Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamlar gazla çalışan adamlar malesefki Türk futbol sistemi bu şekilde işliyor.

Ayrıca Selçuk Sabri gibi yeteneksiz değil bize ilk 2 şampiyonluğumuzu kazandıran isim ve o günlerdeki kadar olmasa da bu sene tudorun gazıyla çok büyük katkı verecektir.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ilk sampiyonlukta payi var baya

2. Sene de fena degildi ama devrede drogba sneijder gelmeseydi bok olurduk

Sonrasi cop zaten les gibi gecen 4 sene. Gazla mazla alakasi yok 4 yildir top oynamayan adam boyle sacma seylerle savunulmamali. Galatasaray formasi sizin icin bu kadar ucuzsa siz bilirsiniz

Son düzenleme:
Çağlar transfer varsa bize de soyle ulan hep kendin yorumluyon

Sizinle ugrasamayacagim. Ne halt yiyorsaniz yiyin bol eglenceler.

Birazdan baska bir gereksiz daha gelir katilir bu sacma diyaloga sonra da birbirinize like atip durursunuz ne güzel kikiri kikiri gülüsürsünüz.

ULAN bu gurbetciler Hakan olsun Bu olsunn neden kendilerini bi bok sanarlar herşeyi ben bilirim ayaklarında takılırlar bu Türlü anlamadım kendi kendime diyorum forumdakiler neden bu gurbetcilere bu kadar dalga geçer ama hakli Adamlar ya her bokuda siz bilim

ULAN bu gurbetciler Hakan olsun Bu olsunn neden kendilerini bi bok sanarlar herşeyi ben bilirim ayaklarında takılırlar bu Türlü anlamadım kendi kendime diyorum forumdakiler neden bu gurbetcilere bu kadar dalga geçer ama hakli Adamlar ya her bokuda siz bilim

Sana ne oluyor sana batan dokunan nedir?

La sen sinir hastası filan mısın, senle alakası olmayan konulardan tartışma yaratıyorsun

5 mesajın varsa 4'ü ikili tartışma

Sana bu uyarı olsun! Herkese cevap vermek zorunda değilsin isteyen istediğini yazar

Rick Karsdorp > AS Roma

16 milyon €

ozan puki, can büyük, semih çiğdem ve furkan arasında çıkan ŞOK kavgayı takip edelim

aylardır toplu kavga izlemedik

La sen sinir hastası filan mısın, senle alakası olmayan konulardan tartışma yaratıyorsun

5 mesajın varsa 4'ü ikili tartışma

Sana bu uyarı olsun! Herkese cevap vermek zorunda değilsin isteyen istediğini yazar

Ben kendi Adıma rahatsız oluyooluyorum bana da böyle davranıyor çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt