Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d238491e857f6fe6cd2f9125854acbd3.jpg

Galatasaray, Gomis ile her konuda. anlaştı.

Yıllık: 3,4 milyon avro
Beraberlik primi: 5 bin avro
Galibiyet primi: 15 bin avro

(L'Equipe)

Gomis üzerine konuşalım biraz
Açıkçası ben almazdım bu maliyetlerle bu adami.yari maliyetine vagner loveyi alirdim alanyadan.2 milyon bonservis 2 kendisine 2 yillik sozlesme kosa koşa gelirdi öyle gomis gibi 2 ay oyalamaz 2 gunde biterdi.2.forvetimiz ise büyük takimlarin gözden çıkardığı kaliteli forvetleri 2 yilligina satin alma opsiyonlu kiralardim kargalarin baskani gibi

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıkçası ben almazdım bu maliyetlerle bu adami.yari maliyetine vagner loveyi alirdim alanyadan.2 milyon bonservis 2 kendisine 2 yillik sozlesme kosa koşa gelirdi öyle gomis gibi 2 ay oyalamaz 2 gunde biterdi.2.forvetimiz ise büyük takimlarin gözden çıkardığı kaliteli forvetleri 2 yilligina satin alma opsiyonlu kiralardim kargalarin baskani gibi

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam Swansea'de zaten 2.7 net kazanıyor neden 2m'ye gelsin,ben artık muhasebeciliği bıraktım iyi adamlar gelsin parasına bakayacağım

bos yapmak ne demek bilmiyorum turkcemi bagısla. Sneijder'in gitmesiyle belhanda'nın alınması arasında bir alaka gormuyorsan zaten konusacak birsey yok. Cok tartısılacak birşey de yok zaten, dayanaksız yargılarınız degismeyecek, İnşallah sneijder gider de 2 ay sonra goruruz takım ne halde.

god damn NEJAT konusacak biseyin yoksa neden millete salliyosun kendi sirtini sivazlamak icin

DAYANAKSIZ YARGI dedigin kisma gelelim
1- Sneijder gitti mi? NO
2- Sneijderin gidecegiyle ilgili ciddi haber cikti mi? NO
3- Baskan ve Sneijderin menajeri Sneijder kalacak dedi mi? YES
4- Sneijder yerine alinacagi iddia edilen adam gecen sezon hangi mevkide oynamis? SOL KANAT

sunu yolladiniz bunu yolladiniz diye millete artistlik yapip sonra konusacak bisey yok diye kendince laf sokuyosun turkcemi bagisla dedikten sonra. rica ediyorum bana yuvarlak cvp vermeyin fln da demistin. Birader sen kimsin? basin sozcusu falan misin? ya da bi hareketin lideri falan misin? belhanda geliyor diye sneijderi elestirenlere abuk subuk seyler soyluyosun? FORUMDA sneijderin ELESTIRILMESIYLE, kulubun BELHANDAyi TRANSFER etmesi arasindaki 900 adimi algilayamayacak kadar kalin kafaliysan forumda isin ne? ya da bu algiyi kuramiyorsan millete saldirip sonra neden yok efendim konusacak birsey yok falan diye neden abuk subuk seyler yazip milletin tepesini attiriyosun? Yorum yapacaksan milleti suclayici sekilde yazma. Dursun ozbek, Mehmet ozbek ve nazifoglu forumdaysa soyle de bilelim sana hak verelim. Yoksa sus. Sanki kulupte kararlari forumdakiler veriyor gibi.

Erenin selcugun falan 2 üzeri aldığı takima gomis belhanda 3 ten asagi gelmez zaten renktaslar

Marsilyanin kaptanini almisiz la

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gomis FM'de görüldüğü üzere 3.3 alıyor, azına getiremezsin.

Bu Football Manager saçmalığı ne oluyor tam olarak oradaki puanlar ne ifade ediyor ?

god damn NEJAT konusacak biseyin yoksa neden millete salliyosun kendi sirtini sivazlamak icin

DAYANAKSIZ YARGI dedigin kisma gelelim
1- Sneijder gitti mi? NO
2- Sneijderin gidecegiyle ilgili ciddi haber cikti mi? NO
3- Baskan ve Sneijderin menajeri Sneijder kalacak dedi mi? YES
4- Sneijder yerine alinacagi iddia edilen adam gecen sezon hangi mevkide oynamis? SOL KANAT

sunu yolladiniz bunu yolladiniz diye millete artistlik yapip sonra konusacak bisey yok diye kendince laf sokuyosun turkcemi bagisla dedikten sonra. rica ediyorum bana yuvarlak cvp vermeyin fln da demistin. Birader sen kimsin? basin sozcusu falan misin? ya da bi hareketin lideri falan misin? belhanda geliyor diye sneijderi elestirenlere abuk subuk seyler soyluyosun? FORUMDA sneijderin ELESTIRILMESIYLE, kulubun BELHANDAyi TRANSFER etmesi arasindaki 900 adimi algilayamayacak kadar kalin kafaliysan forumda isin ne? ya da bu algiyi kuramiyorsan millete saldirip sonra neden yok efendim konusacak birsey yok falan diye neden abuk subuk seyler yazip milletin tepesini attiriyosun? Yorum yapacaksan milleti suclayici sekilde yazma. Dursun ozbek, Mehmet ozbek ve nazifoglu forumdaysa soyle de bilelim sana hak verelim. Yoksa sus. Sanki kulupte kararlari forumdakiler veriyor gibi.

jackclaps-1487970796.gif

slovakya kampı normalde yarın ama 3 transferden dolayı 30unda onlarla gidilecek sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt