Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben arfa ı fner alamaz paraları yok antalya yada başakşehire geliyordur buraya geliyorsa.

Serdar'ın istikrar yakalaması zor. 1 maç oynar, 10 maç yok. Hakan çok yaşlandı, Semih futbolcu bile değil. Sağda Linnes idare edebilir ama Carole ile olmaz. Sol bek de lazım.

2 bekede adam alınsın Carole idare eder belki diyordum ama vazgeçtim hem Linnes hem Carole fark yaratmayan adamlar orayı Corchia-Clichy yap sonra bak rahatına kupada sakatlıkta falan koy diğerlerini mis gibi.

DDR_rgyXkAAhHft.jpg

2 bekede adam alınsın Carole idare eder belki diyordum ama vazgeçtim hem Linnes hem Carole fark yaratmayan adamlar orayı Corchia-Clichy yap sonra bak rahatına kupada sakatlıkta falan koy diğerlerini mis gibi.

Bu rezil yönetimin bunları yapacağına inanıyor musun gerçekten? Ben ihtimal vermiyorum. Zaten öyle baksak Muslera ve Sneijder hariç her mevkiye transfer lazım. Yani 9 adam.

Ersin Düzen @ersinduzen

Gomis yarın, Belhanda Perşembe İstanbul'a geliyor. Yeni transferler sağlık kontrolünden geçip, Cuma günü Slovakya kampına katılacak

Bu rezil yönetimin bunları yapacağına inanıyor musun gerçekten? Ben ihtimal vermiyorum. Zaten öyle baksak Muslera ve Sneijder hariç her mevkiye transfer lazım. Yani 9 adam.

6 transfer gelecek diyip duruyorlar ben ona göre hayal kuruyorum valla,Clichy hariç yazdığım isimleri almakta zorluk görmüyorum ama bakalım gerçekten Tudor etkisi yaşamız oluruz bu tip hamleler gelirse geçen sene saçma sapan transferlere Riekerink göz yummuştu işler değişmiş gibi duruyor.

Belhanda perşembe günü saat 16.30'da İstanbul'a gelecek.

Cumhur

Beyler bu riva ve florya projesi,yani banka borclarinin kapatilacak olmasi rakiplerde ve fener bjk medyasinda sok etkisi yaratti,artik aldigimiz her futbolcunun maasini yillara carpip tl ye cevirecekler,hergün tudor x futbolcuyla kriz mansetleri verecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt