Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.011
- 17.840
- 2.838
duyum ver alayimbelhandanın twitterda takipçisi çok az takibe alsanıza lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
duyum ver alayimbelhandanın twitterda takipçisi çok az takibe alsanıza lan
duyum ver alayim
nevzat damlar birazdan twıttera
30 yaş üstü mevzusu saçma bence bizim Sinan gençte ne oluyor aga 60'ta kesiliyor herif. Ujfalusi bize ilk geldiğinde maçı hatırlamıyorum da bi maçta sağ bek oynamıştı. Yemin ederim o maç hayran kalmıştım orada notunu verdim zaten. Adam deli gibi bütün maç ileri bindirme yapmıştı hatırlayan varsa yazar. Zaten süper oynadı bizde. İş oyuncu da bitiyor ama tabi 33 yaşında kanat alma mesela. Misal bu yaşlarda ön libero alırsın, stoper alırsın, hatta forvette alırsın ama kanatta yada bekte oynayan adam örneğin 10 km koşar ama sürekli depar halinde bu mesafeyi kateder. Oyunun merkezindeki adamlar belki 12 koşar ama temposu rölantidir. Stopere 35 yaşında futbolcu alsak gerçekten neden aldık falan demem, her mevkinin olayı değişik. Tabi futbolcuya göre de değişiyor.
Aşırı ofansif
%99u gelmeyeceğini biliyordu ama taraftara da bal gibi mavi boncuk dağıttılar.Hemen hemen hergün basında veya twitterda gelecek diye pompalandı ama son ana kadar yalanlama gelmedi.Yahu yalanlamaya ne gerek vardı?...FFP daha Aysal başkan görevdeyken biliniyordu, Mancini o yüzden gittiğini net açıklamadı mı?. 14-17 milyon net yıllık ücretten bahsediyoruz.
İbra gelecek mi diye soranların gülümseyerek yanlarından geçen görüntüleri yansımıştı Dursun' un. Ve o zaman ''Aptala verilecek en iyi cevap susmaktır'' düsturuyla hareket etmekle hatalı bulduğumu da söylemiştim. Karşısındaki basın mensupları aptaldan da kötüsü, art niyetliydiler bana göre...
Gladbach Vincent Janssen ile ilgileniyormus, nihayet forvet almayi düsünebildiler hayret.
3-0 (2 Baroş,1 Elmander)liverpool maçı. elmander de efsane bir gol atmıştı. 2-0 yendik
Allahini seven uzerime bi transfer atsin
Not: vanq mi imbulami
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi