Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi unutmayalım yol goster indirelim Dursunu Ama oda yok boş boş Dursun lesh Dursundan Adam olmaz falan filan yazarak ne geçicek elimizi başarılı olmamızı umut etmekten başka yapacak bişey yok varsa söyleyin hep beraber yapalım

Ha böyle adam gibi yaz adam gibi cevap vereyim ben de. Ne gerek var diger provokatif alintilarina.

Bizim taraftar cok rahat arkadas, rahatini bozmaz. Hani rahmetli Alpaslan Dikmen'in ünlü bir sözü var ya "Galatasaray'in yararina olacak bir tasi yerinden kaldirip, iki metre öteye koyanlara bile müthis bir saygi duyarim." , iste bu sözde bahsettigi ilk bölümdeki taraftardan bizde cok az var. Bu kisilerin sayisi daha fazla olsa Dursun falan kalmazdi simdiye kadar.

Biliyorum genel kurul falan kendi aralarinda takiliyor taraftari ancak müsteri daha dogrusu yolunacak kaz olarak görüyorlar ama sen taraftar grubu olarak büyük capli bir protesto ya imza atsan bak nasil kiclari baslari ayri oynuyor korkudan görürsün. Ama yapmiyoruz yapamiyoruz, organize olma isinde birlik beraberlik olmak isinde en kötü taraftar grubu maalesef Galatasaray da. Yukarida dedigim gibi cok rahat ve vurdumduymaz bir taraftar grubumuz var. Balik bastan kokar, ultraslan denen herifler ne kadar sevmesek de isim yapmis taninmis bir taraftar toplulugu. Bunlarin genel taraftara katilip protestolara katilmasi gerekirken tam tersini yapip yedikleri kaba pislemek istemiyorlar yönetimin yaninda duruyorlar.

Bunlari yapmazsan ancak burada umut etmekten baska yapacak birsey yok diye kendini avutursun ancak kusura bakma. Simdi bana diyebilirsin tabi senin icin sallamak kolay yurt disindasin burada yasamiyorsun burada olsan sen de parmagini kipirdatmazdin diye. Evet bir nevi haklisin burada elim kolum bagli, ama Türkiye de yasasam da bu kadar sessiz kalip olan bitenleri izlemezdim bunu serefim üzerine yemin ederim sana.

Madem bizi müsteri olarak görüyorlar bu kendini Galatasarayin sahibi sanan kongre ve divan üyeleri o zaman biz de müsteri olarak begenmedigimiz birseyi protesto etme hakkina sahibizdir. Hepimiz Galatasarayi seviyoruz, o bundan fazla bu ondan fazla seviyor diye birsey yok. Ölcülemez bu. Insan sevmese zaten bu kadar kafa yorar mi bu islere, sonucta "alt tarafi" top oynuyorlar. Insan belirli bir deger veriyor ki bu kadar kafa yoruyor bu islere, kendi parasiymis gibi maliyetleri hesapliyor kulübün iyiligini düsünüyor.

Siz bana olumsuz deyin, pesimist deyin ama sizin gibi de hayal görmeyecegim kusura bakma. Bu her zaman icin gecerli mi? Tabi ki degil. Bu bir dönem ve bu dönemi de bir gün atlatacagiz ama "nolacak ya yakinda düzeleriz" diye de düsünmeyecegim. Ben de hayal kuracagim tabi ki ama Dursun varken degil o gittikten sonra, isler düzeldikten sonra. Simdilik hayal kurmak icin hic bir gerekce yok, hele hele basarili olmamizi umut etmeye hic gerek yok cünkü olmayacagiz bu apacik ortada.

Insallah yanilirim sampiyon oluruz bu sezon sonu siz de bana bol bol giydirirsiniz buna raziyim ama basarili olamayacagiz bu düzende. Biraz bayagi karisik bir yazi oldu, ordan girip burdan ciktim kusura bakma.

Bugün dört kap daha geliyormuş ama dursun var pardon

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BELHANDA KAP

DDVOt3CXUAAVLW1.jpg

KAP

Ula Kadir okadar hizlisin ki sanirsin KAP'tan once yazdin bunu

Kap bir türlü gelmediği için sinirleri bozup bayramda kendimi baklavaya , zeytinyağlı dolmaya verdim 3 kilo aldım.

ABV Dursun .

İyi de ne yapsın millet,Dursun var diye takımı mı bıraksın?

Takimi birak diyen mi var. Herseye kaderimiz buymus diye bakmak yanlis.

Hic birsey yapmiyoruz bekliyoruz bos bos, icraat yok. Sonra aah bu Dursun niye gitmiyor. 2-3 transfere adama büyük baskan cekecek adamlar var.

Ben takimi birakiyormuyum bunu mu cikariyorsun yani?

yanliz karsi tarafa kap ak oldu.
bizimkiler sirf bu bildirimi kapa verebilmek icin almistir belhandayi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt