Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yil olmus 2017 hala dizilis fetisistleri var. Yahu kardes bu nasil oluyor 4-4-2 oynayinca 4-2-3-1 oynayinca falan yil boyunca hep bu taktikte mi gidiyoruz.
Gectigimiz donem bazi maclara 3-5-2ciktik onlari da 4-2-3-1 istatistigine mi dahil edecegiz. Bu muhabbet donuyor dolasiyor ver ayni noktaya geliyor futbolda dizilis diye birsey yoktur ne zaman nerede nasil davranacagini bilmek vardir.

Yil olmus 2017 hala dizilis fetisistleri var. Yahu kardes bu nasil oluyor 4-4-2 oynayinca 4-2-3-1 oynayinca falan yil boyunca hep bu taktikte mi gidiyoruz.
Gectigimiz donem bazi maclara 3-5-2ciktik onlari da 4-2-3-1 istatistigine mi dahil edecegiz. Bu muhabbet donuyor dolasiyor ver ayni noktaya geliyor futbolda dizilis diye birsey yoktur ne zaman nerede nasil davranacagini bilmek vardir.

dizilis degilde tek forvetmi cift forvetmi diye tartisilabilir o daha mantikli.
hatta tek forvet ciktinmi arkasindaki ofansif orta saha ikinci forvet gibi oluyor.
yani sonucta hepsi ayni yeterki 11 oyuncu ve kaliteli oyuncuyla oyna.

Son düzenleme:
Galatasaray yönetimi ibizada açtıgı gece kulübü ile ilginenen sneijdere 1 hafta daha izin verdi(hürriyet)

sneijder önümüzdeki hafta çarşamba ya da perşembe menajeri ile birlikte istanbula gelecek ve yönetim ile görüşeccek(hürriyet)durumu görüşme sonrası belli olacak..

sneijder yönetime ayrılma yönünde bi talepte bulunmadı (ali naci küçük)

Galatasaray yönetimi ibizada açtıgı gece kulübü ile ilginenen sneijdere 1 hafta daha izin verdi(hürriyet)

sneijder önümüzdeki hafta çarşamba ya da perşembe menajeri ile birlikte istanbula gelecek ve yönetim ile görüşeccek(hürriyet)durumu görüşme sonrası belli olacak..

oh be ilk playoff maci ayin 13de o daha bir hafta izin yapacak ?
neyse bence ilk playoff maci sneijdersiz olacak eger gercekten gelecek haftasonu geliyorsa.

olum bu yunus ne böyle küçük küçük adımlarla seri şekilde hızlanabiliyor sola çekip plase atıyor dehşed bir yetenek karakter zaafiyeti yaşayıb bozmaz umarım kendisini..

atalayda çok zeki bir topçuya benziyor. malik de çok şık ama o bizde oynamıyor sanırsam
Bu cocuklar dururken donk ve tarik gibileri ama eksik var diye kampa getiren heriflerle sinaniyoruz.
Futbolu bildim bileli hep derim kardes oyle birsey yapacagiz ki takimi komple silecegiz sifirdan altyapidan 3 sene icinde muazzam takviyelerle muazzam ucretlerle takim kuracagiz. Kim olursa olsun alkislarim ayakta hemde. Ama takim kuruyoruz diyip takimda ben copum beni yakin diyen 20 tane adam halkinda ölü rolune yatarsan orada savas baslar.

Son 2 yildir takimin yapilandirmaya ihtiyaci oldugunu her seferinde soyluyorum.
26 yasinda gelmis genc semihlerden bi bok olmayacagini anlayip yerlerine altyapidan cikan cocuklar koyulmali. Yaz kampinda isik sacan birhan ve gokay gibi cocuklari yil icinde orta sahaya sakatlik ve cezalilardan yokluk cekerken 1 dakika dahi sans veremeyen korkajlarla bu is olmaz ama.

Gel gelelim futbolun kurtulmasi icin tff baskani olmam gerekiyor galiba.
Takimlar 28 kisiden olusacak bunlarin 18 tanesi as sayilabilecek kalitede oynatacagin oyuncular 5 tanesi bunlarin muadilleri ve kalan 5 kisi de altyapidan dahil edilecek 20 yas alti oyuncular olmak zorunda. Ilk 18e 2 tane 20 yas alti oyuncu koyacaksin zorunluluk.
Takim maaslari 45milyon euroyu gecmeyecek 23 yas ustu oynatacagin her turk oyuncu icin en az 1 sene avupada egitim almis olmak zorunda olacak.(gurbetciler haric) Futbolcu maaslari turk oyuncular icin basariya gore primlendirilebilir. Takimlar oynatacagi 3 milyon ustu 1 oyuncu icin 1tane genc oyuncusunu avrupaya kiraya vermek zorunda.
Bak bakalim futbol gelisiyor mu gelismiyor mu.

Bitti bu iş Sergen, gece olanlardan sonra postalamanın p'sini söyleyemezler.

Sneijder hayırlı olsun camiamıza.

Bu cocuklar dururken donk ve tarik gibileri ama eksik var diye kampa getiren heriflerle sinaniyoruz.
Futbolu bildim bileli hep derim kardes oyle birsey yapacagiz ki takimi komple silecegiz sifirdan altyapidan 3 sene icinde muazzam takviyelerle muazzam ucretlerle takim kuracagiz. Kim olursa olsun alkislarim ayakta hemde. Ama takim kuruyoruz diyip takimda ben copum beni yakin diyen 20 tane adam halkinda ölü rolune yatarsan orada savas baslar.

26 yasinda gelmis genc semihlerden bi bok olmayacagini anlayip yerlerine altyapidan cikan cocuklar koyulmali. Yaz kampinda isik sacan birhan ve gokay gibi cocuklari yil icinde orta sahaya sakatlik ve cezalilardan yokluk cekerken 1 dakika dahi sans veremeyen korkajlarla bu is olmaz ama.

Takimlar 28 kisiden olusacak bunlarin 18 tanesi as sayilabilecek kalitede oynatacagin oyuncular 5 tanesi bunlarin muadilleri ve kalan 5 kisi de altyapidan dahil edilecek 20 yas alti oyuncular olmak zorunda. Ilk 18e 2 tane 20 yas alti oyuncu koyacaksin zorunluluk.
Takim maaslari 45milyon euroyu gecmeyecek 23 yas ustu oynatacagin her turk oyuncu icin en az 1 sene avupada egitim almis olmak zorunda olacak.(gurbetciler haric) Futbolcu maaslari turk oyuncular icin basariya gore primlendirilebilir. Takimlar oynatacagi 3 milyon ustu 1 oyuncu icin 1tane genc oyuncusunu avrupaya kiraya vermek zorunda.

o gencler gitmiyo mu harbiden kampa

a1ef11454ceef841c18b3f3fde0cc3ae.png

3cbb926553c65fbc9fbccf2323337df5.jpeg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Maiconun havalimaninda o surati ne lan oyle. Bu herif tam bir psikopata benziyor.

Bitti bu iş Sergen, gece olanlardan sonra postalamanın p'sini söyleyemezler.

Sneijder hayırlı olsun camiamıza.

bakalım.gereksiz bi gerginlik oldu 3 transferin oldugu gün....git konoyplankayı al,kanada bi babayiğit daha bul.sonra sneijderle görüş...saçmasapan işler yapıyolar ya...

O yüzden devre arasi hoca getirmemek lazim. + Hocalara illaki en az iki sene verilmeli, basarisiz olsalar bile. Düzensizlik, sadece daha büyük basarisizlik getririr.

Takim dökülüypr ve oynamiyor ise, bir hocanin durumu zaten cok zor. Tudor orada idare etmek zorunda hisseti sonunda ve hata oldugunu da kabul etti.

Ama sezon ortasinda, yeni hocanin eli kolu baglidir. Hele ki Galatasaray´da topcular, her hocayi yigebilecegini düsünüyor.

Bundan sonra oyuncular gitmeli. Ve Tudor gelecek sezon da sineye cekerse bazi seyleri, o vakit kendisini bitirir zaten. Ama zannetmiyorum. Bence cok sert olacak, sadece oynatmak istedigi futbol konusunda emin degilim. TV´de söyledigini oynatirsa sampiyon yapar, yoksa isi zor, gecen sezon gibi oynarsak.
Vallahi oyle gozukuyor ki tudor cogu seyi sineye cekecek.

Takimda gitmesi gereken en az 15 oyuncu var ve bunlarin ne oldugunu subat ayindan beri gordu/biliyor. Bilmediklerini de gittigi yerdr izlemis olmasi raporlarini gormus olmasi lazim (hoş kiraya verdigimiz gencler oynamis mi diye adam gondermiyoruz ya neyse)

Mesela takim kafadan cok gol yiyor diye analizde bulunuyor kanatlardan orta gelince defans hattinin komple enkaz oldugu gercegini goremiyor.

Sabri-podolski-bruma-josue disinda su anlik takimda gidecekler konusu mechul. Semihin 34 yasindaki love karsisinda madara olmasindan zevk almis gibi. Veya selcugun yil boyunca ceza sahasinda surekli egilip rakibi bos biraktigini bu adam gormemis olamaz.

Vallahi birseyleri degistiren adam isin ozu 2011deki gibi 15 adami kapinin onune koyar ve yerlerine iyi kotu birilerini alir.
Bu temizlik olacaksa ya toplu olur ya da kotulerden baslanip iyiye dogru gider. Biz gittik en flas isimden basladik.
Yarin oburgun musleraya milan 8-10 teklif etti diyelim stilime uymuyor diyip onu da gonderebiliriz sozlesmesinie 1 sene kalmis uzatmak istemiyordu zaten. Birde soyunma odasinda tudora karsi gelmisti o vardi.

Selcuk ne yapiyorsunuz beyler tudor hoca hakli dedigi icin kaptanliktan baskanliga yukseltilmesi gerekir bence.

En buyuk sorunumuz olan ego 2-3 yilda bir donguler ile farkli vucutlara burunup geri geliyor.

Uzun vadede cinlilere satis gorunuyor gibi. Bu uzunluk cokta uzun olmaz (5-7 arasi) cinliler yavas yavad dunya futbolundan zevki alip ceplerine akrepleri doldurunca(yani is isten gecince) gider bir cinliye satariz sonra cenazesini kaldiririz kulubun.

deseki tudor ben atalaya şans vericem,yunusa şans vericem.atalay gelecekteki 10 numarasıdır bu takımın..kim ne diyebilir?böyle bi durumda sneijder ayrılabilir de,1 sene daha kalıp atalaya yardımcı da olabilir.

yararsız işler peşindeler.boş yere tadımız kaçtı yahu.elalem bizim huzursuzlugumuzdan besleniyo.

ne snijder mis arkadas . sayfalarca tartirisilmis . 10 kilo fazlasi olan, 5 metreye pas atamayan snijder ; erkenden gelip calismak yerine actigi gece kulubu ile ilgileniyor . millet sasirmis gibi onu tartisiyor . adama maksimum 2m para teklif ediyorlar adam o derece bitik durumda ama bizimkiler cok seviyo ya bizde kalsin . hey allahim yarabbim cildirmamak elde degil

tudor net kosan yipratan takim istiyor . buna selcuk ta uymuyor. gobege 2 transfer yapilirsa buyuk ihtimal selcuk uda kesecek

yanliz gomisin sag ve soluna gervinho ve kono gelirse efsane olur .

Tudor ziraat kupasinda dedigimi yapmadilar diye oyunculara kuser

YouTube ilk golde recepin ortası,2.golden önce atalayın vuruşu..3.gol ozan kabaktan..

Sneijder'in en verimli olduğu sistem ısrarla yanlış aksettiriliyor. Bu adama uygun diziliş 4-2-3-1 zannediliyor ama aslında öyle değil. Sneijder en verimli dönemlerini İnter'de geçirdi. Orda sağlam basan iki orta sahanın önünde ofansif orta saha oyuncusuydu. Ama önlerindeki kanat oyuncuları klasik 4-2-3-1 kanadı değildi. Önünde Pandev- Eto- Milito oynuyordu. Balotelli bazen bunları yedekliyordu. Bazen sadece ikisi oynuyor arkada Sneijder oluyordu. Yani aslında 4-2-1-3 veya 4-3-1-2 gibi dizilişlerde başarılı oldu Sneijder. Yani gol yükünü çekebilecek hücumcularla oynadı.

Oyuncu özellikleri itibariyle driplingi seven, çalımcı, golcü bir on numara olmadığı için sistemi zorladı ve özellikle arkasındaki ikili ve öndeki hücumcular yanlış seçildi. Özetle bizim ondan istediğimiz ve verdiğimiz takımla, onun bize verecekleri arasında uyumsuzluk vardı bu da bizim senelerimize ve Sneijder gibi oyuncudan tam olarak verim alamamamıza neden oldu.

Bu sene itibariyle de ona uygun bir takım kurulacağından emin değilim ama gene de kalmasını istiyorum. Gomis, Belhanda be bir kanatla da izlemek isterim açıkçası. Yönetimin bir orta yol bulup Sneijder'i ve Tudor'u ikna etmesi gerekiyor...
Eeee Drogba ve Burak ile bu sistemi oynadık bu seferde vayyy kanatsız oynuyoruz sneijder'in verimi düşüyor denildi bu forumda

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt