Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca yıllık 3 istiyorsa basıcan parayı sen alıcan, hatta 3.2 den açıcan kapıyı, en azından ne vereceği garanti.

10 Milyona birakmaz Berlin. Adam dinamo gibi yav hic yorulmuyor bir oraya kosuyor bir buraya kosuyor her mac. Biz bunu Freiburg ligden düserken almaliydik 2 sene önce. Simdi cok zor.

Bundesliga dan kalburüstü hic bir adami öyle kolay kolay Türkiye ye getiremezsin. Ya Lincoln gibi kaprisli sorunlu falan olacak, ya Misimovic gibi kendi takiminda düsünülmeyecek ya Marcelo gibi ligden düsen ekibin vasat stoperi olacak ya da gurbetcilerin alt klasman oyuncularindan birisi olacak Tolga, Olcay, Tolgay vs gibi.

Yoksa öyle kolay kolay öne cikan bir futbolcuyu alamayiz Bundesliga dan, bunu sirf bizim icin degil tüm türk kulüpleri icin söylüyorum. Darida bence Bundesliga da en iyi orta sahalardan biri, hem defansif hem de ofansif acidan cok iyi bir adam.

2 sene önce yaptık o mallığı maalesef. Şimdi 10 verip sonraki satıştan %20, Şampiyonlar ligine gidersek +1.5 falan deyip almak lazım en azından zorlamak lazım. Hatta CL bonusunu artırabiliriz nasılsa girdiğimiz anda 20 milyon geliyor. Adam hem köpek gibi koşuyor basıyor hem de ayağı da düzgün, pas oyununda da iyi. Yani 6+8 numara. Tam bir modern CM. Yanında da bir tane Badou tarzında adam koysak kalemize top gelmez.

Galiba 3 civarı istemiş
yok ya cok sasirdim.
Lafim sana degil renktas ama nasil oluyormus piyasa, adam daha süper lig de bir sezon bisey oynama ile ne paralar istiyor.
Daha adi sani duyulmamisken bu paraya oynatti diye Fikret göklere cikariliyordu.

Son düzenleme:
Muslera

Corchia Serdar Maicon Clichy

Pasalic Fernando Imbula

Ben Arfa Belhanda

Gomis

4-3-2-1. Şahane takım olurdu.

Yaklaşık birkaç hafta önce dursun ligi bilen oyuncular ilgimizde görüşüyoruz diye demeç vermişti. seytanlik yapiyorum Bunlar lens, abubakar olabilir mi?

2 sene önce yaptık o mallığı maalesef. Şimdi 10 verip sonraki satıştan %20, Şampiyonlar ligine gidersek +1.5 falan deyip almak lazım en azından zorlamak lazım. Hatta CL bonusunu artırabiliriz nasılsa girdiğimiz anda 20 milyon geliyor. Adam hem köpek gibi koşuyor basıyor hem de ayağı da düzgün, pas oyununda da iyi. Yani 6+8 numara. Tam bir modern CM. Yanında da bir tane Badou tarzında adam koysak kalemize top gelmez.

Gecen ay bir haber okumustum, talipleri varmis baska liglerden. Berlin de mutluyum ama Avrupa kupalarinda da oynamak istiyorum falan demisti yanlis hatirlamiyorsam.

yapabilecekleri en iyi kadro
Muslera
Corchia-Maicon-Serdar-F.Mendy
Vainqueur-Lemina
Karamoh-Belhanda-Sinan
Gomis

Jovetic gelirse Sneijder ile yollar ayrılmış demektir.

------------------------Muslera---------------------------

-Tra---------Maicon----------------Serdar-------Tra----

---------------Selçuk-------------Transfer----------------

-----Yasin---------------Jovetic--------------Belhanda---

--------------------------Gomis-----------------------------

kafasında olan bu derim o zaman.

Gecen ay bir haber okumustum, talipleri varmis baska liglerden. Berlin de mutluyum ama Avrupa kupalarinda da oynamak istiyorum falan demisti yanlis hatirlamiyorsam.

Berlinde 750bin falan alıyordur maksimum 1 milyon. Belhanda'ya 3 veriyoruz. Darida'ya versek 3'ü bi düşünür bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt