Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDVQl6mXoAEokTx

DDVOyUPWsAEAEkw

2 bek ve ön libero da kesinlikle şart
stoper gomis ve belhandayla birlikte tabi
onun dışında bütçe varsa yine transfer yapılabilir

Tamam blokla o zaman rahatsiz oluyorsan bu kadar basit ne ugrasiyorsun. Ne üstün görecegim, seni ilgilendirmeyen bir konuya ne karisiyorsun.

Adam gibi yazmak bir deyimdir, kimsenin adamligina laf attigim yok. Adam gibi yaz demek dogru düzgün sekilde yazmak gibi birsey. Oturma organindan birseyler uydurmana gerek yok.
Can bu pasif agresif halini son gunlerdir hepimiz fark ettik umarim burda sana yazilanlari ciddi almazsin cunku bu davranislarin hepimizi etkiliyor

huzurlu bir gsc icin baris ve sevgi dostum:ka21:

Belhanda ve Sneijder iyi anlasirlar. Aslinda Imbula transferi aciklansa tam nokta atisi olur.

Yalniz var ya fener gibi bizde kap'a bildirdik bi puruz cikarda yatarsa iyi girgir olur :D

belhanda manyağı 52bin full arenada maça çıksın performansını 2 kat arttırır kırık topçu ruh hastası

Belhanda büyük kazık oldu. En fazla 3-4 milyon verilmeliydi yani hem de takımda sağ bek, sol bek, stoper, orta saha, kanat yokken çok mu gerekliydi? Bok var gibi yemeyip içmeden Bruma'dan gelen parayı buna gömdü hemen iş bilmez herifler.

Yönetimin hala anlamadığı bir şey var. Taraftar güvenini ve desteğini uzun zaman önce kaybettiler. Bunu geri kazanacak bir futbol ve yönetim aklına da sahip değiller. Taraftar şu anda para saçılan transferlerden çok mantıklı ve zekice hamleler bekliyor. Belhanda, Gomis, Maicon'u aldık, parayı sakınmadık kafasıyla taraftarın desteğini alamazlar. Bakın büyük bir grup bu konuşulan isimler ve maliyetlerine karşı çıkıyor ancak yönetim iyi bir iş yaptğını zannediyor. Galatasaray taraftarının inanarak ve motive bir şekilde sezona gireceğine inanan var mı acaba gerçekten?

Onlar şuan bizimle dalga geçerler haklı olarak saf mısın sen?

Belhanda transferi tamamen rezillik ve komedidir GS için. 68 Milyon TL paran gidiyor böyle bir hanzoluk olabilir mi?

onu sezon sonu birdaha konusuruz ancak ozaman yargılayabilirsin.
belkide tam tersi iyiki almisiz dersin.

Bu takımda Selçuk gibi Semih gibi futbol katili torpilli yerli leşler ilk 11 oynadığı sürece Dybala-Messi-Mbappe getirsek yine bir bok olmaz. Şunu anlamayanlar var hâlâ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt