Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her bölge için bu kadar bonkör davransalar vallaha sesimi çıkarmayacağım ama gidip orta saha için çingene pazarlığı yapacaklar buna eminim

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'dan çok ümitliyim, yalnız şu var 8+2'ye Fener alsaydı biz burada yuhh o kadar para verilir mi diye gülüyor olacaktık onlara. 6+1 falan olsaymış neyse hayırlısı olsun

yahu cevap vermeyeyim diyorum her yazılan bir skandal.. 6 maç gol yemediğimiz dönemde farz edelim sabri oynuyorsa sabri büyük topçu mu oluyor..6 maç gol yedirmeme diye bir istatistik mi tutuluyor dünya üzerinde herşeyi buraya bağlıyorsun.. Abi yapma etme gözünü seveyim ya savunacaksan da bana mantıklı şeylerle savun

Ya bak aynı teknik adam, aynı kadro, aynı sezon, aynı oyuncular. Melosuz kalan 10 kişi aynı. her maç olmak üzere 24 maçın 24 ünde de gol yemişsin.

O geliyor, tek değişiklik Melo!!

6 maç üst üste sıfır gol yiyiyorsun.

sen hala kalkmış yok sabri de yok o zaman sabri yüzünden mi gibi hiç olmayan farazi işlerden bahsediyorsun bense gerçekleşen, olan şeyden bahsediyorum!!

Bak Melo dışında herşey aynı tek değişiklik Melo diyorum!! 24 maç üst üste gol yiyen takım 6 maç üst üste sıfır diyorum!! Bak teknik adam, yıl, oyuncular hepsi aynı!!

4360866e6803f61bfce0ef239cd20db4.jpg

Her bölge için bu kadar bonkör davransalar vallaha sesimi çıkarmayacağım ama gidip orta saha için çingene pazarlığı yapacaklar buna eminim

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunu yapmalarının adı da ciddi şerefsizlik olur...

Sneijder kalıyorsa bence gomisin yanına kanattan daha çok ikinci forvet alınmalı. Hareketli, çalım atan, aralara koşu yapan, gerektiğinde kanat oynayan bir oyuncu alınmalı. Belhandayla sneijder zaten besler ondan sonra o ikiliyi. Arkaya 2 tane sağlam ön libero tamamdır.

Konoplyanka-Belhanda-Garry

Bruma-Sneijder-Garry

Bence bu hat güçlenmedi bu kadar harcamaya rağmen. Konoplyanka'nın da geleceği belli değil ama hadi geldi diyelim.

Bir de şöyle bakın

Belhanda-Sneijder-Konoplyanka

Twitter yıkılıyo
Ayrıca uA'da sneijder'in arkasında.
Kötü bir olayda takıma etki edecek protestolar yaparlar huzur bozulur.

1 sene sözleşmesi kalmış adamı bu senede oynat seneye gitsin bi görelim bu takımda. Kötü oynarsa kadro dısı bırakırsın zaten para kazanma beklentin yok. Ne gerek var olaylara

TapaTalK
Oynayacaksa gelsin katılsın kampa zorla mi gelme diyorlar.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Aziz maaşları açıklamayarak en doğrusunu yapıyor. Sonraki transferlerde milletin ona 5 verdiniz bende 4 isterim demesini engelliyor.Bizde de böyle olmalı.

Sneijder'in menajeri Guido Albers:"Wesley Sampdoria'yı istiyor. Şu anda diğer opsiyonlara göre ilk tercihi Sampdoria..."(Di Marzio)

bu albers da bi karar versin

Konoplyanka-Belhanda-Garry

Bruma-Sneijder-Garry

Bence bu hat güçlenmedi bu kadar harcamaya rağmen. Konoplyanka'nın da geleceği belli değil ama hadi geldi diyelim.

Bir de şöyle bakın

Belhanda-Sneijder-Konoplyanka

Yasin - Belhanda - Rodrigues

Dursunun hayali bu.

transfer piyasası uçuk halde fransa orta sıra takımları 5 10 civarında transferlere imza atıyor üst düzey kulüpler 30 40 en az telafuz edilen rakamlar beşiktaş geçen seneki gibi bir piyango bulamıyor bu sebeble ebubekirin ve vidanın bonservisleri ortada artık iyi isim istiyorsanız 3 4 gibi rakamları unutun , gönderilecek listesinde istenmeyen adamları bekleyeceksin ancak o da ne gelir ne tutar ya da sana ne kalır muamma

Kulüp artık maaşları açıklamamalı bence hala avrupa-türkiye arasindaki o farki çözemedik toplum olarak malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt