Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 17095

Adı geçen isimler ve alındığı solenen isimlerden oluşturdugum bir kadro.. Arkadas kur şu kadroyu bak kafan rahat 5 sene ne para harcarsın ne bişe yaparsın. hersene de şampiyonlugun en buyuk adayı olursun.. Haa bidahaki sene Sneijderin boslugunu doldurursun sadece bi sonraki sene de Gomisin yerine çak bi forvet bu surelerde de yap altyapına yatırım cıkar ordan genclerı yada saldır scoutlara genc yeteneklerı kapat getir sonra dile bizden ne dılersen...

Lens hariç buna yakın bir kadro olacak gibi duruyor zaten.

Lens hariç buna yakın bir kadro olacak gibi duruyor zaten.

Bak renkdas bunlar bu kadroyu kursun lens olmasın sinan olsun fark etmez eger kursunlar ben bu forumda 5 kişiye kombıne alırım en uygun yerden :) bunlarda pasalicle ascacibarı yanyana , ozanıda bu yasta en azından türkiye kupasında oynatcak yürek ve vizyon varsa bende artık tek kelıme etmem ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence kimseyi almayacaklar bahane arıyor
Bir sözleşme bu kadar sürede nasıl hazırlanmaz
Bunlar hep zaman kazanma muhabbeti
Yarın uefadan uyari geldi diyip kapatırız transferi
Seneye kümeye oynarız
Ben kaç kere söyledim benim fikrim net bu konuda. Bunlar sakın transfer falan yapmasın, boşu boşuna yine 3-4 yıllığına o kadar parayı etmeyecek oyuncuları bağlayacaklar kulübe ama yine başarı gelmeyecek. Boşuna bu masraflar.

2018 de defolup gidene kadar para harcamasınlar Allah aşkına.

Uefa keşke transfer cezasını yapıştırsa bize ya.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

S.a

Gomis'i umut bulut ile kiyaslayanlar var :D

Adamlar bu sezon fransa liginde 20 gol atmis forveti getiriyorlar, Gomis kendini ispatlamis bir forvet, daha neyi tartisiyonuz, 30+ eto'o, vagner love ve adebayor rahatlikla gol atiyor da Gomis mi zorlanacak? Bir seyi de begenin yaw

Burda cok iddialı şekilde maicon aradığımız stoper değil yorumlari okuyunca soğudum biraz maicondan.bize savunmayi organize edecek ,lider karakterli ,ayağı düzgün stoper lazim yakin gecmisteki ujfalusi gibi..bunun icin ayrilan 7-8 milyon euro yeterli bir parayken eger maicon bu özelliklerde değil bulent korkmaz gibi savaşçı, markajci hırslı sert bir stoperse yandigimizin resmidir.zaten elimizde ahmet ve serdar gibi yaninda elit bir stoperle cok iyi oynayabilecek adamlar var.bu konu cok önemli çünkü nerdeyse hic izlemedim.gomise denilen top dağıtması kötü top kontrolü zayıf yorumlari cok önemli değil zira gomisi izledim sweanse de yirtici dagitici bir adam bize cuk oturur hatta terim olsaydi keşke tam 2 li forvetin adami gomis..

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

S.a

Gomis'i umut bulut ile kiyaslayanlar var :D

Adamlar bu sezon fransa liginde 20 gol atmis forveti getiriyorlar, Gomis kendini ispatlamis bir forvet, daha neyi tartisiyonuz, 30+ eto'o, vagner love ve adebayor rahatlikla gol atiyor da Gomis mi zorlanacak? Bir seyi de begenin yaw

Gomis'i Umut B. denen hanzo ile karşılaştıran bir şahsiyetin akıl sağlığından şüphe ederim.

Gomis'i Umut B. denen hanzo ile karşılaştıran bir şahsiyetin akıl sağlığından şüphe ederim.
ikisi de futbolcu, forvet, 30+ yaş, fransada top oynamış adamlar değilmi? Neden kiyaslamasin tutup gomisi yonca evcimiklemi kiyaslasin adam? Ne kadar akliniza yatmasa da bir futbol fikrine böyle saldırmayı doğru bulmuyorum.Her görüşe her bakis açısına ve her endişeye saygiliyim.Umarim gomisin top kontrolü ve topu dagitmasi umut buluttan pek üstün degil diyen arkadaş yaniliyordur der gecerim..

ikisi de futbolcu, forvet, 30+ yaş, fransada top oynamış adamlar değilmi? Neden kiyaslamasin tutup gomisi yonca evcimiklemi kiyaslasin adam? Ne kadar akliniza yatmasa da bir futbol fikrine böyle saldırmayı doğru bulmuyorum.Her görüşe her bakis açısına ve her endişeye saygiliyim.Umarim gomisin top kontrolü ve topu dagitmasi umut buluttan pek üstün degil diyen arkadaş yaniliyordur der gecerim..

Romantizme gerek yok, gerçekler acıdır. Gomis'i bilmesek yiyeceğiz yani. Abi biri Umut diğeri Gomis ya. Bu nasıl karşılaştırmadır beyin iptal resmen...

Lyon da baya takip etmiştim gomisi. Transferi sonra pek takip edemedim açıkcası ama bu adama umut bulut muhamelesi yapmak inanılmaz talihsiz bir kıyaslama olmuş.
Lyon dönemindeki bir videosu. Videoda ki son golünde ki umut rüyasında atmasını geçtim denese acil bakıma alınır galiba bir taraflarını kırdı diye

YouTube

Gomis ile umut'un top kontrolü nasıl aynı olur Ciğerlerim. Tinercilerden mi etkilendiniz Bende daha gencin gelmesini isterim ama dursun var başımızda

Gomis'i illa bu ligden biriyle kiyaslayacaksankz Adebayor,Vagner Love ile kiyaslayabilirsiniz mesela. Aşağısı kurtarmaz

Passalic gelirse selçuk oynayamaz oynamamalı. Selçuk passalic 2 lisi tutmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt