Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sporx'in haberine göre nice ilgileniyormuş ben arfa ile sonuç=nice'e gider.

Adam Nice deydi zaten bu sezon öncesi Paris'e gitti oradan.

Nasil Balotelli'ye 1 senelik kontrat yaptilar ise ona da aynisini yaptilar. Pili bitmis adamlari alip eski hallerine geri döndürüyorlar, helal olsun adamlara gercekten.

Nice deyken bize karsi göbekli haliyle sov yapiyordu Ben Arfa hazirlik macinda.

DDR-drgW0AAKb5H.jpg:large

Muslera
Corchia Maicon Acerbi Clichy

Imbula Pasalic

Lens-Belhanda-Ben Arfa

Gomis

Şu kadro kurulsa heralde kış gelmeden sampiyonlugu garantilerdik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[h=2] @tancredipalmeri [/h]
Besiktas giving up on Pepe after being asked 10m€ per year. Give a map to Pepe and shows him that Turkey is nowhere near to China

yatmış bjknin transfer galiba

Her sene ayni terane.Daha üc futbolcu gelmeden basin basladi yine bonservislerini yillik ücretlerini kontrat süresine carpip bölüp türk lirasina cevirip 207 milyon demeye,bakiyorum her kanal yapiyor bunu,sonra iste nasil olur yapmamali bilmem ne.Ilginctir bir tek bize yapiliyor bu tür hesaplar..Bu sene en cok futbolcunun üstelik ilk onbir futbolcusunun bizim ihtiyacimiz oldugunu bile bile yapiyorlar ismi gecenleri duyunca.Ne olacakti yani türkiyeden 4-5 milyonlara Adem büyükler mi alinacakti,tabiki 7-8 milyon bayilicaksin avrupadan Galatasaray düzeyinde adamlar almak istiyorsan.Tam 10 oyuncu lazim ipe ipe alacaksin.Korkudan baslarina geleceklerden dolayi ne tdmiz nede dursun 10 oyuncu almaliyiz diyemiyor.Ntvdeki seytan sorarken 5 oyuncu lzm diyor.Burda bile Galatasaray düsmanlari basladi;Nantes baskani Ben Arfa Türkiyeye gidiyor diyor burda hayal diyenler var,belhanda sneijder diyenler var vs vs..Bize gelince hayalde feneremi gidince okay? Ki Bu sene bide ffp kisitlamalari varken bizde yokken.Belhandaya gelince;Ben Arfa sag acik,belhanda playmaker pozisyonunda oynayacak bu kdr basit.Ve sunu cok net söyleyebilirim,Ben Arfayi alan sezona 1-0 önde baslar.Ne yapip edip alinmasi gerekiyor.Biraz uzun oldu kusura bakmayin,aslinda takip etmekle yitiniyorum ama Ben Arfayi okuyunca dayanamadim atladim :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gomis daha gelmeden Türkçe öğrenmiş. Bizim çürük portakal beş senedir öğrenecek. Bi de ilk geldiğinde ilk işim Türkçe öğrenmek diyordu. Yazıklar olsun.

Talisca konusunda geçen düşündüğüm olmuş lan herif yıllık 3 milyon euro istemiş beşiktaşın işi zor oğuzhana quaresmaya zam yapıyorsa ona da yapmak zorunda kalacak ağır sıçışa doğru gididiyorlar. Ama arap/çin yolundan ağır para aklama var heriflerde.
Atınçı bir daha bedelsiz kiralayacaklarmış 24 yaşına gelmiş atınçta ve bonservisiyle aldıkları oyuncuyu 2 yıl bedavadan beşiktaşa kiralayacaklar alman polisine takılır bunlar diyeyim. Şöyle bir şenlik olsa da 3 temmuz 2'yi izlesek

ben arfa yazıp durmayın fener alınca ağlayacaksınız sonra Belhanda-Gomis-Karamoh 3lüsü güzel olur

8 milyona Belhanda'yı alacağımıza maksimum 10'a Darida'yı alsak. Yanına da Badou tarzı bir adam koysak ya da (ya da Imbula, ben izlemedim ama buradaki videolara göre konuşuyorum). Imbula-Darida-Sneijder çok kalite olur.

10 Milyona birakmaz Berlin. Adam dinamo gibi yav hic yorulmuyor bir oraya kosuyor bir buraya kosuyor her mac. Biz bunu Freiburg ligden düserken almaliydik 2 sene önce. Simdi cok zor.

Bundesliga dan kalburüstü hic bir adami öyle kolay kolay Türkiye ye getiremezsin. Ya Lincoln gibi kaprisli sorunlu falan olacak, ya Misimovic gibi kendi takiminda düsünülmeyecek ya Marcelo gibi ligden düsen ekibin vasat stoperi olacak ya da gurbetcilerin alt klasman oyuncularindan birisi olacak Tolga, Olcay, Tolgay vs gibi.

Yoksa öyle kolay kolay öne cikan bir futbolcuyu alamayiz Bundesliga dan, bunu sirf bizim icin degil tüm türk kulüpleri icin söylüyorum. Darida bence Bundesliga da en iyi orta sahalardan biri, hem defansif hem de ofansif acidan cok iyi bir adam.

Sergen bu Ben Arfa muhabbeti nereden çıktı bizle ilgili?

yav acıklama yapmış ya nantes başkanı haberi de koydum buraya.

Twitter bu hesap gecenlerde bi iddia attı ortaya.PSG United (@psgunited6) on Twitter

@mercanex Suan l'equipe tv de Ben Harfa nin menajeri'nin Türkiye ye Galatasaray yetkilileriyle görüsmeye gittigini konusup tartisiyorlardi

1 hafta kadar önce de bi renkdaşımız bunu dedi.

Kita : << Ben Arfa m'interesse mais il va aller en Turquie >> - PSG Canal Supporters

« Il va aller en Turquie mais évidemment que ça m’intéresse » annonce-t-il dans cet entretien accordé à 20 minutes. L’international tricolore devrait bien quitter le PSG cet été puisque ses rapports avec le staff sont très frais. On l’annonce ardemment courtisé par les deux clubs d’Istanbul, le Besiktas et Galatasaray.

...Copyright (C) Vous devez associer ce lien Kita : << Ben Arfa m'interesse mais il va aller en Turquie >> - PSG Canal Supporters .

Talisca konusunda geçen düşündüğüm olmuş lan herif yıllık 3 milyon euro istemiş beşiktaşın işi zor oğuzhana quaresmaya zam yapıyorsa ona da yapmak zorunda kalacak ağır sıçışa doğru gididiyorlar. Ama arap/çin yolundan ağır para aklama var heriflerde.
Atınçı bir daha bedelsiz kiralayacaklarmış 24 yaşına gelmiş atınçta ve bonservisiyle aldıkları oyuncuyu 2 yıl bedavadan beşiktaşa kiralayacaklar alman polisine takılır bunlar diyeyim. Şöyle bir şenlik olsa da 3 temmuz 2'yi izlesek
kac istemis kac?

bu arada Belhanda-Sneijder-Ben Arfa'nın aynı anda sahada olduğu takım ilk 5e giremez romantiklği bırakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt