Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus neden büyük takımlarda sans bulamamış veya emektar futbolcuları almayı çok seviyor anlamıyorum.
Çok başarılılar bu konuda Evra,Alves,Mandzukic.
Simdi de Aurireri istiyorlar.
Bi ara Sneijderi istemislerdi.
Öyle yada böyle ligi domine ettiklerinden ve kadro yapisiyla alınan oyuncularin hepsinden max verim alabildiğinden korkmuyorlar bu tip hamlelerden. Alt yapilarida sağlam zaten tecrübeli oyuncularin katkisi oluyordur genclere

Gecene birisi vardi "bu taraftar 2 transfere Dursunu büyük baskan ilan eder" diye. Cok hakli maalesef, gecen sezon da 10 tane oyuncu aldiginda aynisini yapanlar olmustu.

Hani burada atip tutup "transfer taraftari" diyenler oluyor ya, iste asil transfer taraftarlari bu Dursunun iki transferine tav olan ve herseyi unutanlar.

la cogu isler boka sarinca ortadan kayboluyor zaten
ligler acilsin 1-2 ay sonra forumu birakirlar

Yapma Fatih ya bari sen yapma ve bu kadar naif olma.
Bu naif kelimesinide iyi yakıştırdın ha sende bana :) İch betrachte nur die Fakten. Adamın reziliklerinide görmemezlikten gelmiyorum bu arada.
Ama olaya objektiv bakmakda gerekiyor bazen can. Herif öyle veya böyle yılların borcunu kapatı kapatacak. Yeni tesisin temeleri atılacak. Spor salonu projesi ciddiyetliği mevcut. Uzun vaade de ciddi positif iz bırakacak projeler bunlar gerçekten. Ha dediğim gibi rezilikleri yokmu ? Hemde dağ kadar var yani. Bunu tartışacak halimiz yok ama dediğim gibi öyle veya böyle en ciddi uzun orta vaadeli projeleri bu adam gerçekleşiyor resmen. Bide sportif ,futbolda en azından, başarıyı yakalarsa kim indirecek onu oradan diyorum sadece .

Dursun gs sayesinde iyice zengin olup sonra akp ile konuşarak gsyi satın almak istiyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

92f18abf42306eae5d3681e3f7c09c10.jpg

Ulan ne sevinmistim forlan gelicek diye..

Gecene birisi vardi "bu taraftar 2 transfere Dursunu büyük baskan ilan eder" diye. Cok hakli maalesef, gecen sezon da 10 tane oyuncu aldiginda aynisini yapanlar olmustu.

Hani burada atip tutup "transfer taraftari" diyenler oluyor ya, iste asil transfer taraftarlari bu Dursunun iki transferine tav olan ve herseyi unutanlar.

Hadi unutmayalım yol goster indirelim Dursunu Ama oda yok boş boş Dursun lesh Dursundan Adam olmaz falan filan yazarak ne geçicek elimizi başarılı olmamızı umut etmekten başka yapacak bişey yok varsa söyleyin hep beraber yapalım

Ndiaye--->West Ham Utd -10 milyon € deniyor yerel basında

Juventus neden büyük takımlarda sans bulamamış veya emektar futbolcuları almayı çok seviyor anlamıyorum.
Çok başarılılar bu konuda Evra,Alves,Mandzukic.
Simdi de Aurireri istiyorlar.
Bi ara Sneijderi istemislerdi.

Aurier zaten taş gibi futbolcu hocam. TD ile mi ne sorun yaşamıştı PSG'de. Juve'ye güzel olur Aurier.

FLAŞ! Beşiktaş maddi yükü nedeniyle Pepe'den vazgeçti. PSG'ye gitmesi bekleniyor. 2 yıllık 10 milyon € ve 2.5 milyon € bonus istedi (A Bola) https://twitter.com/Baba_Spor/status/879667691589693440/photo/1

Kesin maliyetinden dolayıdır ajhauabajah

BJK'da para kalmadı 2 senedir şampiyonluktan gelen gelir ve CL geliri olduğu gibi YD borcuna gitti faizle beraber.

BJK bu sene şampiyon olamazsa yine klasik ilk 5 takımı olur, battı batacaklar Finansal Fair Play'den ceza almamalarının sebebi de hile hurda ile siyaset ve YD destekli yüksek gelir az borç göstermek.

İlerde TFF fln baya büyük skandal haberlere sahne olacak, aşırı dalga dümenler dönüyor.

Bu radyosporda fenerin yan şubesi galiba.

İbrahimovic haberinde baya belli etiriyorlar bir kısmında.

İyi de ne yapsın millet,Dursun var diye takımı mı bıraksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt