Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8289923626163c1f5616355f5b1bf876.jpg

Italyanlar cildiriyor

Gomisin yanina doumbia'yi alalim. Yillik 3,5 da ona verelim. Para bol ya. Abv

Yektanın oynadığı 6 maç takımın gol yememişliği o olmadığı her maç gol yemişliği gibi bir istatistik var mı ??

he yoksa senin mi yoksa benim mi boş düşünce tarzına sahip olduğumuzu anladın sen zaten.

yahu cevap vermeyeyim diyorum her yazılan bir skandal.. 6 maç gol yemediğimiz dönemde farz edelim sabri oynuyorsa sabri büyük topçu mu oluyor..6 maç gol yedirmeme diye bir istatistik mi tutuluyor dünya üzerinde herşeyi buraya bağlıyorsun.. Abi yapma etme gözünü seveyim ya savunacaksan da bana mantıklı şeylerle savun

Etrafta ki tepkilere bak anlarsın kafamdan uydurmuyorum.

TapaTalK
Hayatta maca gitmemis adamlardan mi bahsediyorsun. Şu forumda atıp tutanlardan kaçı kombine almış yada yılda 10 maça gitmiş. Buradan atıp tutmak kolay alırsın kombineyi çıkarsın tribün e istediğini bağırır çağırırsın. Yoksa twitter veya forumda yazılanları ipliyen yöneticiler mi var sanıyorsunuz. Öyle olsa aziz 1000 defa defolup gitmişti antu ya göre ki o adamların bazılarının eski tribün lerde yerleri de vardi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vainqueur - Lemina
Sneijder​

Bu paralara çıkılıyorsa Lemina tarzı geri dönüşü olan futbolcular için kullanılmalıydı.

pek nicein emre çolagı gibi bi hali yok belhandanın.fazla özguvenli geldi

11-12 sezonu için emre çolak bizim için ne ifade ediyorsa nice içinde geçen sene belhanda onu ifade ediyor. 7 adam say desen o sene emre çolak aklına gelmez. O takımdan ilk yeri değiştirilebilir parçalardandır. Aha belhanda budur işte.

Beyaz Tv / Devrim Zengi: Sneijder, Galatasaray'da devam edecek. Yönetim taraftarın ayaklanmasını göze alamadı.

Ünal Aysal'la Dursun arkasındaki farkı bir kez daha anladık. Demek ki Dursun Sneijder ya da Drogba gibi dünya yıldızı almaya kalksa ancak yıllık 10 milyon euroya ikna edebilirdi çapsız herif

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhanda transferi hakkında hiç kötü konuşmadım ama şu verien paralar tam skalndal ... yıllık 2.75 bonservis 6-7 edecek adama dünyaları bağışlamışız

Lemina'ya parayı basacaksın Dursun, Sneijder'e mobbing uygulamakla olmuyor bu işler.

3 4 tane gereksiz oyuncu toplayacağımıza iş yapacak nokta atışları yapıyoruz aynı maliyete bunu anlayın artık aksi yapılsa 3 4 tane alacağınıza 1 tane alsaydınız o paraya denilecekti eminim.Köstekliği bırakalım artık desteğe bakalım daha gidecek işe yaramaz oyuncular olacak transfer sezonu bitmeden muhasebecilik yapmayın sakin,transfer sezonu bitsin hep beraber değerlendiririz.

Hayatta maca gitmemis adamlardan mi bahsediyorsun. Şu forumda atıp tutanlardan kaçı kombine almış yada yılda 10 maça gitmiş. Buradan atıp tutmak kolay alırsın kombineyi çıkarsın tribün e istediğini bağırır çağırırsın. Yoksa twitter veya forumda yazılanları ipliyen yöneticiler mi var sanıyorsunuz. Öyle olsa aziz 1000 defa defolup gitmişti antu ya göre ki o adamların bazılarının eski tribün lerde yerleri de vardi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twitter yıkılıyo
Ayrıca uA'da sneijder'in arkasında.
Kötü bir olayda takıma etki edecek protestolar yaparlar huzur bozulur.

1 sene sözleşmesi kalmış adamı bu senede oynat seneye gitsin bi görelim bu takımda. Kötü oynarsa kadro dısı bırakırsın zaten para kazanma beklentin yok. Ne gerek var olaylara

TapaTalK

Bizimkiler tüm maliyetleri içine koyup açıklıyor heralde imaj parası, menajerlik ücreti vs hepsi dahil olabilir yıllık ücretlerde

Asamoaha 15 bonservis yıllık 6 falan verirlerse hiç şaşırmam böyle bir para dağıtma şekli olamaz.. adamlar taliscanın yıllığı kavga dövüş 1.5tan 2.5a çıkardılar biz belhandaya 3.25 veriyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt