Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
51f42e925431c650dae644602d72fdbf.jpg

Durduk yere ne karisiyorsun olaya. O kadar yazi yazmisim ilk cümleye alinti yapip sacmasapan tartisma yaratma derdindesin.

Az önce Musapa siyaseti karistirip tartisma yaratma diyorsun sonra gelip benim yazdigima gereksiz bir alinti yapip kendin tartisma yaratma pesindesin.
Sakin ol bu ne agresiflik gladbahlı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 yıldır beklenen salı bugunmus patlamaya başladı bombalar

Durduk yere ne karisiyorsun olaya. O kadar yazi yazmisim ilk cümleye alinti yapip sacmasapan tartisma yaratma derdindesin.

Az önce Musapa siyaseti karistirip tartisma yaratma diyorsun sonra gelip benim yazdigima gereksiz bir alinti yapip kendin tartisma yaratma pesindesin.

Sana mi kalmis adamin adamligina laf atmak

Sen kimsin ki herkeze sert yapiyosun Can, hayirdir kendini herkezden ustun mu goruyorsun

Benim derdim tartisma yaratmak degil, senin burda kullandigin cumleler hic hos cumleler degil

Cok buyuk transfer hatası ve sokaga atılan paralar ancak olan oldu artık, kutsal forma altında başarılar diliyorum kendisine.

Faslı Belhanda, 2015 yılında Dinamo Kiev'in Maccabi ile oynadığı maça, İsrail'in Filistin'e yaptığı zulmü protesto etmek için gitmedi.

ADAMMMMMMM GIBI ADAMMMMM

internet ortami troll kayniyor artik
gaza gelmeyin cezayi siz yersiniz

Sana mi kalmis adamin adamligina laf atmak

Sen kimsin ki herkeze sert yapiyosun Can, hayirdir kendini herkezden ustun mu goruyorsun

Benim derdim tartisma yaratmak degil, senin burda kullandigin cumleler hic hos cumleler degil

Tamam blokla o zaman rahatsiz oluyorsan bu kadar basit ne ugrasiyorsun. Ne üstün görecegim, seni ilgilendirmeyen bir konuya ne karisiyorsun.

Adam gibi yazmak bir deyimdir, kimsenin adamligina laf attigim yok. Adam gibi yaz demek dogru düzgün sekilde yazmak gibi birsey. Oturma organindan birseyler uydurmana gerek yok.

Tamam blokla o zaman rahatsiz oluyorsan bu kadar basit ne ugrasiyorsun. Ne üstün görecegim, seni ilgilendirmeyen bir konuya ne karisiyorsun.

Adam gibi yazmak bir deyimdir, kimsenin adamligina laf attigim yok. Adam gibi yaz demek dogru düzgün sekilde yazmak gibi birsey. Oturma organindan birseyler uydurmana gerek yok.

Hele konusmalara bak hele

Neyse tamam

Belhanda'nin degeri en fazla 4 milyon'dur

Sirf cin pazarindan dolayi sacma sapan rakamlar görüyoruz

belki maicon ve gomis de aciklanir birazdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt