Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis kimki o paralari aliyor arkadas gecen sene bedava adebayoru alsak daha iyidi adam gomisi cebinden cikarir gomisin erenden hicbir farki yok bide 3.4 milyon euro yillik verecez bu kulup batar tabi alayı defolup gitmezse bize gülmek haram dursunu tudoru toptan temizlik lazım

433 merkez selcuk deme sakin?

Sneijder kalacaksa 433 sisteminde sneijder solda, belhanda sagda, oyunu iki yonlu oynayabilen orta saha (lemina, imbula tarzi) merkezde

Ofansif olabilir ama hem sneijder hem belhanda milli takimda 433 sisteminde orta sahada oynuyorlar

Sneijder kalacaksa oynamasi lazim, dunya kupasi var, bu sezon biraz daha istekli oynar ve selcuk yedek kulubeye cekilir

Win-win situation

Tudor'u ntv spor'da dikkatle dinledim, 4lu defans ve sonrasinda eldeki oyunculara bakip karar verecegim dedi, muhtemelen sneijder'i kastetti

Bruma sonrasinda belhanda solda olmaz ve olmamali

Son düzenleme:
Sneijder kalacaksa 433 sisteminde sneijder solda, belhanda sagda, oyunu iki yonlu oynayabilen orta saha (lemina, imbula tarzi) merkezde

Ofansif olabilir ama hem sneijder hem belhanda milli takimda 433 sisteminde orta sahada oynuyorlar

Sneijder kalacaksa oynamasi lazim, dunya kupasi var, bu sezon biraz daha istekli oynar ve selcuk yedek kulubeye cekilir

Win-win situation

Tudor'u ntv spor'da dikkatle dinledim, 4li defans ve sonrasinda eldeki oyunculara bakip karar verecegim dedi, muhtemelen sneijder'i kastetti

Bruma sonrasinda belhanda solda olmaz ve olmamamali

4-3-3 de Belhanda ve Sneijder orta sahada oynarlarsa gecen sezona göre rakipler daha kolay yürüyerek orta sahamizi gecerler.

Win-win situation

Tudor'u ntv spor'da dikkatle dinledim, 4lu defans ve sonrasinda eldeki oyunculara bakip karar verecegim dedi, muhtemelen sneijder'i kastetti

Bruma sonrasinda belhanda solda olmaz ve olmamamali
Anladim ama Sneijder ve Belhanda bile fazla gelebilir, tabi bu biraz da ikisinin niyetine bagli. Sneijder son iki sezon gibi oynayacaksa gecmis olsun, Belhanda ise biraz umursamaz biri, tek ümidim Favre gibi disiplinli bir teknik direktör ile calisti.

Aslinda en mantiklisi parayi belhandaya degil ikinci bir orta saha oyuncusuna yatirmak, o zaman 433 oynayabilir bu takim, tabi ona göre kanatlar da sart. Daha önce 433 denendi sonuc ortada.

Son düzenleme:
Şu iki kelimeyi söylemek zor olmasa gerek "Sneijder kalacak". Ne Dursun ne Tudor bu cümleyi kuramadı demekki seneye düşünülmüyor

Gomis kimki o paralari aliyor arkadas gecen sene bedava adebayoru alsak daha iyidi adam gomisi cebinden cikarir gomisin erenden hicbir farki yok bide 3.4 milyon euro yillik verecez bu kulup batar tabi alayı defolup gitmezse bize gülmek haram dursunu tudoru toptan temizlik lazım
esmiyor_1096381.jpg

Öncelikle Gomis hayırlı olsun camiamıza diyelim

Yalnız ben bu adamın videolarını seyrettim bana biraz ağır geldi

Bilenler biraz aydınlatabilir mi bizi bu adam pres yapar mı ileride hareketlimidir yoksa eli belinde mi bekler

Şu iki kelimeyi söylemek zor olmasa gerek "Sneijder kalacak". Ne Dursun ne Tudor bu cümleyi kuramadı demekki seneye düşünülmüyor
Evet istatistikleri fizik durumu kötü olmasina ragmen göze batiyor ama ben bir yerde diger arkadaslara da hak veriyorum, sneijder gercekten iyi durumda degildi. Ben bu kadar cok top kaybettigini ve bu kadar az sut attigini hatirlamiyorum. Buna ragmen onun olmadigi maclarda organize dahi olamadik, yani afedersin iki ucu b.... deynek. Tabi bütün bunlarin disinda en büyük problem gönderildigi takdirde yerine alinacak oyuncularin bu yönetim ile hangi kalitede olacagi üc asaga bes yukari bilinen bisey, tabi büyük bir sürpriz olmazsa.

4-3-3 de Belhanda ve Sneijder orta sahada oynarlarsa gecen sezona göre rakipler daha kolay yürüyerek orta sahamizi gecerler.

Dedigim gibi kagit uzerinde olabilir ama tudor'un oyunculara verecegi gorevler onemli

opstelling-nederland-tsjechie.png

Hollanda'nin bir donem sık sık oynadigi sistem, sneijder solda, sagda wijnaldum, wijnaldum hem psv de hem de simdi liverpool'da 433 sisteminde orta sahanin saginda oynuyor, oda belhanda gibi biraz daha ofansif ama 433 sisteminde sagda oynayabiliyor, yani burda onemli olan tudor'un oyunculara verecegi gorev

Dedigim gibi kagit uzerinde olabilir ama tudor'un oyunculara verecegi gorevler onemli

opstelling-nederland-tsjechie.png

Hollanda'nin bir donem sık sık oynadigi sistem, sneijder solda, sagda wijnaldum, wijnaldum hem psv de hem de simdi liverpool'da 433 sisteminde orta sahanin saginda oynuyor, oda belhanda gibi biraz daha ofansif ama 433 sisteminde sagda oynayabiliyor, yani burda onemli olan tudor'un oyunculara verecegi gorev
Wijnaldum defansif olarak iyi iş yapan bir eleman ama. Ne Belhanda ne de Sneijder bu konuda iyi değiller. Belhanda zaten çok savruk ve maalesef de vurdumduymaz bir tip.

Bu iş başımızı ağrıtır, orta sahada rakip falan karşılayamayız hele hele Selcuk-Belhanda-Sneijder üçlüsü olursa.

sent via GSC

Öncelikle Gomis hayırlı olsun camiamıza diyelim

Yalnız ben bu adamın videolarını seyrettim bana biraz ağır geldi

Bilenler biraz aydınlatabilir mi bizi bu adam pres yapar mı ileride hareketlimidir yoksa eli belinde mi bekler

Benim izlediğim kadarıyla:
-Hayvan gibi güçlü
-Bitiricilik en önemli silahı
-Fırsatçı
-Kafa golleri atıyor
-Çok hızlı değil ama yavaş da değil.
-Servis yapmasını beklemeyin
-Tarz olarak ceza sahası gölcüsü diyebilirsin. İyi beslersen 20 golü leblebi niyetine atar.
-Son olarak çok takmayın, takım iyi ise Gomis fırtına gibi eser. Bizim sorun şu anda Gomis değil. Adem Büyük'lerin, Vagner Love'ların fark yarattığı bi ligde her sene Avrupa'nın en önemli liglerinde +20 gol ortalaması ile oynayan bir adam ligin dıbına koyar. Burada en önemli şey orta sahaya yapılacak takviye çünkü leş oğlu leş bir orta sahamız var. Ellerini kollarını sallaya sallaya geçiyorlar.

renktaşım adamın 1 yıllık sözleşmesi kalmış ve satarsak para kazanacağız şeklinde yaklaşıyorlar. Bu zihniyet varken kalması mucize olur bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt