Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina için ingiliz kulüpler teklifte bulunduysa şimdiden geçmiş olsun

Markovici de ingiliz kulüpler istiyor

Galatasaray, Vainqueur ve Corchia transferleri için kulüpleriyle görüşmelere devam ediyor. İki transferde de Galatasaray önde. (beIN SPORTS)

yuv ha ha

Vainqueur'un gelmesine kesin gözle bakıyorum ya adı geçen isimlerden ihtiyac olarak son sırada o olurdu çünkü. Selcuk'la oynadiginda en çok sicacagimiz isimde o. Kötü oyuncu demiyorum ha selcukla olmaz ortasahada olmayan tempo dahada azalır ondan diyorum. Kadro mühendisliği harika,içler acısı..

b01685c79edb2bd6b8cad674523612e1.jpg

Çalışıyor aslann

Admin olmasam ağır konuşcam da işte... Fake üyelik açsam da yakalanıyorum.

Ama yazık Galatasaray camiası da bitti, taraftarlığı da en gurursuz ve onursuz seçim oldu artık Dursun zamanında.

2 tane isimli transfere karakterini satıp Dursun'un yaptıklarını unutacak taraftarcık sayısı çok, görünen tablo rezalet.

Malum parti Dursun ile beraber tamamen ele geçirdi camiayı.

Tüm değerlerimiz yok oldu.

Juventus neden büyük takımlarda sans bulamamış veya emektar futbolcuları almayı çok seviyor anlamıyorum.
Çok başarılılar bu konuda Evra,Alves,Mandzukic.
Simdi de Aurireri istiyorlar.
Bi ara Sneijderi istemislerdi.

Gecene birisi vardi "bu taraftar 2 transfere Dursunu büyük baskan ilan eder" diye. Cok hakli maalesef, gecen sezon da 10 tane oyuncu aldiginda aynisini yapanlar olmustu.

Hani burada atip tutup "transfer taraftari" diyenler oluyor ya, iste asil transfer taraftarlari bu Dursunun iki transferine tav olan ve herseyi unutanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt