- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
Ulan dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gokmen igrenc bir herif ,futbolu hala 70-80lerde yasiyor ,hicbir seyden anladigi da yok dayanamiyorum cikinca kanal ceviriyorum hatta aspora yazdim twiterdan bunu ,baska adam bulamadiniz mi diyeyeni gökmen özdenak olmaya çalışıyor bu gsli yorumcular hep böyle olumsuz negatif sanki gs ye kin besliyorlarmış gibiler anlayamıyorum.
Kardes gunaydin ya cok erken kalkmissin ya da uyumamissin tabi Turkiye'de isen ya yuzunu yika ya da yat artik bence...................... Muslera...................
Corchia....Maicon....Rami....Clichy
...............imbula....Vainqueur........
.....Remy.........Sneijder...... Belhanda
........................ Gomis.....................
Amanın booowwww
Şaka maka tam fransız timi oluruz hea)
2,8 milyon ucret alan birini yedek biraktirmaz yönetim neden kendinizle savaşıyorsunuz,bırakın artık malesef gidene kadar oynayacak,yıllarca sabride de aynisi oldu,üzmeyin kendinizi bosuna ,Selcuk ilk 11 de olacaktır.Hayale gerek yokTolgay Arslani niye almiyorz abi biz Selcugun yerine ? Akil eden biri yokmu yonetimde aq
al Imbula/Kucka ve Tolgayi rahat etsin orta saha.
Gomis,Belhanda,Maicon imzaladi simdi sirada Corchia,Pasalic ve İmbula var onlarda yarin imzalar heralde
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2,8 milyon ucret alan birini yedek biraktirmaz yönetim neden kendinizle savaşıyorsunuz,bırakın artık malesef gidene kadar oynayacak,yıllarca sabride de aynisi oldu,üzmeyin kendinizi bosuna ,Selcuk ilk 11 de olacaktır.Hayale gerek yok
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Musleraböyle olur gibi
Transfer Maicon Semih/Ahmet Transfer
Selcuk Transfer
Sinan/Garry Sneijder/Belhanda Belhanda/Transfer
Gomis
Oynamaz,selcuk u kesemez,kestirmezler,bosa para vermis oluruzSelcuk gitsin demedim... Tolgay alinsin zaten yerine seve seve o oynar. Alir formayi Selcuktan...
Belhanda'nin dasi ayrı yazılır renkdas.Gomis,Belhanda,Maicon imzaladi simdi sirada Corchia,Pasalic ve İmbula var onlarda yarin imzalar heralde
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belhanda'nin dasi ayrı yazılır renkdas.