Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergen yemin ederim az sonra seni takimin u17 hocasi yapacam bu nedir ya atalay'da atalay.

24003-a5690a-1-800x654.jpg

Alin size scout transferi

Ben de tam senin yazmani bekliyordum, hep bunu yaziyorsun cünkü. En büyük 4-4-2 fetisisti sensin sonucta burada belki de. Seni takimi tek forvete göre olusturmazsan tabi basarili olamazsin tek forvetle oynayip.

Takimi tek forvete göre olsuturmak nedir, eger tek forvete göre olusturmadiysak, neden tek fovet ile oynuyoruz, ve oynamamizi savunuyorsun ?

Mesela cok az macta Drogba ileride arkasinda Sneijder saginda solunda kanatlar ile oynadik ve etkili ve güzel maclar oynadik ama bunun devamini Burak ve Umut yüzünden getiremedik. Daha dogrusu Burak yüzünden. Hep bir "Burak da oynamali" cabasi vardi medyada her yerde.

Medya mi kuruyor kadroyu. Sneijder önlü arkali Drogba ile olmuyor diye, Mancini mi atti sola sneijderi ? Drogba ve Burak ile cift forvet yaptigimiz maclarda, daha bile iyi sonuclarimiz var. Ama BJK deplasmanindan sonra bir daha göremedik o formasyonu.

Medya baskisi varsa, illaki sneijder oynasin diye taraftar baskisi da var. Isim önemli degil, ama isimleri takimin basarisinin üzerine koymak, basarisizlik getirir.

Sen takimi tek forvete ayarlarsan basarili olursun tabi ki. 4-4-2 her zaman cözüm degil, gecen sezon elimizdeki takimla 4-4-2 oynasak büyük ihtimal sampiyon olurduk o zaman senin mantigin ve istatistigine göre. Böyle kolay degil.

Takim tek forvete de, cift forvete de mi ayarli o vakit ? Sinan rahat forvet oynar. Eren ve Podolski cift daha etkili oluyorlardi. Tek forvete kendimizi zorunlulastirmasak Rod yerine forvet gelebilirdi devre arasi.

Benim fetisistligim yok, neden bir insan bir sistemin fetisisti olsun ? Ama sende, nedenini cözemedigim, bir düsmanligin var kulüp tarihinin en etkili dizilisine karsi.

Never Change a Winning System

4-3-3 ise 4-3-3
4-4-2 ise 4-4-2
3-5-2 ise 3-5-2

Bir dizilis ile yüksek ihtimal sampiyon olabiliyor, digeri ile yüksek ihtimal olamiyorsak, sorunu cözmenin futbol icinde aramak sart olur.

Bu her sene 4-4-2 ile sampiyon olabiliriz diye degil...

Ama 4-4-2 ile 40%, 4-2-3-1 ile 10% sampiyon olabiliyorsak ancak, o vakit bunda ISRAR ETMEK malliktir.

Son düzenleme:
of of of YouTube atalay ve yunus harika goller atmış yahu.....sağ kanada yunusu yazın arkadaşlar...çalım,şut herşey var.

olum bu yunus ne böyle küçük küçük adımlarla seri şekilde hızlanabiliyor sola çekip plase atıyor dehşed bir yetenek karakter zaafiyeti yaşayıb bozmaz umarım kendisini..

atalayda çok zeki bir topçuya benziyor. malik de çok şık ama o bizde oynamıyor sanırsam

Özel Haber
Hollanda'da Nec Nijmegen forması giyen 17 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu @GalatasaraySK ile sözleşme imzalayacak. #Gslive #Galatasaray

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

olum bu yunus ne böyle küçük küçük adımlarla seri şekilde hızlanabiliyor sola çekip plase atıyor dehşed bir yetenek karakter zaafiyeti yaşayıb bozmaz umarım kendisini..

atalayda çok zeki bir topçuya benziyor. malik de çok şık ama o bizde oynamıyor sanırsam
yanlış hatırlamıyosam 2 -3 sene önce biraz kendini begenmişlik vardı galiba.forvette oynuyodu o zaman ve aguero hayranıydı.

Abi akil var mantik var senede 5.5m alan adam 2m a sampdoriaya gider mi? Neymis mobbing yapiliyormus neyin mobbingi bu? Gecen sene kadroyu kuran sneijder degil miydi? De jong u riekerinki kondisyoneri getiren kendisi degil miydi? Dunyanin parasini aldi klupte kral gibiydi td degisince olay cikardi.Son 2 3 ay tudor sıkı calistirdi diye atarlanacaksa kendisi bilir..

ayrica hic kimse de 5.5m euroyu birakip mobbing var diye 3te 1 ine baska klube gitmez..en yakin ornegi eboue adam 6 ay b takimiyla calisti parasini aldi.o yuzden birakin geyigi uzulmeyi filan daha iyi teklif almazsa sneijder kalir.

Yahu allah askina az beyninizi ekstra zorlayin lutfen laf olsun torba dolsun diye hamleler yapmayin.

