Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakin ol bu ne agresiflik gladbahlı?Durduk yere ne karisiyorsun olaya. O kadar yazi yazmisim ilk cümleye alinti yapip sacmasapan tartisma yaratma derdindesin.
Az önce Musapa siyaseti karistirip tartisma yaratma diyorsun sonra gelip benim yazdigima gereksiz bir alinti yapip kendin tartisma yaratma pesindesin.
Durduk yere ne karisiyorsun olaya. O kadar yazi yazmisim ilk cümleye alinti yapip sacmasapan tartisma yaratma derdindesin.
Az önce Musapa siyaseti karistirip tartisma yaratma diyorsun sonra gelip benim yazdigima gereksiz bir alinti yapip kendin tartisma yaratma pesindesin.
Sakin ol bu ne agresiflik gladbahlı?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gsc'de gergin anlarSana mi kalmis adamin adamligina laf atmak
Sen kimsin ki herkeze sert yapiyosun Can, hayirdir kendini herkezden ustun mu goruyorsun
Benim derdim tartisma yaratmak degil, senin burda kullandigin cumleler hic hos cumleler degil
Faslı Belhanda, 2015 yılında Dinamo Kiev'in Maccabi ile oynadığı maça, İsrail'in Filistin'e yaptığı zulmü protesto etmek için gitmedi.
ADAMMMMMMM GIBI ADAMMMMM
Sana mi kalmis adamin adamligina laf atmak
Sen kimsin ki herkeze sert yapiyosun Can, hayirdir kendini herkezden ustun mu goruyorsun
Benim derdim tartisma yaratmak degil, senin burda kullandigin cumleler hic hos cumleler degil
Transferimize gölge düşürdüler şuan heycan kalmadı heryerde gladbah heryerde polemiggsc'de gergin anlar
Tamam blokla o zaman rahatsiz oluyorsan bu kadar basit ne ugrasiyorsun. Ne üstün görecegim, seni ilgilendirmeyen bir konuya ne karisiyorsun.
Adam gibi yazmak bir deyimdir, kimsenin adamligina laf attigim yok. Adam gibi yaz demek dogru düzgün sekilde yazmak gibi birsey. Oturma organindan birseyler uydurmana gerek yok.
Bizimle paylaşıcağın anları sabırsızlıkla bekliyorum !!!1belki maicon ve gomis de aciklanir birazdan