Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.271
- 24.323
- 3.093
Ben arfa ı fner alamaz paraları yok antalya yada başakşehire geliyordur buraya geliyorsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar'ın istikrar yakalaması zor. 1 maç oynar, 10 maç yok. Hakan çok yaşlandı, Semih futbolcu bile değil. Sağda Linnes idare edebilir ama Carole ile olmaz. Sol bek de lazım.
Ben arfa ı fner alamaz paraları yok antalya yada başakşehire geliyordur buraya geliyorsa.
Antalya alsa ne takım olurlar yalnız he..
2 bekede adam alınsın Carole idare eder belki diyordum ama vazgeçtim hem Linnes hem Carole fark yaratmayan adamlar orayı Corchia-Clichy yap sonra bak rahatına kupada sakatlıkta falan koy diğerlerini mis gibi.
işin içinde dursun varsa arsenalin hiç şansı yokJuventus'lu Lemina ile ilgilenen tek kulüp Arsenal değil. Galatasaray, oyuncu için temaslara başladı. [Tutto Juve]
Ooo temaslara baslamisiz![]()
Bu rezil yönetimin bunları yapacağına inanıyor musun gerçekten? Ben ihtimal vermiyorum. Zaten öyle baksak Muslera ve Sneijder hariç her mevkiye transfer lazım. Yani 9 adam.
Sergen sen yoktun belhanda geldi la![]()