Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.327
- 15.958
- 2.498
34lük Sagna büyük mallık olur, yönetimlik hamle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardesini Florya dan yollamasi bence pek birsey degistirmiyor. Bu adam herhangi bir calisan degil Dursun'un kardesi sonucta, isterse kulüp disinda da gayriresmi istedigi gibi at kosturur ve Dursunun danismanligini yapar ve yönlendirir. Kimsenin de ruhu duymaz bile.
arda hakan burakli milli takimla ayni oyunu oynarlar gol atamazlar yani kanat yok hareketli oyuncu yok forvet statikbu arada Belhanda-Sneijder-Ben Arfa'nın aynı anda sahada olduğu takım ilk 5e giremez romantiklği bırakalım
Adam zaten gayri resmi oradaydı yönetimde değildi ve bahsettiğin işi yapiyordu yani dursunun danışmanı takıma en yakın kişiydi mehmet Özbek bu süreçte abisinin tekrar başkan olmasını engelleyen bir tutum içinde olmayacaktır malum kongre üyelerinin ciddi tepkisi vardı dursun tekrar seçime girer ve kazanırsa tekrar senin dediğin şekilde hatta daha Pasifize şekilde anısına yardım eder ama yeniden başkan olabilirse ancak bu olur
Muslera
??? Maicon Serdar/Ahmet ???
??? Tolga/Selcuk
Yasin/Sinan Sneijder Belhanda
Gomis
Yönetim stopere 2.oyuncuyu almaz. Orta sahada Tolga/Selcuk banko oynar. Sag kanatta Rodrigues dahil 3 oyuncu varken idare ederiz derler
Artik alacaklari 1 orta saha ve 2 bek olur en iyi ihtimalle.
aynen öyle ve 2 tarafa bek almalari bile süpheli.Muslera
??? Maicon Serdar/Ahmet ???
??? Tolga/Selcuk
Yasin/Sinan Sneijder Belhanda
Gomis
Yönetim stopere 2.oyuncuyu almaz. Orta sahada Tolga/Selcuk banko oynar. Sag kanatta Rodrigues dahil 3 oyuncu varken idare ederiz derler
Artik alacaklari 1 orta saha ve 2 bek olur en iyi ihtimalle.
mözbek sportif aş yönetiminde idi
dursun seçildikten 3 ay sonra oraya girmiş
capsiz yönetimin yapacagi bukadar olur. muslera sneijder bruma disinda 8 oyuncu gerekli diyorduk bunlar brumayi elinden kacirdi ve 6 oyuncu alacak sonunda biri de alakasiz belhanda zaten sol kanatta yapamayacak bir oyuncuTudor belhanda'yi solda oynatmaz
Bu gozler solda oynayan oyuncunun muazzam dribblinglerine calimlarina hizina alismisken belhanda oraya olmaz
aynen öyle ve 2 tarafa bek almalari bile süpheli.
bence daha cok sag bek alacaklar gibi.
capsiz yönetimin yapacagi bukadar olur. muslera sneijder bruma disinda 8 oyuncu gerekli diyorduk bunlar brumayi elinden kacirdi ve 6 oyuncu alacak sonunda biri de alakasiz belhanda zaten sol kanatta yapamayacak bir oyuncu
linnes ve carole disinda bekimiz yokken mecburen iki tane alacaklar bence taraftara yediremezler bunu..
iyi geceler
iyi geceler
Gerçek olamayacak kadar güzel çünkü di mi![]()
Başarılı olduğu dönemlere baktığımızda Ben Arfa da Belhanda da 3'lü orta saha sisteminde başarılı oldular.
Tudor ise tempolu oyundan bahsediyor.
3 orta sahalı oyun olabilir bu şekilde.
gomis belhanda ve maicon transferlerinden sonra
2 kaleci
1 stoper
2 bek
2 orta saha
1 ofansif oyuncu
gerekli ama bunlarin alacagi en fazla 3 oyuncu olur