Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 24.228
- 10.579
- 2.533
Tek sevdamız GALATASARAY
herkese iyi geceler, iyi nöbetler renktaşlar
herkese iyi geceler, iyi nöbetler renktaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Podolski gitti yerine ondan daha çok taraftara oynayan Gomis geldi. Adam her gittiği takıma kalbimde yeri ayrı diyoryakında başlar sosyal medyadan show a.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sneijder'i istemeyen Top 3 List;
Terim
Hamza
Tudor
Kenks ben bunları hiç sevmem ama ben bile istemiyorum Snejder'i
Tudor nötr biraz
13 Temmuz'da deplasmandayız.
Yoktu. Sneijder da zaten işlemekte olan bi sistemi daha da yukarı taşımaya geldi. O geldiğinde ondan bağımsız olarak çöküş başlıyordu zaten.Bunu ifade ettim mesajin sonunda ama...
------------------------------
Galatasaray´in 12/13 yilinda takimin üzerine kurulmasi gereken bir oyuncuya ihtiyaci varmiydi ? Ve Sneijder´in etrafina kurulan takim tam olarak nedir, cok farkli, ve cevaplanmasi zor sorular, bence...
Ha ben resmi maçları sordun sandım. Valla şu 2 haftada bi 3 maç falan yaparız herhalde ama ismi olan bi takımla olacağını pek sanmam. Herhangi bi bilgi de yok bildiğim kadarıyla.direk uefa maçı mı oynayacağız?ley:
Slovakya 1.liginden bir takımla hazırlık maçı yapılmalı bence.
hamza sneijder aşığıydı yaw adamın günahını almayın bu hususta. dk da sallamıştı en son oda faşist ollduğu için tanıyınca aşık oldu bilale olduğu gibi
Tudor' un Sneijder' i istememesi için format anlamında sebepleri olabilir ki Sneijder o bakımdan zor bir oyuncu olmuştur hep; Van Gaal' in 2014 DK da ''Sneijder' a yer verebilmek için 5 li savunma oynatmak zorundaydım'' sözü bunu apaçık ortaya koyuyor. Bu zorluğa rağmen oynatması kalitesinden faydalanma isteğidir, öylesine özel yeteneklere sahip bir futbolcudur...
Ancak güncel mevzu sadece bu zorluk değil. Tudor, takımda otorite kurmasının önündeki en büyük engel olarak kendisini görüyor anladığım kadarıyla. Soyunma odası konuşmaları biliniyor, De Jong' un ''25 kişi gitmez, sen gidersin!'' minvalindeki küstahlığını körükleyerek destek vermiş bir adamı ben de istemezdim Tudor' un yerinde olsam...
O olay üzerine çok kritik, geri dönüşü zor bir karar alınması gerekliliği hasıl oldu ve yönetim Tudor' un kalmasından yana tavır koydu. Bu kararın doğruluğunu zaman gösterecektir. Şahsen, Tudor' un dinamizm vaadeden söylemleri benim için de birincil önceliğe sahip olduğundan olumlu buldum. Kaldı ki o saatten sonra kimi getireceklerdi de gelen adam kadroyu değerlendirip, kaçınılmaz kökten revizyonu planlayabilecekti zaten?. Yakın zamanda en sıradan bile olsa bir futbol aklıyla hareket edilmeden yapılan transferler malum, halen kurtulmaya çalıştıklarımızın çoğunu bunlar teşkil ediyor.
Daha o zamandan iplerin koptuğu kanaatindeyim. Bu durumda Tudor' a boş yere feveran ediliyor; adamın eline davulu verdiysen tokmağını da vereceksin. Onu yetersiz bulup, görevde tutan yönetime yapılan eleştirilere sözüm yok. Ancak Tudor görevde kaldıysa ve herhangi bir futbolcuyu istemiyorsa gönderilecek, bu kadar basit. Ne kulüplerden ne futbolcular gönderildi?...
Sneijder geldiginden beri, satsak da gitse de 4-4-2 oynasak diyen adam dolu. Kafa bir tek 4-4-2 ye basiyor.
Olm sen niye istemiyosun yav restaurant yüzünden mi?