Nasil bir hayal aglemi cozemiyorum. Takimi kuran adam riekerink kaldigi zaman gider hayvani bir orta saha ve forvet aldirirdi ilk.
Sneijder nasil bir gerizekaliysa takim kurarken suraya serdari koyayim belki sakatlanir, yanina kimse almayalim belki gol yeriz dedi evet. Hatta forvete ne gerek var ben atarim atamazdam bir guzel elestiririm dedi.

Bak komdisyonerden girmen guzel olmus takimi caki gibi yapan kondisyoneri niye gonderdiler sneijder bakti cok yoruluyor zaten 1 aylik sozlesme yapmisti ondan galiba. Ha birde riekerink'i as takimin basina getirdi niye yatarim diye.
Sneijder oyle aptal adam ki hatta dembele gelecekti bu adam hizli ben sprinter oyuncu sevmem dedi ve veto etti.

Ne bilim dunyanun herhangi bir ligindeki takim icin sunu sunu su oyuncu yapti. Deseler koca bir ha..r cekeriz ama su yukaridaki olaya bak.

2 ay diarra pesinden kosup menajerlerle kucak dansi yapip en son 31 agustosta transferin son gunu bir oyuncu getiriliyor ve sneijder takimi kurdu oluyor ya bitiyorum.

E oldu olacak dursun odasini da verseydi niye git gel masraf yapti ki. Ayrica riekerinki gonderip tudoru niye getirdigini anlamadim hemde o kadar sorun yasamis baksana, besle kargayi oysun gozunu resmen.

Senin yoneticin kukla cunku hollanin saygin altyapi hocalarindan birini sana getirdiklerinde hoca bulamayip takimin basina getirmseydin, hadi getirdin kos koca 2 ay adami kendi gorevinr gondrtip yerine adam bulamadin, 2 ay diarra asagi diarra yukari kosup ikna edemedin suclu jongu oneren sneijder oldu. Hadi bak getirdin mafya sneijder 2.5 milyondan sozlesme yaptirdi jongla inaniyor musun.
14 kisilik yonetim ekibi zaten anasinifi veletlerinden olusuyor.
Ne gucluymus sneijder simdi de kendini gondermeye calisiyor kendi kendini yok eden bilgisayar virusu gibi resmen

Takimi tek forvete göre olsuturmak nedir, eger tek forvete göre olusturmadiysak, neden tek fovet ile oynuyoruz, ve oynamamizi savunuyorsun ?

Medya mi kuruyor kadroyu. Sneijder önlü arkali Drogba ile olmuyor diye, Mancini mi atti sola sneijderi ? Drogba ve Burak ile cift forvet yaptigimiz maclarda, daha bile iyi sonuclarimiz var. Ama BJK deplasmanindan sonra bir daha göremedik o formasyonu.

Takim tek forvete de, cift forvete de mi ayarli o vakit ? Sinan rahat forvet oynar. Eren ve Podolski cift daha etkili oluyorlardi. Tek forvete kendimizi zorunlulastirmasak Rod yerine forvet gelebilirdi devre arasi.

Benim fetisistligim yok, neden bir insan bir sistemin fetisisti olsun ? Ama sende, nedenini cözemedigim, bir düsmanligin var kulüp tarihinin en etkili dizilisine karsi.

Never Change a Winning System

4-3-3 ise 4-3-3
4-4-2 ise 4-4-2
3-5-2 ise 3-5-2

Bir dizilis ile yüksek ihtimal sampiyon olabiliyor, digeri ile yüksek ihtimal olamiyorsak, sorunu cözmenin futbol icinde aramak olur.

Bu her sene 4-4-2 ile sampiyon olabiliriz diye degil...

Ama 4-4-2 ile 40%, 4-2-3-1 ile 10% sampiyon olabiliyorsak ancak, o vakit bunda ISRAR ETMEK malliktir.

Takimi tek forvete göre olusturmaktan kastim tek forvet oynuyorsan ona göre takim kurmak ve belirlemek. Ben cok iyi hatirliyorum Juventus deplasmani Mancini'nin ilk maci Burak yedek diye herkes kiyamet koparmisti tek forvetle maca ciktik Burak nerede diye medyada herkes yerden yere vurmustu.

Medya kurmuyor kadrolari ama medya etkiliyor herkesi, nasil simdi Sneijdere karsi olusan algida aylarca etkilediye ayni o derecede etkiliyor.

Benim 4-4-2 ye düsmanligim yok, elindeki adamlar buna izin vermiyorsa 4-4-2 oynamazsin bu kadar kolay. Sinan'in forvet oynayabilecegini hatirlatmana gerek yok burada forvette oynatilmali diye savunanlardan birisiyim zaten. Elimizdeki forvetlerle 4-4-2 de zorlanirsin cünkü birbirini tamamlayan adamlar degil bunlar uzun vadeli sezon icinde ise yaramaz tek tük macta olur belki ama Eren,Poldi, Sinan ile olacak is degil. Olur diyorsan da o senin fikrindir ama ben öyle düsünmüyorum.

Daha ortasahamızın yetersizliğine falan değinmedim bile.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt