Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guido Albers: Ne Çin ne ABD hiçbir arayışımız yok. Sneijder'in 1 sene daha sözleşmesi var. Dursun Özbek'in de bu konuda sorunu yok.

Guido Albers: Dursun Özbek ile sürekli konuşuyoruz. Sneijder'in kalması konusunda bir sorun yok.

Guido Albers: Sneijder'in Tudor ile hiçbir sorunu yok. Galatasaray'ı da çok seviyor kalmak istiyor.

kalıyo sneijder,kalmış hatta.geçmiş olsun:o

Sneijderin kalmak isteyeceğini ta mayıstan beri diyorum zaten burada boşuna algıya kapılıp gitsin/gidecek denildiğinde kaç kere kendi çapıöca açıklama yaptım.

Neden çünkü
1-)Sneijderin son yılı
2-)Hem lig hem uefa var ve dünya kupası için en formda olabilme yeri burası
3-)Başka bir kulübe giderse alışmak vs. bu risklere girmek istemez(D.k.'dan dolayı)
4-)Aldığı bu parayı çin hariç başka hiç bir yerde alamaz sneijder ailesinin çine gideceğini sanmıyorum.

Hollanda D.K.'ya gider/gidemez bilemem en azından 10. aya kadar belli bir formda kalacaktır o formda duran bir sneijder zaten tudorun antrenman sisteminden dolayı istese de kilo alamaz ve doğal olarak antrenman eksiği olmaz.
Hollanda eleme oynarse eğer bu süreç birkaç ay daha sürer bu sene her oyuncunun ekstra formuna ihtiyacımız var.
Sneijderin sözleşme bitince onunla yıllık 2.2 milyon eurodan 2 sene daha sözleşme yapmamız gerekir ilk 11 oynatmasak bile süre aldığı zaman boyunca iyi bir yedek kulübesi avantajımız olur. Bunun son +1'inde alt takımlardan birinin başında eğitmen olarakta başlamasını istememiz gerekir bu işi hagide yapamadık çünkü dünyanın en aptal takımıyız diye boşa demiyorum. Haginin veled jenerasyonu şampiyon oldu aynı avantajı hagiye verseydik şu altın jenerasyon dediğimiz çocuklar ile dünya futboluna damga vururduk.

Bana da ilgi toplamak için yapılmış sallamasyon bir haber gibi geldi, gerçi tribündergi sezon içinde pek fazla kolpa haber yapmaz ama transfer döneminde modaya ayak uydurabilirler belli olmaz.

yani trubunderginin bu zamana kadar transfer haberi veripte dogru cıktıgını görmedim şahsen.bi bilgileri yok onların.

1bbe3bd32de745a816fd7ac99071924f.jpg

Avrupanın en büyük takımları hala Pepeyi oynamayı isteyebilir.
Onu gectim Premier Lig ve La Ligada istediği takımda oynar.
Hepsini geçtim Amerikadan oynar Çinde oynar.
Türkiyede ne işi var Pepenin

Sneijder kalıyorsa Belhanda malına gerek kalmadı. Kanat gibi bir kanat alalım. Hatta 1 orta saha alacaktık, Belhanda parasıyla 1 orta saha daha alalım. Selçuk'tan kurtulalım. Varsın kanatlarda Gary, Yasin, Sinan değişmeli oynasın. Zaten bu leş ligde Yasin bile 8 gol, 5 asist yapabiliyor kanat olarak. Sinan'ın vurdumduymazlığını hiç sevmiyorum ama o da bu rezil lig için skorer bir oyuncu.

Son düzenleme:
Muslera

Corchia Maicon Serdar Clichy

İmbula XXX

Ben Arfa Sneijder Belhanda

Gomis

Bu takım uçar

I love you baby.

Ben Arfa kadrolara yazılmaya başlanmış ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 milyona Belhanda'yı alacağımıza maksimum 10'a Darida'yı alsak. Yanına da Badou tarzı bir adam koysak ya da (ya da Imbula, ben izlemedim ama buradaki videolara göre konuşuyorum). Imbula-Darida-Sneijder çok kalite olur.

Ulan ben arfaya basın 5-6'yı alın. 2 sene sonra en kötü 10'a Çine Katar'a başka yere kitleriz

Bunlar ne kullanıyor acaba

Beşiktaş'tan Arsenal'e Cenk Tosun - Giroud takası önerisi
PSG, Tolgay Arslan için 6 milyon euro teklif etti

''BİZE GOMİS VE BELHANDA'YI ÖNERDİLER"
Trabzonspor'da ilk hedef orta sahanın ortasında Yusuf Yazıcı'nın yükünü azaltacak ve onun verimliliğini daha fazla artıracak bir oyuncu transferi... bu işi halletmek için İtalya'ya çıkarma yapan Başkan Muharrem Usta'nın ilk hedefi ise Juraj Kucka... Slovak oyuncu için Milano'ya gitmeden önce arasının iyi olduğu Başkan Dursun Özbek'i arayan Usta, "başkan menajerler bizi birbirimize kırdırmaya çalışıyor. Belhanda için, Gomis için bizim de kapımız çalındı. Ama biz o oyuncularla Galatasaray ilgileniyor diye reddettik. Hata yapmadığımızı düşünüyorum" konuşması yaptı.

Hmmmmmmmmmmmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt