- 5 Eylül 2014
- 80.128
- 62.793
- 4.283
berabere kalınca prim vermek nedir xd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamlar gazla çalışan adamlar malesefki Türk futbol sistemi bu şekilde işliyor.
Ayrıca Selçuk Sabri gibi yeteneksiz değil bize ilk 2 şampiyonluğumuzu kazandıran isim ve o günlerdeki kadar olmasa da bu sene tudorun gazıyla çok büyük katkı verecektir.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Bir kaç hafta önce Haliloviç iddiaları vardı
Geleceğe iyi 1 yatırım olur
Çok potansiyeli çocuk
YouTube
Jovetic camiamiza hayirli olsunÇağlar transfer varsa bize de soyle ulan hep kendin yorumluyon
Blackburn rovers ne alemde arklar bebeler bilmez bunu
Saçmalık değil renkdas gerçeği yansıtan bir oyun tabi ki gerçek hayat gibi değil ama bir kistastirBu Football Manager saçmalığı ne oluyor tam olarak oradaki puanlar ne ifade ediyor ?
Sizinle ugrasamayacagim. Ne halt yiyorsaniz yiyin bol eglenceler.
Birazdan baska bir gereksiz daha gelir katilir bu sacma diyaloga sonra da birbirinize like atip durursunuz ne güzel kikiri kikiri gülüsürsünüz.
ULAN bu gurbetciler Hakan olsun Bu olsunn neden kendilerini bi bok sanarlar herşeyi ben bilirim ayaklarında takılırlar bu Türlü anlamadım kendi kendime diyorum forumdakiler neden bu gurbetcilere bu kadar dalga geçer ama hakli Adamlar ya her bokuda siz bilim
ULAN bu gurbetciler Hakan olsun Bu olsunn neden kendilerini bi bok sanarlar herşeyi ben bilirim ayaklarında takılırlar bu Türlü anlamadım kendi kendime diyorum forumdakiler neden bu gurbetcilere bu kadar dalga geçer ama hakli Adamlar ya her bokuda siz bilim
ozan puki, can büyük, semih çiğdem ve furkan arasında çıkan ŞOK kavgayı takip edelim
aylardır toplu kavga izlemedik
La sen sinir hastası filan mısın, senle alakası olmayan konulardan tartışma yaratıyorsun
5 mesajın varsa 4'ü ikili tartışma
Sana bu uyarı olsun! Herkese cevap vermek zorunda değilsin isteyen istediğini yazar