Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis istanbula geliyor bilgisini vermiştim zaten az evvel

gs tarihinin en pahalı 11'i !!

RPkna1.png

Malesef en pahalı transferlerin yarısı çöp çıktı

Böyle takım hayatımda görmedim israfın sonu yok

Vainquer, Josef tadında bir oyuncu. Çok özellikli olmayan bir adam.

Lemina ve Imbula oyuna katkıları daha fazla olan oyuncular.

Lemina'yi unutun onu alamayiz net.

Vainquer, Josef tadında bir oyuncu. Çok özellikli olmayan bir adam.

Lemina ve Imbula oyuna katkıları daha fazla olan oyuncular.

josefle alakası yok josef dümdüz oyuncu düz oyuncunun vücut bulmuş hali hiçbir vasfı yok sahada. vainquier bizdeki alium saidou gibi görev adamı yada bugün biri örnek verdi marco aurelio.

Nevzat Dindar: Selçuk'a verilen tepkileri anlamıyorum. Selçuk İnan Türk futbol tarihini değiştiren oyuncu. GS'ye geldi bir tarih değişti.

Nevzat Dindar: Galatasaray'ın oyuncuları iyi olur ve iyi performans sergilerse, Selçuk İnan çok daha rahat oynar daha kaliteli oynar.

Nevzat Dindar: Maicon'un gelişi en çok Semih Kaya'ya yarayacaktır. Ujfalusi gibi bir oyuncu Maicon. Semih'i de geliştirecek.

:red:

josefle alakası yok josef dümdüz oyuncu düz oyuncunun vücut bulmuş hali hiçbir vasfı yok sahada. vainquier bizdeki alium saidou gibi görev adamı yada bugün biri örnek verdi marco aurelio.

Josef de öyle oyuncu. Topal ile görevleri çakışınca belli olmuyor. Vainquer, Josef'e Aurelio'ya benzediğinden çok benziyor.

Nevzat Dindar: Selçuk'a verilen tepkileri anlamıyorum. Selçuk İnan Türk futbol tarihini değiştiren oyuncu. GS'ye geldi bir tarih değişti.

Nevzat Dindar: Galatasaray'ın oyuncuları iyi olur ve iyi performans sergilerse, Selçuk İnan çok daha rahat oynar daha kaliteli oynar.
ne yalıyor be helal olsun böyle yalama yok

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Senin 7 feristahini s

Agir olacak ama hala Semih Kaya diyenlerin suratina tukurmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt