Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen takip etmemişsin belli aldığı yüksek ücret ve sözleşme yenilememeden dolayı uzun süre oynatılmadı interde sen de öyle aldın zaten. yoksa kramponunu göndermezdi inter sana.

Ben de takip ettim adam sakatti uzun sure oynamadi. İnter'de eski formunda olmadigi icin ucretinde indirime gitmesini istedi oda kabul etmedi. Sirf bundan dolayi sneijder sorunlu oyuncu mu oluyo bunu hemen hemen her futbolcu yapiyo.

c21451fef0488493dada72b21ce81258.jpg

Ben de takip ettim adam sakatti uzun sure oynamadi. İnter'de eski formunda olmadigi icin ucretinde indirime gitmesini istedi oda kabul etmedi. Sirf bundan dolayi sneijder sorunlu oyuncu mu oluyo bunu hemen hemen her futbolcu yapiyo.

tamam işte iyileşmiş olmasına rağmen oynatılmadı. sende yeni sözleşme talep etsen sneijder den kabul etmese kadro dışı kalsa nasıl topçu olacak ? sayfalarca yazı yazılır forumda.

Bu konuda çok iddialıyım dünyada Sneijder kariyerinde olup da egosu bu kadar düşük, profesyonelliği bu kadar yüksek adam bir elin parmaklarını geçmez.

tamam işte iyileşmiş olmasına rağmen oynatılmadı. sende yeni sözleşme talep etsen sneijder den kabul etmese kadro dışı kalsa nasıl topçu olacak ? sayfalarca yazı yazılır forumda.

Bunu yapan cok futbolcu var o zaman hepsi sorunlu oyuncu hocayla tartismasi flan anlarim da para mevzusu bana sacma geliyo. Neyse bu muhabbet cok uzar :)

Twittera falan baktımda sneijderi savunan kalsın dıyen adamların gram futbolla ilgisi yok öyle takım tutmak ıcın tutuyorlar gsyi. Sırf oyuncuyu sevdıklerı ıcın verdıgı katkıyı umursamıyorlar

5 milyon alip 1 yili kalmis asist krali olan kisiyi

3.5 alip 2 yili kalmis geri pas krali selcuk a karsi
3.5 alip yatan de jonga karsi
2 alip barda takilan cavandaya karsi
2 alip spor salonu duz kosu uzmani serdara karsi
2 alip kazma ve sakat tolgaya karsi
2 alip rakibe asist krali semihe karsi

savunmalari futbolu bildiklerini ispat eder.

Son haftalar Sneijder ve Brumayi cikartiyordu oyundan zaten yanlış mi hatırlıyorum? Demek ki onunla da sorunlari var evren göz falan bahsediyordu zaten. Yollarlar Sneijder'i beyler

Yönetimin Sneijder´e mobbing uygulayarak yollama düsüncesi var ise, Sneijder de bu oyuna maalesef canak tutuyor tavirlariyla.

Her sezon gec gelir mi bi insan yahu? Ben Drogba´nin gec gelecegini hic düsünemiyorum mesela, gelmezdi.

Ama Sneijder her sezon 1-2 hafta gec gelerek bu olaylara canak tutuyor maalesef.

Bu durumda degil Sneijder, Ronaldo olsa ben sinirlenirim. Senin kendini herkesten ayirma lüksün yok.

Yerim senin mekanini da, özel islerini de.

Evet teknik direktör transferde söz sahibi olmalı ama dünyanın hiçbir yerinde tek başına teknik direktöre verilmez bu yetki. Şimdi Ronaldo ayrılıyorum dese büyük kulüpler hocalarına mı soracak alalım mı diye? Bütçesi yeten Ronaldo'yu da O'nu oynatacak hocayı da alır bakar yoluna.

Üstelik Tudor bu takıma gelirken Sneijder'in varlığını biliyordu. Neymiş taktiğine uymuyor he tabi canım Belhanda ve Selçuk çok uyar her taktiğe, neymiş disiplinmiş he canım Belhanda çok disiplinli ve hatta takımın sağ beki ve eski ikinci kaptanıyla 2 senedir konuşmayan Selçuk çok uyımlu

Yönetimin Sneijder´e mobbing uygulayarak yollama düsüncesi var ise, Sneijder de bu oyuna maalesef canak tutuyor tavirlariyla.

Her sezon gec gelir mi bi insan yahu? Ben Drogba´nin gec gelecegini hic düsünemiyorum mesela, gelmezdi.

Ama Sneijder her sezon 1-2 hafta gec gelerek bu olaylara canak tutuyor maalesef.

Bu durumda degil Sneijder, Ronaldo olsa ben sinirlenirim. Senin kendini herkesten ayirma lüksün yok.

Yerim senin mekanini da, özel islerini de.

Her sezon geç gelen Melo'ydu. Sneijder ne zaman geç geldi?

11ec65c0c79505be4d7d527cb4cbc488.jpg

Tudor'dan önce Beşiktaş maçı(ilk gelditi zamanlar)

a934197c6fa950316ce719d0860d188f.jpg

Tudor'dan sonra Osmanlı maçı

Son düzenleme:
Sneijder ne sebeble kampa gelmiyor ikinci kaptan değilmi
Adam futbolu kafasında bitirmiş
Yada Galatasaray ı
Yara almadan yollar ayrilmali

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt