haberlerini konuşmuyor oluruz.

Sürekli salladiklari, insan gibi göndermeyi bile beceremeyen, performansını beğenmeyenler, yerine 3 gömlek düşüğünü daha pahalıya alan akıllılar şu kulübe Sneijder kadar faydası dokunmamıştir.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder kadro kurmayı kondisyoner göndermeyi bırakırsa
Gollerde gidip jong 'la sevinmezse kilolarından kurtulursa buyursun başımızın üstünde yeri var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt