- 12 Haziran 2015
- 32.972
- 25.905
- 2.533
Galatasaray Stevan Jovetic ile ilgileniyor.
ASpor
Renktaş Aspor haber niteliği taşımıyor ki

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Stevan Jovetic ile ilgileniyor.
ASpor
bence de oyleRenktaş Aspor haber niteliği taşımıyor ki![]()
10 Milyona birakmaz Berlin. Adam dinamo gibi yav hic yorulmuyor bir oraya kosuyor bir buraya kosuyor her mac. Biz bunu Freiburg ligden düserken almaliydik 2 sene önce. Simdi cok zor.
Bundesliga dan kalburüstü hic bir adami öyle kolay kolay Türkiye ye getiremezsin. Ya Lincoln gibi kaprisli sorunlu falan olacak, ya Misimovic gibi kendi takiminda düsünülmeyecek ya Marcelo gibi ligden düsen ekibin vasat stoperi olacak ya da gurbetcilerin alt klasman oyuncularindan birisi olacak Tolga, Olcay, Tolgay vs gibi.
Yoksa öyle kolay kolay öne cikan bir futbolcuyu alamayiz Bundesliga dan, bunu sirf bizim icin degil tüm türk kulüpleri icin söylüyorum. Darida bence Bundesliga da en iyi orta sahalardan biri, hem defansif hem de ofansif acidan cok iyi bir adam.
kac istemis kac?
Talisca yıllık 3 istiyorsa basıcan parayı sen alıcan, hatta 3.2 den açıcan kapıyı, en azından ne vereceği garanti.
yok ya cok sasirdim.Galiba 3 civarı istemiş
yurtdışı kampı ne zaman
manchester yolcusu oTalisca yıllık 3 istiyorsa basıcan parayı sen alıcan, hatta 3.2 den açıcan kapıyı, en azından ne vereceği garanti.
2 sene önce yaptık o mallığı maalesef. Şimdi 10 verip sonraki satıştan %20, Şampiyonlar ligine gidersek +1.5 falan deyip almak lazım en azından zorlamak lazım. Hatta CL bonusunu artırabiliriz nasılsa girdiğimiz anda 20 milyon geliyor. Adam hem köpek gibi koşuyor basıyor hem de ayağı da düzgün, pas oyununda da iyi. Yani 6+8 numara. Tam bir modern CM. Yanında da bir tane Badou tarzında adam koysak kalemize top gelmez.
Beşiktaşın opsiyonlu kiralık anlaşması varken o nasıl olacak. Anca satın alabilirsin
Muslera
Corchia Serdar Maicon Clichy
Pasalic Fernando Imbula
Ben Arfa Belhanda
Gomis
4-3-2-1. Şahane takım olurdu.
Yaklaşık birkaç hafta önce dursun ligi bilen oyuncular ilgimizde görüşüyoruz diye demeç vermişti. seytanlik yapiyorum Bunlar lens, abubakar olabilir mi?
Gecen ay bir haber okumustum, talipleri varmis baska liglerden. Berlin de mutluyum ama Avrupa kupalarinda da oynamak istiyorum falan demisti yanlis hatirlamiyorsam.
kaynak cöp