Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan yakında yeni bir hastalık türüne yakalanacağız heralde.Transfersizlik hastalıgı olacak buda.

...................... Muslera...................
Corchia....Maicon....Rami....Clichy
...............imbula....Vainqueur........
.....Remy.........Sneijder...... Belhanda
........................ Gomis.....................

Amanın booowwww

Şaka maka tam fransız timi oluruz hea :))

yeni gökmen özdenak olmaya çalışıyor bu gsli yorumcular hep böyle olumsuz negatif sanki gs ye kin besliyorlarmış gibiler anlayamıyorum.
Gokmen igrenc bir herif ,futbolu hala 70-80lerde yasiyor ,hicbir seyden anladigi da yok dayanamiyorum cikinca kanal ceviriyorum hatta aspora yazdim twiterdan bunu ,baska adam bulamadiniz mi diye

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

...................... Muslera...................
Corchia....Maicon....Rami....Clichy
...............imbula....Vainqueur........
.....Remy.........Sneijder...... Belhanda
........................ Gomis.....................

Amanın booowwww

Şaka maka tam fransız timi oluruz hea :))
Kardes gunaydin ya cok erken kalkmissin ya da uyumamissin tabi Turkiye'de isen ya yuzunu yika ya da yat artik bence

Tolgay Arslani niye almiyorz abi biz Selcugun yerine ? Akil eden biri yokmu yonetimde aq

al Imbula/Kucka ve Tolgayi rahat etsin orta saha.

Gomis ve vanqueur'un 2. Macını da izledim.
Gomis=Top kontrolü ve dağıtması umut bulut ile eş değer, burak yaninda ronaldo kalir, 1 gram abartmiyorum acip macini izleyin. Hiz konusunda lukunku, kosuyor saniyorsun ama hala ayni yerde, saclari mi engeliyor anlamadim:) Ceza saha icinde golu iyi kokluyor ama gel gor ki bizde orta acan tek bir adam yok, gomis hic uygun degil bize, sonuc olarak 5. haftada yuhalanir eren oynar gomis de patlar.. ha gidip lens gibi cizgiye inen, orta yapan bir kanat aliriz o zaman isler degisir.

vanqueur=duz adam, memur, iyi pozisyon alip yanindakine pas veriyor, ruhsuz bisey

belhanda hic bir meziyeti olmayan bir futbolcu onundeki adama pas atamiyor. tudor sirf cok para verildi diye onda israr edip sictigini siviyacaktir. Top surmesi iyi deniyor, ona baktim, adam topu ayagina dolastirip sacma sapan pas verdi her seferinde

Gercekten sifir kadro muhendisligi ile cok kotu futbolculara para dokuyoruz, bu sezon zaten bittik de gelecek sezon nasil toparlayacagiz onu bile bilmiyorum, maliyetli copler gitgide cogaliyor

Son düzenleme:
Tolgay Arslani niye almiyorz abi biz Selcugun yerine ? Akil eden biri yokmu yonetimde aq

al Imbula/Kucka ve Tolgayi rahat etsin orta saha.
2,8 milyon ucret alan birini yedek biraktirmaz yönetim neden kendinizle savaşıyorsunuz,bırakın artık malesef gidene kadar oynayacak,yıllarca sabride de aynisi oldu,üzmeyin kendinizi bosuna ,Selcuk ilk 11 de olacaktır.Hayale gerek yok

Gomis,Belhanda,Maicon imzaladi simdi sirada Corchia,Pasalic ve İmbula var onlarda yarin imzalar heralde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmi sitede göremedim. Link at, imzaladiklarina dair. Öyle fotospor gibi o... gazetelerin haberiyle hayirli olsun imzaladi falan demeyin yahu...

2,8 milyon ucret alan birini yedek biraktirmaz yönetim neden kendinizle savaşıyorsunuz,bırakın artık malesef gidene kadar oynayacak,yıllarca sabride de aynisi oldu,üzmeyin kendinizi bosuna ,Selcuk ilk 11 de olacaktır.Hayale gerek yok

Selcuk gitsin demedim... Tolgay alinsin zaten yerine seve seve o oynar. Alir formayi Selcuktan...

Muslera
Transfer Maicon Semih/Ahmet Transfer
Selcuk Transfer
Sinan/Garry Sneijder/Belhanda Belhanda/Transfer
Gomis
böyle olur gibi

Selcuk oynamaya devam ederse kalan yerlere istedigini al en iyi ligi 3. bitiririz!!

Hos Dursun varken zaten selcugu da yollasak sonuc yine degismez.

Nahitan Nandez ve Ascacibar'ı alalım Okan ve Suat'ımız olurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt