Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDg21jHXUAAEECQ.jpg:large

Semih hele bi hata yapsin bakalim, bu dover lan semih'i :D
bu Melodan daha deliye benziyor ama neyse çok olay çıkarır derbilerde falan inşallah Melo gibi işin ibneliğini biliyordur

Selçuk'a top geldiği anda benim maçı kapatasım geliyor, hatta seni oynatan antrenörü diye sövüp kapattığım da oldu bi kaç kere. Haftada 1 kere maç izliyorum zaten, böyle organizmaları izlemek istemiyorum artık. Herifte ne futbolcu tipi var ne fiziği var. Selçuk gitsin hiçbir transfer yapmayalım, hiçbirşey olmasın yine yeter. Vallahi tiksindim iyice artık. Sabri yine bek oyuncusu falandı maç içinde hep top gelmiyordu. Bu adam her dakika maçın içinde her topa basıp geri dönmesi insanı çıldırtıyor.

Şuna and dursun eklersek galatasaray taraftarı olur tam.

827eae5cfe9506d70212bc36e0f62054.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yönetim ve hoca biraz iyi niyetli ve kafası çalışan adamlar oslalar bu konuda Sneijder'e izin vermezler, gelmediğinde de taraftara bakın böyle yaptı derlerdi. Biliyorlar ki Sneijder istenen tarihte gelir eğer ekstar izin çıkmadıysa. Ama göndermek için her türlü geç gelişine filan da izin verip algı yaratıyorlar.

Aynı Melo olayları.

Sneijder satılıp maaşıyla ve gelecek bonservisle İmbula kiralansa mutlu olmaz mısınız allasen

Ne alaka? Imbula tarzında bir oyuncunun Sneijder kalsa bile %100 alınması lazım. O bölgeye iyi oyuncu mutlak ihtiyaç. Haa Ben Arfa veya Kono desen ok derdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yıl 2017 hala survivor mu izliyorsunuz.? Rezalet...Hemde Acurun kanalında. Tam bir acur.

Ne alaka? Imbula tarzında bir oyuncunun Sneijder kalsa bile %100 alınması lazım. O bölgeye iyi oyuncu mutlak ihtiyaç. Haa Ben Arfa veya Kono desen ok derdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İsme takılma 1 yıl sonra gidecek Sneijder yerine 1 yıl boyunca Kono, İmbula veya Lemina'yı izlemek istiyorum ben

İyi bir Sneijder in neler yaptigini anlatmaya gerek yok sanirim.Bu adam iyi bir kadroda neler yapar sahsen ben merak ediyorum.En verimli olacagi zamanlarda ustelik.Sneijder psikolojik olarak toparlansin en buyuk transferimiz olacaktir suphesiz.Gonderdin diyelim kimi alacaksin yerine ? Ne kadar odiyeceksin ? Mevcut yonetim alabilecek mi ? Kumar oynamaya gerek varmi bosu bosuna.Elinde varken niye elindekinden oluyosun ? Tekrar soyluyorum Sneijder kesinlikle kalmali.

Ersin Düzen: "Galatasaray'ın istediği sağ bek Corchia. Bonservis pazarlığı yapılıyor. Bu oyuncuyu Arsenal ve Watford da istiyor."

Ersin Düzen: "Dursun Özbek ile konuştum. En az 3-4 yabancı transfer daha yapılacağını söyledi. 2 orta saha, 1 sol bek, 1 tane sağ bek."

Ersin Düzen: "Galatasaray'ın istediği isimlerden biri Vainqueur. Diğeri Lemina. Bonservisi 20 milyon Euro. Galatasaray kiralamak istiyor."

Corchia, Sol bek, Lemina ve Konoplyanka'yi alin gelin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt