Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun otobusle memleketten donuyordum

Yedek sofor Galatasarayliymis, bizim ucaklar ne zaman inecek yav gibi bir soru sordu

Oradan acilan muhabbette adam Dursun'u deliler gibi savundu

Anladim ki Dursun bizim RTEmiz, GSC de eksi

Hayretler icindeyim burada da Dursunu savunanlar var, yukarida Fatih de birseyler demis. Umarim ironidir dedikleri.

ozbekkkk.jpg

karizmaya bak be

Lider ozellikleri olan oyuncular almamiz iyi

Maicon hem porto'da hem de sao paulo'da kaptanlik yapmis biri

Gomis de bu sezon marsilya'da kaptanlik yapti

TRANSFER | Serge Aurier'nin ilk resmi talibinin Juventus olduğu konuşuluyor. #Ligue1

TRANSFER | Bonservisi elinde olan Obertan (28) ile ilgilenen takımlar arasında Yeni Malatyaspor, Bursaspor ve Kayserispor da yer alıyor.

Dedi ki yav borcu temizliyor

Kulup arsayi ne yapacak, sehrin ortasinda antrenman tesisi lazim degil

Parayi transfere savurmuyor, sovmen degil kulup icin calisiyor

Bir tek o sahip cikiyor kulube, kimse baskan olmak istemiyor

ulan kodumun mali dursunun aldigi bir adam bile bir boka yaramazken hala aysal dönminde alinan oyuncular götümüzü kurtartiyor diye karsilik verseydin keske
paralari savurmuyormus lafa bak aldigi her oyuncu elimizde patladi
cok ciddi sekilde borca sürükledi bizi

Delaney'e tav olmak mi.

Bremen ligin ilk yarisi 15.siradaydi, kisin Delaney geldi ve direkt takimin en önemli parcasindan birisi oldu. Kruse da gec de olsa manyak form tuttu son haftalarda.

Adamlar ligin ikinci yarisinda ligde en cok puan toplayan 4.takim oldu ve az kalsin da Avrupa kupalarina katiliyorlardi.

Delaney'nin bu dönüsüm de muazzam bir katkisi var. Evet arkadas dogru ben tav oluyorum böyle bir adama, tav olamayalim de ne olalim.

ulan kodumun mali dursunun aldigi bir adam bile bir boka yaramazken hala aysal dönminde alinan oyuncular götümüzü kurtartiyor diye karsilik verseydin keske
paralari savurmuyormus lafa bak aldigi her oyuncu elimizde patladi
cok ciddi sekilde borca sürükledi bizi

Neler demedim renktas, ama adam bana misin demedi; dinlemedi, dinlediyse de inanmadi

Bana da bu yuzden hulogcularla yaptigim pek cok tartismayi animsatti

Gecen sene burada 1 ay serbest dembeleye tavdiniz gomisi begenmiyorsunuz ayiq olun

Lemina gelse müthiş olur ama bize yedirmezler. Bonservisi falanda uçuk olur

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene bu zamanlar Maicon,Gomis,Belhanda isimleri buraya yazılsaydı alabiliriz diyen 1 kisi bile çıkmazdı.
Eren Derdiyok,Delaney vs isimlere tav olanlar vardı.
Ama bu sene 3 tane kaliteli adamı alarak başlıyoruz ama hala itibarsızlaştırma var.
Dursundan bende memnun degilim arkadaşlar ama burdan yazarak onu gonderemeyiz o yüzden alınabilecek en iyi oyuncuları bekleyip iyi futbol izlemek istiyoruz.
Bana göre bu sene güzel bir kadro kuruluyor.
Sürekli negatif yorum yapmak forumun keyfini kaçırıyor.

Galatasarayliyim diyen biri de bunları yapmalı zaten bazılarının bi numarası yok hep boş boş konusuyorlar

Son düzenleme:
Gomis Maicon falan açıklansın gazımızı bi alsınlar sonra Adem Büyük hamlesi bekliyorum ben :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt