Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Yarın kim geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizinle ugrasamayacagim. Ne halt yiyorsaniz yiyin bol eglenceler.
Birazdan baska bir gereksiz daha gelir katilir bu sacma diyaloga sonra da birbirinize like atip durursunuz ne güzel kikiri kikiri gülüsürsünüz.
Onuda yaparız Serkan kardeşim ama ben sevmiyorum öyle kağnı gibi forvetleri. Forvet dediğin Sanchez gibi, Griezmann, son zamanlarda formu çok iyi olmasada Aguero gibi olacak.Giroud mu les? keske bu postu atacagina kafamı acsaydın be kenan üzdün :/
Fikret Giroudyu getirsin, hadi getirdi diyelim senelik beş milyondan aşağı getirsin helal olsun derim.Karamoh Jovetic Lemina gelmez
Giroud ya Lacazette karsiligi Lyon'a, ya da kiralik bjkye
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yarın kim geliyor
göztepeyle ilgili bir haber daha geldi evet ryan donk göztepespor da arkadaşlar başarılar dileriz..
MalesefNe zaman geliyor karaoglan
UlanBu gidişle sadece kayınpederlerim
Sizinle ugrasamayacagim. Ne halt yiyorsaniz yiyin bol eglenceler.
Birazdan baska bir gereksiz daha gelir katilir bu sacma diyaloga sonra da birbirinize like atip durursunuz ne güzel kikiri kikiri gülüsürsünüz.
Dursun var basimizda, almayi nah becerir o böyle genc bir oyuncuyu.
Onuda yaparız Serkan kardeşim ama ben sevmiyorum öyle kağnı gibi forvetleri. Forvet dediğin Sanchez gibi, Griezmann, son zamanlarda formu çok iyi olmasada Aguero gibi olacak.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yanlış resim oldu ya..Git duyumlarini paylas sen.