- 12 Temmuz 2009
- 60.768
- 24.133
- 2.968
Instant boner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 17095
Adı geçen isimler ve alındığı solenen isimlerden oluşturdugum bir kadro.. Arkadas kur şu kadroyu bak kafan rahat 5 sene ne para harcarsın ne bişe yaparsın. hersene de şampiyonlugun en buyuk adayı olursun.. Haa bidahaki sene Sneijderin boslugunu doldurursun sadece bi sonraki sene de Gomisin yerine çak bi forvet bu surelerde de yap altyapına yatırım cıkar ordan genclerı yada saldır scoutlara genc yeteneklerı kapat getir sonra dile bizden ne dılersen...
Lens hariç buna yakın bir kadro olacak gibi duruyor zaten.
Cimbom'a Süper Solak: Kily Gonzales geldi.S.a.
Kim kallström geldi mi
Ben kaç kere söyledim benim fikrim net bu konuda. Bunlar sakın transfer falan yapmasın, boşu boşuna yine 3-4 yıllığına o kadar parayı etmeyecek oyuncuları bağlayacaklar kulübe ama yine başarı gelmeyecek. Boşuna bu masraflar.Bence kimseyi almayacaklar bahane arıyor
Bir sözleşme bu kadar sürede nasıl hazırlanmaz
Bunlar hep zaman kazanma muhabbeti
Yarın uefadan uyari geldi diyip kapatırız transferi
Seneye kümeye oynarız
S.a
Gomis'i umut bulut ile kiyaslayanlar var
Adamlar bu sezon fransa liginde 20 gol atmis forveti getiriyorlar, Gomis kendini ispatlamis bir forvet, daha neyi tartisiyonuz, 30+ eto'o, vagner love ve adebayor rahatlikla gol atiyor da Gomis mi zorlanacak? Bir seyi de begenin yaw
ikisi de futbolcu, forvet, 30+ yaş, fransada top oynamış adamlar değilmi? Neden kiyaslamasin tutup gomisi yonca evcimiklemi kiyaslasin adam? Ne kadar akliniza yatmasa da bir futbol fikrine böyle saldırmayı doğru bulmuyorum.Her görüşe her bakis açısına ve her endişeye saygiliyim.Umarim gomisin top kontrolü ve topu dagitmasi umut buluttan pek üstün degil diyen arkadaş yaniliyordur der gecerim..Gomis'i Umut B. denen hanzo ile karşılaştıran bir şahsiyetin akıl sağlığından şüphe ederim.
ikisi de futbolcu, forvet, 30+ yaş, fransada top oynamış adamlar değilmi? Neden kiyaslamasin tutup gomisi yonca evcimiklemi kiyaslasin adam? Ne kadar akliniza yatmasa da bir futbol fikrine böyle saldırmayı doğru bulmuyorum.Her görüşe her bakis açısına ve her endişeye saygiliyim.Umarim gomisin top kontrolü ve topu dagitmasi umut buluttan pek üstün degil diyen arkadaş yaniliyordur der gecerim..
LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakan çalhanoğlu ac milana çok yakın.
Bazı arkadaşlar umut eşitir gomis diye yorumunda bulmuşta ondan öyle yazdım. Kıyaslama senin yaptığın örneklemeyle ile tabiki de yapılır.Kiyaslarsin arkadaşım gomis bitiricilik 16 iken umut bulut 4 tür dersin.top kontrolü gomis 10 iken umut bulut 2 dir dersin ama kiyaslarsin ikisi de elma çünkü biri armut degil
LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Milan a sosa dan sonra bir kazık daha girecek güzel.Hakan çalhanoğlu ac milana çok yakın.