Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messi şu an bize gelecek olsa havaalanında önlerden yer kapmak için 1 hafta önce ankaradan ist.a gider atatürkte beklerdim

7fc8a514a846df66447927a0b6a8f4a3.jpg

Slovakya kampına U17 takımımızdan 5 futbolcu katılacak. (@ac_yaycili)
Ozan Kabak
Atalay Babacan
Yunus Akgün
Recep Gül
Emirhan Civelek

bence 3 transfer içinden en büyük katkıyı beklenmedik isim Belhanda verecek. Tahminim o yönde.

vasovagal senkop hastası… Aşırı stres durumlarında ani kalp ritmi dengesizliği nedeniyle tansiyonu oynuyor ve beyne kısa süreli olarak kan gitmeyince bayılıyor.

bilmiyorsan yorum yapma lutfen. ilk parladigi yil tum dunya buyukleri ilgilendi ama cocuk evde kaldi :-)
Kardesim adamin hayatini etkilemiyo her yil 40 50 mac oynamis herif

Kendi bile soylese gulerler rahatsizligim olmasa realde oynardim diye

Acerbi transferinden vazgeçen Galatasaray, Sevilla'nın yıldız oyuncusu Adil Rami ile anlaşmak üzere.

DDT_LkHXUAQ2LEC.jpg

Ben Arfa biraz ciddiye alırsa bu ligde çılgın atar
Lukaku ve ronaldo hariç diğerleri icin o fiyatlar normal artik balenin 100 milyon jamesin 75 milyon higuenin 80 milyon euro ettiği piyasada.bilhassa grizmani büyük bir takimin dusunmeden almasi lazim 90 milyona.manu ve juve grizman icin neden bekliyor garip

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

24 Haziran: Galatasaray, Corchia için kulübü Lille'e 3 M € önerdi. Lille ise 4 M € istiyor. (Milliyet)
27 Haziran: Galatasaray, Corchia için kulübü Lille'e 3,5 M € önerdi. Lille ise 5 M € istiyor. (Milliyet)

:red:

Beinsports son dk.
Gomis yarin 17:00 de istanbulda...

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt