Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Ufaklik uyku saatin gelmis
Yas 30.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufaklik uyku saatin gelmis
bu Melodan daha deliye benziyor ama neyse çok olay çıkarır derbilerde falan inşallah Melo gibi işin ibneliğini biliyordur![]()
Semih hele bi hata yapsin bakalim, bu dover lan semih'i![]()
Yönetim ve hoca biraz iyi niyetli ve kafası çalışan adamlar oslalar bu konuda Sneijder'e izin vermezler, gelmediğinde de taraftara bakın böyle yaptı derlerdi. Biliyorlar ki Sneijder istenen tarihte gelir eğer ekstar izin çıkmadıysa. Ama göndermek için her türlü geç gelişine filan da izin verip algı yaratıyorlar.
Fena ama dimi. Çoluk çocuk keser yeminle![]()
Bu niye boyle bakiyo lan![]()
Sneijder satılıp maaşıyla ve gelecek bonservisle İmbula kiralansa mutlu olmaz mısınız allasen
Niye taraftar takımı sneijder kursun dıyor zatenSneijder hoca getirip gönderiyorsa hata yönetimindir futbolcuya suç bulmayın
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
![]()
Bu niye boyle bakiyo lan![]()
İsme takılma 1 yıl sonra gidecek Sneijder yerine 1 yıl boyunca Kono, İmbula veya Lemina'yı izlemek istiyorum benNe alaka? Imbula tarzında bir oyuncunun Sneijder kalsa bile %100 alınması lazım. O bölgeye iyi oyuncu mutlak ihtiyaç. Haa Ben Arfa veya Kono desen ok derdim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Musap yigiti esir alacak gıbı
Nope Sneijder etrafında takım kurmak başka kurdurmak başka edilgen olmayacaksın olursan böyle olur işte. Tudorla anlaşamaz yarın başka hoca getirirsin onunla da anlaşamaz sürer gider daha şimdiden sezonu çöpe atmak istemiyorlarsa mevzuyu halletmeleri gerekirNiye taraftar takımı sneijder kursun dıyor zaten