Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.719
- 6.611
- 1.048
bir de sürpriz vainqueur falan açıklansa keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda'nin degeri en fazla 4 milyon'dur
Sirf cin pazarindan dolayi sacma sapan rakamlar görüyoruz
Can bu pasif agresif halini son gunlerdir hepimiz fark ettik umarim burda sana yazilanlari ciddi almazsin cunku bu davranislarin hepimizi etkiliyorTamam blokla o zaman rahatsiz oluyorsan bu kadar basit ne ugrasiyorsun. Ne üstün görecegim, seni ilgilendirmeyen bir konuya ne karisiyorsun.
Adam gibi yazmak bir deyimdir, kimsenin adamligina laf attigim yok. Adam gibi yaz demek dogru düzgün sekilde yazmak gibi birsey. Oturma organindan birseyler uydurmana gerek yok.
düsünmedim degilYalniz var ya fener gibi bizde kap'a bildirdik bi puruz cikarda yatarsa iyi girgir olur![]()
Belhanda ve Sneijder iyi anlasirlar. Aslinda Imbula transferi aciklansa tam nokta atisi olur.
yüklenin
Ben Arfa muazzam topcu ama gelir mi bilemiyorum.bu transfer döneminde en çok istediğim 2 transfer : İmbula, Ben arfa
Onlar şuan bizimle dalga geçerler haklı olarak saf mısın sen?
Belhanda transferi tamamen rezillik ve komedidir GS için. 68 Milyon TL paran gidiyor böyle bir hanzoluk olabilir mi?
hakaret etmek için mi admin oldunOnlar şuan bizimle dalga geçerler haklı olarak saf mısın sen?
Belhanda transferi tamamen rezillik ve komedidir GS için. 68 Milyon TL paran gidiyor böyle bir hanzoluk olabilir mi?
düsünmedim degil
ama bu riske girmez bizimkiler heralde.