Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sagna katki sağlar ama yaşlı ve çok maaş ister.

Onun yerine Tete gibi genç ve potansiyel bek alınmalı

Belhanda'yi aldik ya fenev medyasi Ben Arfa'yi Galatasaray'ın elinden kaptık muhabbeti peşinde muhtemelen.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=&quot]30.06.2017[/FONT][FONT=&quot]'de sözleşmesi bitiyor.
Lakin Sagna 34 yaşındaymış ya la yuhh :D

[/FONT]

Ben daha para hesabı yapmayacağım banane lan niye biz düşünüyoruz anasını satayım. Başkan orada yönetim orada, gk orada herkes memnun çokta şeyimde yani tüketim çılgını olalım. Alsın getirsinler çokta fifi

Bilal Valbuena

Hahahahahhahahahahah

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Muhtemelen Maicon-Sagna-Vainqeuer gelir transfer kapanır Corchia 5-6 Milyon diye ucuza Sagnayı alalım derler bu muhteşem vizyonla batma yolunda ilerleriz

Bu transfer döneminin olmazsa olmaz tek ismi imbula ya da hatta özellikle vainqueur ​bence. Bu ikisinden birisi gelmezse kimse gelmesin

1+1 yıllık anlaşma fena olmayabilir. EPL'de senelerce üst düzey oynamış bir adam sonuçta. En az 1 sene daha katkı verebilir. Bonservisi de yok.
Tabii ilk tercih Corchia veya Tete olmalı. Bu da bi komisyon transferi gibi geldi bana...

Renkdas anlamadinmi simdi bunu yapma iste bana

77-neden-2-ye-bolunmez-sorunsali_737064.jpg

Belhanda'yi aldik ya fenev medyasi Ben Arfa'yi Galatasaray'ın elinden kaptık muhabbeti peşinde muhtemelen.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
'fenev' gibi küçük dusurucu laflar kullanarak hem kendinizi hem bizi (transfer nöbetini) meclis dışı okuyucularimiza mahçup gösterip yanlis algi veriyorsunuz

gsc gibi versatil bir platformda bu tür cocuksu sakalara yer yok dostum:ka21:

'fenev' gibi küçük dusurucu laflar kullanarak hem kendinizi hem bizi (transfer nöbetini) meclis dışı okuyucularimiza mahçup gösterip yanlis algi veriyorsunuz

gsc gibi versatil bir platformda bu tür cocuksu sakalara yer yok dostum:ka21:

Adam hakli yani hemen NKFVAS basabilirdin mesela

Belhanda sorunlu oyuncu, ben arfayi alalım diyen arkadaşlar var. Yıllardır takip ederim ben Arfa daha yeteneklidir ancak cok daha sorunlu bir oyuncu. Buraya tamamen yatmaya da gelebilecek bir karakter.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt