Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes pataates derken nevzat maicon diyordu kesin olarak inanmıyorum ama bkleyelim bakalım

corchia imbula gelsin fitim, daha baska transfer yapmasalar üzerine olur !
o 3 gelen oyuncudan haric :D

Yalandan fiyatını sorduğumuz adamı hemen Galatasaray da diyorlar.
Maicon, gomis, belhanda transferinden sonra transfer zor olur transfer sezonu bitene kadar.
Sneijder gider mi? İşte orta sahaya bi kac isim daha yazılır beklere felan onlarla avunuruz transfer sezonu bitene kadar

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yanliz benim gördügüm dedikodu 2011 senesindenmis yani daha alt yapi oyuncusuyken.
belkide olabilir corchia ama dedigin gibi baya piyasa yapiyor suan zor yani.

gs bitti şimdide gladbachımı gömmeye başladın nasıl bir taraftarlık anlayışın var senin anlamakta güçlük çekiyorum
Forvet almıyorlar 2 senedir. Gol atan yok takımda, geçen sezon kaleye çekilen şutların gol olma oranı en düşük takımlardan biri Gladbach dı. Böyle bulduğunu atacak bi adam lazım.

sent via GSC

Gomis'e Lens ya da Lens türevi kaleye paralel etkili ortalar açan isim lazım. Lens Sow'a bile bu kadar asist yaptığına göre Gomis'i ortaları ve paslarıyla coşturur gibime geliyor.

Forvet almıyorlar 2 senedir. Gol atan yok takımda, geçen sezon kaleye çekilen şutların gol olma oranı en düşük takımlardan biri Gladbach dı. Böyle bulduğunu atacak bi adam lazım.

sent via GSC

stindl ın yanına adam bulun 4-4-2 takımı gladbach

Gomis değil de Belhanda soru işareti. Yasin Öztekin performansı göstermez umarım :/

En çok zoruma giden şey şu bunlar Belhanda ya 9 milyon euro bonservisine verip bide kendisine 3 milyon veriyorlar ya ama diğer mevkilere gelince miss gibi adamları pahalı diye vazgeçiyorlar işte zoruma giden bu.
Sanki takımda ki en önemli sorun 10 numara pozisyonu gibi gittiler oraya parayı gömdüler birde bu sorun çıkardı şimdi sneijder gidecek mi gitmezse nerde oynayacaklar falan felanla ligi unutur tudor, wes kavgasını izleriz

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi bayramlar gençler. bayram ziyaretleri ve akşam bir ay aradan sonra arkadaşlarla yapılan bar muhabbetti nedeniyle internete geç girdim. gs sözlükte quekerboy city'li fernando reges ile görüşülüyor yazmış ön libero için. burda konuşuldu mu bilmiyorum ama bu ligi donunda sallar. zor ama olursa en az imbula transferi kadar sevinirim.

belhanda nicede cok iyi performans gösterdi adamlar agliyor gittigine.

3 Gol 7 Asist aman aman performans değil ki. Orta sahaları daha çok katkıda bulunmuşlar mesela. Birkaç maçına baktım. Belhanda oyun zekası düşük, sahada kaybolan, top kayıpları yapan, silik bir görüntü sergiliyordu. Pek iç açıcı değildi

3 Gol 7 Asist aman aman performans değil ki. Orta sahaları daha çok katkıda bulunmuşlar mesela. Birkaç maçına baktım. Belhanda oyun zekası düşük, sahada kaybolan, top kayıpları yapan, silik bir görüntü sergiliyordu. Pek iç açıcı değildi

neyse bi gelsin bakariz bence iyi performans sergileyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt