Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
messi şu an bize gelecek olsa havaalanında önlerden yer kapmak için 1 hafta önce ankaradan ist.a gider atatürkte beklerdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nkfvas yazar mısın rtş
Nkfvas,, kardeşim ben doğuştan beri Galatasaraylıyım,ama Gomis harika Maicon da eh işte,Belhanda ise büyük kazık. Ben Arfa olayı farklı,birine gittikten sonra yazıcam zaten ne demek istediğimi.
Kardesim adamin hayatini etkilemiyo her yil 40 50 mac oynamis herif
vasovagal senkop hastası… Aşırı stres durumlarında ani kalp ritmi dengesizliği nedeniyle tansiyonu oynuyor ve beyne kısa süreli olarak kan gitmeyince bayılıyor.
bilmiyorsan yorum yapma lutfen. ilk parladigi yil tum dunya buyukleri ilgilendi ama cocuk evde kaldi :-)
Acerbi transferinden vazgeçen Galatasaray, Sevilla'nın yıldız oyuncusu Adil Rami ile anlaşmak üzere.
![]()
Lukaku ve ronaldo hariç diğerleri icin o fiyatlar normal artik balenin 100 milyon jamesin 75 milyon higuenin 80 milyon euro ettiği piyasada.bilhassa grizmani büyük bir takimin dusunmeden almasi lazim 90 milyona.manu ve juve grizman icin neden bekliyor garipBen Arfa biraz ciddiye alırsa bu ligde çılgın atar
Kendisi kalmak istedi griezmann'inLukaku ve ronaldo hariç diğerleri icin o fiyatlar normal artik balenin 100 milyon jamesin 75 milyon higuenin 80 milyon euro ettiği piyasada.bilhassa grizmani büyük bir takimin dusunmeden almasi lazim 90 milyona.manu ve juve grizman icin neden bekliyor garip
LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Imkansizmaiconun yanına Acerbi gelmeyecek mi beyler
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tudor(Belhanda için): "Bazen orta sahada, bazen sol içte oynatabilirim. Sistemimde 10 numaraya ihtiyaç yok ama 10 numara da oynatabilirim." https://twitter.com/CimbomFacts/status/879632875397799937/photo/1