Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.533
- 39.394
- 3.293
Liverpool, Naby Keita için Leipzig'e 70 milyon poundluk bir teklif yapmaya hazır. (Mirror)
kante 35e gitti cehelseaye bu liverpool ne beyinsiz takımdır yahu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool, Naby Keita için Leipzig'e 70 milyon poundluk bir teklif yapmaya hazır. (Mirror)
sen takip etmemişsin belli aldığı yüksek ücret ve sözleşme yenilememeden dolayı uzun süre oynatılmadı interde sen de öyle aldın zaten. yoksa kramponunu göndermezdi inter sana.
salak liverpol. mal arsenal.
Ben de takip ettim adam sakatti uzun sure oynamadi. İnter'de eski formunda olmadigi icin ucretinde indirime gitmesini istedi oda kabul etmedi. Sirf bundan dolayi sneijder sorunlu oyuncu mu oluyo bunu hemen hemen her futbolcu yapiyo.
arsenal'den büyük mal yok dünyada renktaş.Liverpool'u anladim da Arsenal'e niye gecirdin![]()
Liverpool'u anladim da Arsenal'e niye gecirdin![]()
tamam işte iyileşmiş olmasına rağmen oynatılmadı. sende yeni sözleşme talep etsen sneijder den kabul etmese kadro dışı kalsa nasıl topçu olacak ? sayfalarca yazı yazılır forumda.
Twittera falan baktımda sneijderi savunan kalsın dıyen adamların gram futbolla ilgisi yok öyle takım tutmak ıcın tutuyorlar gsyi. Sırf oyuncuyu sevdıklerı ıcın verdıgı katkıyı umursamıyorlar
hakediyorlar hocam. hele o bunağa yıllardır nasıl tahammül ediyorlar anlayamıyorum.
Yönetimin Sneijder´e mobbing uygulayarak yollama düsüncesi var ise, Sneijder de bu oyuna maalesef canak tutuyor tavirlariyla.
Her sezon gec gelir mi bi insan yahu? Ben Drogba´nin gec gelecegini hic düsünemiyorum mesela, gelmezdi.
Ama Sneijder her sezon 1-2 hafta gec gelerek bu olaylara canak tutuyor maalesef.
Bu durumda degil Sneijder, Ronaldo olsa ben sinirlenirim. Senin kendini herkesten ayirma lüksün yok.
Yerim senin mekanini da, özel islerini de.
Her sezon geç gelen Melo'ydu. Sneijder ne zaman geç geldi?
birader takımın özel oyuncuları her zaman geç gelir git bak selçuk burak muslera drogba her zaman geç gelmişlerdir izinli olarakGeldiginden beri her sezon. Istisnasiz.
Özel izinler, sunlar bunlar. Takimla ayni gün calismalara basladigi bir sezon basi kamp yok.