Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.099
- 6.092
- 1.048
herkes pataates derken nevzat maicon diyordu kesin olarak inanmıyorum ama bkleyelim bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu inanmayın renktaş yaa bu adam Fransa milli takımı'na yükselmiş o fiyata bırakırlar mı hiçcorchia için yıllık 1,5 milyon avro denmiş.cok uygun bence
Yahu inanmayın renktaş yaa bu adam Fransa milli takımı'na yükselmiş o fiyata bırakırlar mı hiç
LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu inanmayın renktaş yaa bu adam Fransa milli takımı'na yükselmiş o fiyata bırakırlar mı hiç
o fiyata bırakmıyolar zaten. 4 senelik anlaşmışız corchia ile.senelik bizden 1,5 milyon avro alacakmışYahu inanmayın renktaş yaa bu adam Fransa milli takımı'na yükselmiş o fiyata bırakırlar mı hiç
Yalandan fiyatını sorduğumuz adamı hemen Galatasaray da diyorlar.birde bayern dedikodusu var bencede olmaz gibi.
Açlık sınırı 2 milyon euro olan Galatasaray da bu adam 1.5 kazancak.o fiyata bırakmıyolar zaten. 4 senelik anlaşmışız corchia ile.senelik bizden 1,5 milyon avro alacakmış
Yalandan fiyatını sorduğumuz adamı hemen Galatasaray da diyorlar.
Maicon, gomis, belhanda transferinden sonra transfer zor olur transfer sezonu bitene kadar.
Sneijder gider mi? İşte orta sahaya bi kac isim daha yazılır beklere felan onlarla avunuruz transfer sezonu bitene kadar
Yok bayern kapasitesinde değil zaten almaz onu ama ne bileyim o kadar klüb var. Fransa'nın kalbur üstü takımları olsun, İngiltere olsun bize bırakmazyanliz benim gördügüm dedikodu 2011 senesindenmis yani daha alt yapi oyuncusuyken.
belkide olabilir corchia ama dedigin gibi baya piyasa yapiyor suan zor yani.
Forvet almıyorlar 2 senedir. Gol atan yok takımda, geçen sezon kaleye çekilen şutların gol olma oranı en düşük takımlardan biri Gladbach dı. Böyle bulduğunu atacak bi adam lazım.gs bitti şimdide gladbachımı gömmeye başladın nasıl bir taraftarlık anlayışın var senin anlamakta güçlük çekiyorum
Yok bayern kapasitesinde değil zaten almaz onu ama ne bileyim o kadar klüb var. Fransa'nın kalbur üstü takımları olsun, İngiltere olsun bize bırakmaz
Forvet almıyorlar 2 senedir. Gol atan yok takımda, geçen sezon kaleye çekilen şutların gol olma oranı en düşük takımlardan biri Gladbach dı. Böyle bulduğunu atacak bi adam lazım.
sent via GSC
Gomis değil de Belhanda soru işareti. Yasin Öztekin performansı göstermez umarım :/
belhanda nicede cok iyi performans gösterdi adamlar agliyor gittigine.
3 Gol 7 Asist aman aman performans değil ki. Orta sahaları daha çok katkıda bulunmuşlar mesela. Birkaç maçına baktım. Belhanda oyun zekası düşük, sahada kaybolan, top kayıpları yapan, silik bir görüntü sergiliyordu. Pek iç açıcı değildi