Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lincoln savunucuları selçuk savunucularından daha beterler. 10 maç düzgün top oynamış adamı 4 yıldır istatistikleri ve başarılarıyla gs tarihine adını altın harflerle yazdırmış wesley'i kıyaslıyor. Gidin elinizi yüzünüzü yıkayın. Kafanıza buz torbası koyun

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

No look pass reis

Lincoln tarzı ''Sihirbaz'' on numaraları her zaman daha çok beğenmişimdir :ka21:

Başladığı gibi bitirseydi, efsanemiz olurdu kendisi

Sneijder daha iyi futbolcu ama yetenek olarak Lincoln döver bence.

Lincoln hayatımda gördüğüm en büyük sirk topçusu olabilir. Çok özel bir yeteneği filan da yoktu yani. Şansı yaver gidenlerden bence. Brezilya'da kendisinden zilyon tane olduğu kanaatindeyim.

Sneijdere sallanmasıyla bahsettiğin olay örgüsü arasında bir sürü adım var
Sneijdere 'sallamak' demek gitsin yerine de belhanda gelsin demek değildir
Sneijderi eleştiriden korumak için belhanda transferi ve 1 yıl sonrasını kullanmak gerek, elde koskoca son 2 sezon var
rica ediyorum bana cevap verirken yuvarlak ifadeler kullanmayın, ben de biliyorum aynı şey olmadığını, ama çöküşler hep böyle başlıyor. Elinde son 2 sezonda 10 gol 30 asist yapmış efsane bir futbolcu var, sen medyanın manipülasyonlarına yenik düşüp gidişini destekliyorsun.
Başta stajyer hoca ve çapsız yönetim varken de alacakları adam hiçbir meziyeti olmayan bir çöp oluyor. Hem de transfer bütcesinin en büyük kısmını ayırarak, kale dışında hiçbir bölgede iyi futbolcu yokken Sneijder midir upgrade edilmesi gereken.

Aspor'da da bunu demiş diyorlar.Neyin peşinde acaba?

Nevzat Dindar: Tudor'a bu takımın 2 sezondur dibe batmasının sebebi nedir dedim. Verdiği cevap; "Sneijder'in takımda olması" dedi

Hocamız Sneijder düşmanları ile billur geçmiş olabilir, ironi.

No look pass reis

Lincoln tarzı ''Sihirbaz'' on numaraları her zaman daha çok beğenmişimdir :ka21:

Başladığı gibi bitirseydi, efsanemiz olurdu kendisi

Sneijder daha iyi futbolcu ama yetenek olarak Lincoln döver bence.

Yetenek olarak Lincoln gelmis gecmis en iyi oyuncular'dan birisi olabilirdi. Hem Schalke'da hemde bizde ( 3 sezonun 2sinde) aptalca hareketler yapti. Bildigin ergen ve karakteri oturmamis birisi.
Yinede sut ve pas konusunda bana göre Sneijderin arkasindadir. Dribblingde ise muazzam bir oyuncu kendisi

Lincoln hayatımda gördüğüm en büyük sirk topçusu olabilir. Çok özel bir yeteneği filan da yoktu yani. Şansı yaver gidenlerden bence. Brezilya'da kendisinden zilyon tane olduğu kanaatindeyim.

Bence gayet yetenekliydi ama karakter olarak beş para etmez birisi ilk başladığı performansla ilerleyen dönemi arasında fark vardı.
Deplasmana gitmek istememeler falan karakterli ve profesyonel bir yapıya sahip olsa bizim ligde döktürürdü özellikle

rica ediyorum bana cevap verirken yuvarlak ifadeler kullanmayın, ben de biliyorum aynı şey olmadığını, ama çöküşler hep böyle başlıyor. Elinde son 2 sezonda 10 gol 30 asist yapmış efsane bir futbolcu var, sen medyanın manipülasyonlarına yenik düşüp gidişini destekliyorsun.
Başta stajyer hoca ve çapsız yönetim varken de alacakları adam hiçbir meziyeti olmayan bir çöp oluyor. Hem de transfer bütcesinin en büyük kısmını ayırarak, kale dışında hiçbir bölgede iyi futbolcu yokken Sneijder midir upgrade edilmesi gereken.

Hala son 2 sezonda bu kadar assist yapmis diyorsun,bende diyorum ki selcuk inan denen el freni de neredeyse ayni rakamlara ulasti

Ikisininde verdigi Zarar ortada,bu takimin orta sahada rakiplere ezilmesinin sebebi Sneijder-selcuk ikilisi bunda anlamayacak ne var

Sirf adi var dünya yildizi diye sahada can verene kadar oynayacak hali yok heralde

Ben arfa ile ilgilenen muhtemelen fenevdir.Ama alamazlar orasi ayri tabi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senelerdir Belhanda ve Gomis isimleri gündemde var, Tudor'da gelip bunların ismini mi verdi şimdi bize? Tudor'a çok kızıyorum da bu adamları Tudor'un istemediği açık bence. Yönetim önüne atmış adam da okeylemiş gibi duruyor. Okeylemesi de problem bence ama bi listesi falan yok mu bu adamın merak ediyorum. Bunlar ne t.d ne scout transferi bildiğin yönetim- menajer olayı gibiler. Kötü oyuncular değil de yani ne bilim.

Belhanda Sneijder'i gorse gotunu yalayıp formasını ister, bizim tudor ikisini değiştirmek için üzerine 20 milyon euro veriyor. Taraftar da sneijder cok para alıyor derdinde daha. Tarık camdal gelirken sevinenler de aynı tayfaydı muhtemelen, transfer aşığı fm kuşağı

Sen o aciklamayi diyorsun ama iste Türkiyeye demis.

Kita : << Ben Arfa m'interesse mais il va aller en Turquie >> - PSG Canal Supporters

« Il va aller en Turquie mais évidemment que ça m’intéresse » annonce-t-il dans cet entretien accordé à 20 minutes. L’international tricolore devrait bien quitter le PSG cet été puisque ses rapports avec le staff sont très frais. On l’annonce ardemment courtisé par les deux clubs d’Istanbul, le Besiktas et Galatasaray.

...Copyright (C) Vous devez associer ce lien Kita : << Ben Arfa m'interesse mais il va aller en Turquie >> - PSG Canal Supporters .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt