Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi bu alberste ne yvsak adammıs adam kampa katılmıyor ama görüsme yapmıyoruz sneijder galatasarayın oyuncusu dıyor? kampa nıye katılmadı o zaman

Donk
de Jong
Tarık
Umut
Oğuzhan
Emrah
Hakan

gitsin Sneijder kalsın çok mu şey istiyoruz anlamadım ki.

Balta zu Antalyaspor diyolar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yaw inanmayin onun dediklerine. Italya'ya gorusmeye gitmis iste. Italyanlar yalan mi soyluyor. Albers gorustukten sonra anlastik da diyemez zaten, adamlar bizimle gorusmedi daha.

Son düzenleme:
Onu da yazdim zamaninda... Burak´da sikintiliydi, ama üzerine birde sneijderin gelmesi tüy dikti. Buraki öyle yada böyle idare ediyorduk, zaman zaman kenarda felan oturuyordu. Forma garantisi yoktu. Zamani geldiginde cok önemli maclarda bile, takim icin kesebiliyorduk. Takimin üzerinde degildi hic.

Bence Burak'ı küçümsüyorsun Adem

Kesinlikle mikser gibi bir adamdı

milli takımda bile gösterdi bunu Arda olayında

Ayrıca forma garantisi yok dedin ama onun yüzünden Drogba bile harcandı resmen

Ayrica sneijder kalabilir sikinti yok ama direk karsi ornek olarak selcugu gostermek neyin cabasi? Kim selcugu savunuyor troller disinda?
kalirsa bizim icin daha iyi olabilir ancak muslera milli mac yapti mi bilmiyorum ama muslera selcuk takima katilmis sicakta antreman yaparken sneijderin katilmamasinin hic bir gecerli sebebi olamaz.boyle seyler takimdaki sevilmeme olayini artirir.

melonun taktikleri bunlar transferi bahane edip kamplara gelmemeler. Bar acti onla ilgileniyor resmen..klup bulmaya calisiyorsa ki bu kadar sevenine ragmen yapiyor sanki kapi kapi kendisi dolasiyor.kampa katil calismana bak sen menejerin yerine yapiyor gorusmeleri zaten..telefonla bilgilendirilmiyor mu ibizadayken de? Farki ne olacak?

Hahaa fenerbahçe nin daha yüksek teklifine rağmen doumbia lizbona gitmiş. Şimdi anlıyormusunuz marka nin ne olduğunu
a5607cf16d0b80cf16fbe19f64d4ce8e.png

Gözleri doysun be ellerinde Bas Dost var. Su herifler bile onunla yetinmiyor gidiyor baska bir iyi forveti daha aliyor.

Bu üstteki Portekiz takimlarinda manyak futbol akli olan adamlar var hep.

Sneijder'i seversin, kalmasını istersin, yaptığı / yapamadığı şeyler üzerine tartışırsın, sistem üzerine konuşursun, bunlara hiç lafım yok. Lakin her futbolcu eleştirilebilir buna Sneijder de dahil. Ben de kalmasını istiyorum ama tartışmasız ve alternatifsiz bir isim olarak kalmasını değil. Belhanda geldi form durumuna göre her ikisi oynar veya birisi yedeğe çekilebilir. Faydası yoksa takımdan ayrıladabilir, burası Galatasaray hiçbir futbolcu kulüpten büyük değil.

Yani bazı arkadaşlar var ki hakikaten Sneijder gitti desen adam kulübü kapatalım diyecek. Olay sevme, sevmeme ; kalmasını isteyip istememe mevzusunu çoktan geçmiş, işe duygular girmiş, mantık kalmamış, fanatizme kaymış artık. Yalnız bu arkadaşlardan ricam bundan sonra yok efendim oyuncuya dayalı düzen var, yok efendim oyuncular teknik adam beğenmiyor , hocayı gönderiyorlar falan diye dert yanmasın. Bizzat Galatasaray taraftarının kendisi oyuncuya dayalı düzen istiyor.

Gözleri doysun be ellerinde Bas Dost var. Su herifler bile onunla yetinmiyor gidiyor baska bir iyi forveti daha aliyor.

Bu üstteki Portekiz takimlarinda manyak futbol akli olan adamlar var hep.
Beleş almışlar kiralık opsiyonlu
Bizde modeste yi alsak :D

Donk
de Jong
Tarık
Umut
Oğuzhan
Emrah
Hakan

gitsin Sneijder kalsın çok mu şey istiyoruz anlamadım ki.
yav vasfi önemlı olan sneijderin kalması degıl bu adam maastan vs yollanmıyor tudor ıstemıyor belli ki kalırsa sıkıntı olacak hala kalsın dıyon

Çok iyi takımdık, orda sorun yok. Ama takımın çöküşünü Sneijder'in gelişine bağlamışsın, alakası yok. Aysal-Terim arasında geçenler ve sonrasında yaşanan gerizekalıca transferler (hoca dahil) +yönetiliş biçimi sebep oldu buna.

Bu sadece olayin sportif degerlendirmesidir. Bu yüzden tek sorumlu degil, ve en büyük pay sahibi de degil, bu durum da, diye yazdim... Baslangici da sneijder transgeri degildi, burak transferiydi, ama sonra üst üste stratejik hatalar yapildi, ve telafi ettigimiz o hatayi, kompense edemeyecegimiz bir hale soktuk. Burak iyi takim oyuncusu degil, ama ona ragmen takim yürüyordu. Ama daha da yük bindi.

Dedigim bu ki, sneijderin de payi var. Olay da mantiksiz degil. Sistem changer bir oyuncu cünkü. Takim ona adapte olmaya calistiginda, dikis tutturamadi kimse bir daha tam olarak kisa dönemler disinda.

Son düzenleme:
Adam bildiğin toschak geçmiş.
b5354bf0cab8b59851788fc7cbcdb0d1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt