Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
Adamın kalitesi ve tercübesi yeterli seviyede bence ama dediğin gibi lider profiline sahipmi gerçekten?Burda cok iddialı şekilde maicon aradığımız stoper değil yorumlari okuyunca soğudum biraz maicondan.bize savunmayi organize edecek ,lider karakterli ,ayağı düzgün stoper lazim yakin gecmisteki ujfalusi gibi..bunun icin ayrilan 7-8 milyon euro yeterli bir parayken eger maicon bu özelliklerde değil bulent korkmaz gibi savaşçı, markajci hırslı sert bir stoperse yandigimizin resmidir.zaten elimizde ahmet ve serdar gibi yaninda elit bir stoperle cok iyi oynayabilecek adamlar var.bu konu cok önemli çünkü nerdeyse hic izlemedim.gomise denilen top dağıtması kötü top kontrolü zayıf yorumlari cok önemli değil zira gomisi izledim sweanse de yirtici dagitici bir adam bize cuk oturur hatta terim olsaydi keşke tam 2 li forvetin adami gomis..
LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Liderlik derken de karakter liderlikten söz etmiyoruz yani. 4lü savunma cizgisini ayarlayan ve orta saha ile köprüsünü kuran liderdir. Maicon bunları yapabiliyormu ?