Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samer sumer kim yav.uydurma haber.Allah bilir menajer bile degildir.emre tilev denilen kolpacı dün sagna haberini paylaştı.sonra muhabbeti döndü saçma bi şekilde.

Sagna salağın teki, kimse Eboue etkisi falan beklemesin. Ciddi manada zeka sorunu var

Corchia ile ilgilrniyoruz tete falan döndü sagnaya inanmam

GSCimbom‏ @GSCForum
Sagna'nın Türkiye'deki menajeri Samet Süner: "Galatasaray ile anlaşmaya yakınız ancak şimdilik transfer kesinleşti diyemeyiz."

DDVxqrYXcAMFwGv.jpg

Bence sagna üçüncü planda bekletiliyor. Corchia, tete.. Hiçbiri olmasa sagna denenir

Sagna'da para bitmiş. Çakal menajerler aracılığı ile son kez kapağı atacak enayi bir kulüp arıyor. İnşallah biz olmayız. Yeter paraların çöpe gittiği. Sagna mı kaldı salak herifler?

Genç adam alalım artık onu istiyorum Tete çok iyi isim olur..
Tamam Gomis kaşar transferimiz golcü adam kaşar olur diğer mevkiler genç olsun..

sagnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kikoyu u17 mi 19 mu ne ordayken izlemiştim ispanya formasıyla, tam bir sarı fırtına idi ancak beklenen sıçramayı yapamamış belli ki , kokeler cokeler üst düzey oynarken kiko sönük kaldı

Çeptalk

Sagna azmandir gelsin yav eplden gelen oyuncu bu ligde her türlü fark yaratıyor zaten.
Siyahi oldugu icin bir futbolcuya azman yakistirmasi yapmaniz klişelesmiş bir örnektir bu tür geriliklerden uzak durmaniz forumumuz için en hayirlisi olur siyahi renktaslarimiza özürünü bekliyoruz dostum :ka21:

Orta saha sesleri neden kesildi? Saglam en az 2 orta saha gelmedikçe ne Maicon ne Belhanda ne Gomis hatta sağ beke alves'i alın işe yaramaz.

Aynen siyah rekdaslarimizdan ozur dilenmeli kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt