Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.902
- 11.113
- 2.338
Aynen macin icinde cok kayboluyo
brumada öyleydi bu sezon iyice özgüvenle oynadi.
sorun bu, azicik kendine güvenmeli buda td bagli artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen macin icinde cok kayboluyo
Yil olmus 2017 hala dizilis fetisistleri var. Yahu kardes bu nasil oluyor 4-4-2 oynayinca 4-2-3-1 oynayinca falan yil boyunca hep bu taktikte mi gidiyoruz.
Gectigimiz donem bazi maclara 3-5-2ciktik onlari da 4-2-3-1 istatistigine mi dahil edecegiz. Bu muhabbet donuyor dolasiyor ver ayni noktaya geliyor futbolda dizilis diye birsey yoktur ne zaman nerede nasil davranacagini bilmek vardir.
Galatasaray yönetimi ibizada açtıgı gece kulübü ile ilginenen sneijdere 1 hafta daha izin verdi(hürriyet)
sneijder önümüzdeki hafta çarşamba ya da perşembe menajeri ile birlikte istanbula gelecek ve yönetim ile görüşeccek(hürriyet)durumu görüşme sonrası belli olacak..
Bu cocuklar dururken donk ve tarik gibileri ama eksik var diye kampa getiren heriflerle sinaniyoruz.olum bu yunus ne böyle küçük küçük adımlarla seri şekilde hızlanabiliyor sola çekip plase atıyor dehşed bir yetenek karakter zaafiyeti yaşayıb bozmaz umarım kendisini..
atalayda çok zeki bir topçuya benziyor. malik de çok şık ama o bizde oynamıyor sanırsam
Galatasaray yönetimi ibizada açtıgı gece kulübü ile ilginenen sneijdere 1 hafta daha izin verdi(hürriyet)
sneijder önümüzdeki hafta çarşamba ya da perşembe menajeri ile birlikte istanbula gelecek ve yönetim ile görüşeccek(hürriyet)durumu görüşme sonrası belli olacak..
Bu cocuklar dururken donk ve tarik gibileri ama eksik var diye kampa getiren heriflerle sinaniyoruz.
Futbolu bildim bileli hep derim kardes oyle birsey yapacagiz ki takimi komple silecegiz sifirdan altyapidan 3 sene icinde muazzam takviyelerle muazzam ucretlerle takim kuracagiz. Kim olursa olsun alkislarim ayakta hemde. Ama takim kuruyoruz diyip takimda ben copum beni yakin diyen 20 tane adam halkinda ölü rolune yatarsan orada savas baslar.
Son 2 yildir takimin yapilandirmaya ihtiyaci oldugunu her seferinde soyluyorum.
26 yasinda gelmis genc semihlerden bi bok olmayacagini anlayip yerlerine altyapidan cikan cocuklar koyulmali. Yaz kampinda isik sacan birhan ve gokay gibi cocuklari yil icinde orta sahaya sakatlik ve cezalilardan yokluk cekerken 1 dakika dahi sans veremeyen korkajlarla bu is olmaz ama.
Gel gelelim futbolun kurtulmasi icin tff baskani olmam gerekiyor galiba.
Takimlar 28 kisiden olusacak bunlarin 18 tanesi as sayilabilecek kalitede oynatacagin oyuncular 5 tanesi bunlarin muadilleri ve kalan 5 kisi de altyapidan dahil edilecek 20 yas alti oyuncular olmak zorunda. Ilk 18e 2 tane 20 yas alti oyuncu koyacaksin zorunluluk.
Takim maaslari 45milyon euroyu gecmeyecek 23 yas ustu oynatacagin her turk oyuncu icin en az 1 sene avupada egitim almis olmak zorunda olacak.(gurbetciler haric) Futbolcu maaslari turk oyuncular icin basariya gore primlendirilebilir. Takimlar oynatacagi 3 milyon ustu 1 oyuncu icin 1tane genc oyuncusunu avrupaya kiraya vermek zorunda.
Bak bakalim futbol gelisiyor mu gelismiyor mu.
o gencler gitmiyo mu harbiden kampa
gidiyolar.hazırlık maçlarında atalay ve yunusa dikkat reisss
Bitti bu iş Sergen, gece olanlardan sonra postalamanın p'sini söyleyemezler.
Sneijder hayırlı olsun camiamıza.
Vallahi oyle gozukuyor ki tudor cogu seyi sineye cekecek.O yüzden devre arasi hoca getirmemek lazim. + Hocalara illaki en az iki sene verilmeli, basarisiz olsalar bile. Düzensizlik, sadece daha büyük basarisizlik getririr.
Takim dökülüypr ve oynamiyor ise, bir hocanin durumu zaten cok zor. Tudor orada idare etmek zorunda hisseti sonunda ve hata oldugunu da kabul etti.
Ama sezon ortasinda, yeni hocanin eli kolu baglidir. Hele ki Galatasaray´da topcular, her hocayi yigebilecegini düsünüyor.
Bundan sonra oyuncular gitmeli. Ve Tudor gelecek sezon da sineye cekerse bazi seyleri, o vakit kendisini bitirir zaten. Ama zannetmiyorum. Bence cok sert olacak, sadece oynatmak istedigi futbol konusunda emin degilim. TV´de söyledigini oynatirsa sampiyon yapar, yoksa isi zor, gecen sezon gibi oynarsak.
deseki tudor ben atalaya şans vericem,yunusa şans vericem.atalay gelecekteki 10 numarasıdır bu takımın..kim ne diyebilir?böyle bi durumda sneijder ayrılabilir de,1 sene daha kalıp atalaya yardımcı da olabilir.Bu cocuklar dururken donk ve tarik gibileri ama eksik var diye kampa getiren heriflerle sinaniyoruz.
Futbolu bildim bileli hep derim kardes oyle birsey yapacagiz ki takimi komple silecegiz sifirdan altyapidan 3 sene icinde muazzam takviyelerle muazzam ucretlerle takim kuracagiz. Kim olursa olsun alkislarim ayakta hemde. Ama takim kuruyoruz diyip takimda ben copum beni yakin diyen 20 tane adam halkinda ölü rolune yatarsan orada savas baslar.
Son 2 yildir takimin yapilandirmaya ihtiyaci oldugunu her seferinde soyluyorum.
26 yasinda gelmis genc semihlerden bi bok olmayacagini anlayip yerlerine altyapidan cikan cocuklar koyulmali. Yaz kampinda isik sacan birhan ve gokay gibi cocuklari yil icinde orta sahaya sakatlik ve cezalilardan yokluk cekerken 1 dakika dahi sans veremeyen korkajlarla bu is olmaz ama.
Gel gelelim futbolun kurtulmasi icin tff baskani olmam gerekiyor galiba.
Takimlar 28 kisiden olusacak bunlarin 18 tanesi as sayilabilecek kalitede oynatacagin oyuncular 5 tanesi bunlarin muadilleri ve kalan 5 kisi de altyapidan dahil edilecek 20 yas alti oyuncular olmak zorunda. Ilk 18e 2 tane 20 yas alti oyuncu koyacaksin zorunluluk.
Takim maaslari 45milyon euroyu gecmeyecek 23 yas ustu oynatacagin her turk oyuncu icin en az 1 sene avupada egitim almis olmak zorunda olacak.(gurbetciler haric) Futbolcu maaslari turk oyuncular icin basariya gore primlendirilebilir. Takimlar oynatacagi 3 milyon ustu 1 oyuncu icin 1tane genc oyuncusunu avrupaya kiraya vermek zorunda.
Bak bakalim futbol gelisiyor mu gelismiyor mu.
Eeee Drogba ve Burak ile bu sistemi oynadık bu seferde vayyy kanatsız oynuyoruz sneijder'in verimi düşüyor denildi bu forumdaSneijder'in en verimli olduğu sistem ısrarla yanlış aksettiriliyor. Bu adama uygun diziliş 4-2-3-1 zannediliyor ama aslında öyle değil. Sneijder en verimli dönemlerini İnter'de geçirdi. Orda sağlam basan iki orta sahanın önünde ofansif orta saha oyuncusuydu. Ama önlerindeki kanat oyuncuları klasik 4-2-3-1 kanadı değildi. Önünde Pandev- Eto- Milito oynuyordu. Balotelli bazen bunları yedekliyordu. Bazen sadece ikisi oynuyor arkada Sneijder oluyordu. Yani aslında 4-2-1-3 veya 4-3-1-2 gibi dizilişlerde başarılı oldu Sneijder. Yani gol yükünü çekebilecek hücumcularla oynadı.
Oyuncu özellikleri itibariyle driplingi seven, çalımcı, golcü bir on numara olmadığı için sistemi zorladı ve özellikle arkasındaki ikili ve öndeki hücumcular yanlış seçildi. Özetle bizim ondan istediğimiz ve verdiğimiz takımla, onun bize verecekleri arasında uyumsuzluk vardı bu da bizim senelerimize ve Sneijder gibi oyuncudan tam olarak verim alamamamıza neden oldu.
Bu sene itibariyle de ona uygun bir takım kurulacağından emin değilim ama gene de kalmasını istiyorum. Gomis, Belhanda be bir kanatla da izlemek isterim açıkçası. Yönetimin bir orta yol bulup Sneijder'i ve Tudor'u ikna etmesi gerekiyor...