Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen olduğunu söylemedim, genel. Sneijder adım atsa "sağ tarafa adım attı bu takım için bişey veremez artık" diye ötecek adamlar var, her dakka tetikte bekliyorlar 'Sneijder bişey yapsa da laf söylesek' diye.

Tudor'a karşı da var tabi.

vayy benden bahsetmişsin kenks !!!1

Adam bildiğin toschak geçmiş.
b5354bf0cab8b59851788fc7cbcdb0d1.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

yaw he he demis

Beleş almışlar kiralık opsiyonlu
Bizde modeste yi alsak :D

Modeste'i ne zaman alacaktik biliyor musun. Hoffenheim da istenmeyen adam oldugunda.

Herif leblebi gibi gol atiyor hem de öküz gibi güclü. Bu adam Fransa da oynarken niye bu kadar göze batmadi öne cikmadi hayret ediyorum hala.

Bu sadece olayin sportif degerlendirmesidir. Bu yüzden tek sorumlu degil, ve en büyük pay sahibi de degil, bu durum da, diye yazdim... Baslangici da sneijder transgeri degildi, burak transferiydi, ama sonra üst üste stratejik hatalar yapildi, ve telafüz ettigimiz o hatayi, daha zor kompense edebilecegimiz bir hale soktu.

Dedigim bu ki, sneijderin de payi var. Olay da mantiksiz degil. Sistem changer bir oyuncu cünkü. Takim ona adapte olmaya calistiginda, dikis tutturamadi kimse bir daha tam olarak kisa dönemler disinda.
Böyle daha iyi olmuş. Önceki mesajında sorun yalnızca Sneijder'in gelişindeymiş gibi anlatmışsın. Ki bak Sneijder kaç yıldır takımda, hala üstüne yahut Sneijder için takım kurulmadı. Kuruldu diyen en basit tabirle kendini kandırıyordur.

Böyle daha iyi olmuş. Önceki mesajında sorun yalnızca Sneijder'in gelişindeymiş gibi anlatmışsın. Ki bak Sneijder kaç yıldır takımda, hala üstüne yahut Sneijder için takım kurulmadı. Kuruldu diyen en basit tabirle kendini kandırıyordur.

Bunu ifade ettim mesajin sonunda ama...

Takim gittikce daha kötüye gitti her sene... Elbette ki tek sorumlu sneijder degil, belki en büyük pay da onun degil.

------------------------------
Galatasaray´in 12/13 yilinda takimin üzerine kurulmasi gereken bir oyuncuya ihtiyaci varmiydi ? Ve Sneijder´in etrafina kurulan takim tam olarak nedir, cok farkli, ve cevaplanmasi zor sorular, bence...

Podolski gitti yerine ondan daha çok taraftara oynayan Gomis geldi. Adam her gittiği takıma kalbimde yeri ayrı diyor :D yakında başlar sosyal medyadan show a.

bu gif gerçekten atılmışsa bile ki çok oyunlar dönebiliyor bu tip işlerde ne tip bir anlam çıkarılacak anlayamadım küçümseme mi yoksa filmi izle gibisinden mi herhalde ilki gibi

Bunu diyen onlarca adam var burada, hepsinin ortak yönü de büyük bir sürpriz: gitmesini istemeleri.

Sneijder geldiginden beri, satsak da gitse de 4-4-2 oynasak diyen adam dolu. Kafa bir tek 4-4-2 ye basiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt