- 3 Temmuz 2012
- 134.048
- 80.882
- 5.198
Harbi bu alberste ne yvsak adammıs adam kampa katılmıyor ama görüsme yapmıyoruz sneijder galatasarayın oyuncusu dıyor? kampa nıye katılmadı o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu da yazdim zamaninda... Burak´da sikintiliydi, ama üzerine birde sneijderin gelmesi tüy dikti. Buraki öyle yada böyle idare ediyorduk, zaman zaman kenarda felan oturuyordu. Forma garantisi yoktu. Zamani geldiginde cok önemli maclarda bile, takim icin kesebiliyorduk. Takimin üzerinde degildi hic.
Hahaa fenerbahçe nin daha yüksek teklifine rağmen doumbia lizbona gitmiş. Şimdi anlıyormusunuz marka nin ne olduğunu![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Beleş almışlar kiralık opsiyonluGözleri doysun be ellerinde Bas Dost var. Su herifler bile onunla yetinmiyor gidiyor baska bir iyi forveti daha aliyor.
Bu üstteki Portekiz takimlarinda manyak futbol akli olan adamlar var hep.
yav vasfi önemlı olan sneijderin kalması degıl bu adam maastan vs yollanmıyor tudor ıstemıyor belli ki kalırsa sıkıntı olacak hala kalsın dıyonDonk
de Jong
Tarık
Umut
Oğuzhan
Emrah
Hakan
gitsin Sneijder kalsın çok mu şey istiyoruz anlamadım ki.
Konoplynka için para artı sinan i mi istemiş Schalke?
Donk
de Jong
Tarık
Umut
Oğuzhan
Emrah
Hakan
gitsin Sneijder kalsın çok mu şey istiyoruz anlamadım ki.
A be kamil kimi yazacaktın pardonda?
yav vasfi önemlı olan sneijderin kalması degıl bu adam maastan vs yollanmıyor tudor ıstemıyor belli ki kalırsa sıkıntı olacak hala kalsın dıyon
Zeka seviyesiyle dalga gectıgımız antu sneijderi kadrosuna yazıyormus yani burda gıtmesı konusunda hemfikir olmalıyız
Çok iyi takımdık, orda sorun yok. Ama takımın çöküşünü Sneijder'in gelişine bağlamışsın, alakası yok. Aysal-Terim arasında geçenler ve sonrasında yaşanan gerizekalıca transferler (hoca dahil) +yönetiliş biçimi sebep oldu buna.
sizi kudurtmaya calısıyorlarBjklilerse istiyor
Ohasigaraya zam gelmıs parliament 15 tl olmus
Pardon da Oğuzhan kim?