Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olympique Lyon, Mariano Diaz'ı Real Madrid'den 8 milyon Euro'ya transfer ediyor. Sözleşmede Real Madrid'in geri alma opsiyonu olacak.

Juventus neden büyük takımlarda sans bulamamış veya emektar futbolcuları almayı çok seviyor anlamıyorum.
Çok başarılılar bu konuda Evra,Alves,Mandzukic.
Simdi de Aurireri istiyorlar.

Evra Alves Mandzukic büyük takımlarda şans bulamamış futbolcular değildi, hepsi liglerinin ve CL'nin şampiyonları olarak gittiler oraya. Gayet de rotasyonla hepsini oynattı.

Şans bulamamış Alves'e hem City hem Chelsea teklif yaptı.

6 transfer gelecek diyip duruyorlar ben ona göre hayal kuruyorum valla,Clichy hariç yazdığım isimleri almakta zorluk görmüyorum ama bakalım gerçekten Tudor etkisi yaşamız oluruz bu tip hamleler gelirse geçen sene saçma sapan transferlere Riekerink göz yummuştu işler değişmiş gibi duruyor.

Çok fazla da hayal kurma bence. Sonuçta bu vasıfsız Dursun ve yönetiminin en önemli özelliği yalancılık. Bunlar ilk geldiklerinde de basketbol tarihinin en büyük sponsorluğu, ekonomi vs. palavra sallayıp duruyorlardı. Ve şu ana kadar yaptıkları tek bir hayırlı iş yok.

Malatyaspor deplasmanında oyundan çıkarken Tudor'la tartışan Belhanda, süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

7301afcf9255b2fd6803ca4e45dec70b.png

gomis
belhanda wesley barfa​

böyle bir hücum hatti fena olmazdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt