Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başakşehirden 3 puan alırsak tutuklanırız diye düşünen TDler yok değil midir? neden olmasinAbdullah Avcı: İlk 10 hafta sevimli takımdık, daha sonra 'Başakşehir siyasi olarak kayrılıyor' algısı yapılmaya başlandı.
kara listeye almışlar seni
hadi benden duymuş oldun
Fernando, Pasalic, Lemina, İmbula gibi adamları bonservisiyle alamayız. Kulüpleri de uçuk transfer piyasasında bu oyunculardan para kazanmak isteyeceğinden Haziran - Temmuz aylarında kiralık göndermeye yanaşmaz. Anca Ağustos geldiğinde oyuncuyu gönderemezlerse ve oyuncu da illa gitmek isterse o zaman kiralık düşünebilirler. O yüzden bu adamlar için Ağustos'u bekleyip orta sahaya Vainqueur'u alıp beklemeye geçmekte fayda var.
Wiel den daha.karakterli degil tam bir ariza millet Belhanda ya laf ediyor ama Arfa daha beter arizaBen Arfa biraz ciddiye alırsa bu ligde çılgın atar
Bu laf bana ise Nani ve Rvp ya da Guti ve Simao geldiginde de ayni seyler soylendi.alıştık artık ha belki de bize geliyordur ama fikrim degismez ayrica ben kötü demedim arıza dedim ve fenerde ariza olup ta is yapan tek futbolcu hatırlamıyorum.Aykut ile ikinci ayda birbilerine girerler ortalık karışır eminim,adam Alex'i bile idare edemedi.sen yasini sinani izlerken onlar ber arfayi izleyecek
bu sene sampiyon olurlar artik
Fenerli misin ya da nasıl bir muhalefetsin çözemedik seni kardeş??sen yasini sinani izlerken onlar ber arfayi izleyecek
Forma satışlarından pek bir gelirimiz yok maalesef.Boş boş muhabbetlerden baska bısey yapmıolar bu kulubun basındakıler.. baskanın acıklaması ne bu klubun gelırıde gıderıde 140 mılyon euro degılmı ? faızler banka borcları dısında.. e tamam rıvayla sen bunları kapatıosun sımdı.. yanı gelır-gıder tablosu esıtlenıyor dımı.. bu gelırler nasıl 140 mılyon euro oluo.. Sacma sapan selcugun yasinin semihin forma satıslarıyla mı oluo. Ozaman al ascacıbarı al lemınayı al Ben arfayı al corchıyayı bak bakalım bu takımın gelırı nasıl yukselıo... yukseldıgınde de bu adamlara verdıgın bonservıs bedellerı sana koyuyomu gor.. uzerıne bırde sportıf basarı geldıgınde uefadan gelıcek paralar turkıyeden gelıcek sampıonluk prımlerı gunluk gıse hasılatları nasıl da kalkındırcak bu klubu... hayır ben yanlıs mı dusunuyorum yoksa eksık kalan bıseylermı var benım soledıklerımde ? Yap artık su baba transferlerı yap hem dusmanlarını catlat arkadas hem taraftarını sevındır taraftarınla bı barıs hem su lanet medyanın agzına dusurme bu GALATASARAY'ı hem de takım hazırlansın uzun bı sure bırbırlerıne alıssınlar kurban olıım yaw!!
Kim aldı ben arfa'yı hayırdır ?sen yasini sinani izlerken onlar ber arfayi izleyecek