Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar 1 forvet daha alacak belli ki.calleri,jovetic,vargas,caicedo haberleri çıktı son 7 gunde.

Sagna gelirse sabri neden yollandi diyecek yorumcular taniyorum

Gökmen özdenak mesela

Bizden daha iyi orta sahalari olacak

Helal Trabzon'a saglam adamlar aldilar
Yaw ne alması ya ben bu laflara illet oluyorum o zaman bizde impula Marsilya da oynayan vanguier mi ne onu sağ Kanada tete ve chorcia sola glicy ben arfa onları aldık

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

'fenev' gibi küçük dusurucu laflar kullanarak hem kendinizi hem bizi (transfer nöbetini) meclis dışı okuyucularimiza mahçup gösterip yanlis algi veriyorsunuz

gsc gibi versatil bir platformda bu tür cocuksu sakalara yer yok dostum:ka21:

Kardeşim bende bu tarz yazılara hassasım ama birazda antuya bakarsan fenev yazlımının ne kadar masum oldugunu görürsün.

Son düzenleme:
Aboubakar gider, Talisca muamma, oyuncu satmadan transfer yok, Beşiktaş bu gidişle gümler.
Dursun hala başkan olsa da FT-Aysal döneminden sonra ilk defa transferden bu kadar umutluyum.

Aboubakar gider, Talisca muamma, oyuncu satmadan transfer yok, Beşiktaş bu gidişle gümler.
Dursun hala başkan olsa da FT-Aysal döneminden sonra ilk defa transferden bu kadar umutluyum.

aboubakar ya portoda kalacak ya newcastla gidecek.(porto sözleşme uzatacakmış)talisca premier lige manchestera ya da başka bi takıma.pepe de psg yolcusu.abola ve rmc radyosu kaynak.

Talisca bjk da kaldi

Bjk opsiyonu kullandi gidemez artik

Talisca 1.5 milyon aliyor maasini yükseltmek icin menajer oyunlari

Belhanda sorunlu oyuncu, ben arfayi alalım diyen arkadaşlar var. Yıllardır takip ederim ben Arfa daha yeteneklidir ancak cok daha sorunlu bir oyuncu. Buraya tamamen yatmaya da gelebilecek bir karakter.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yirmi sayfa kadar once aynisini yazmistim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilgilenilen isimler ve temaslar takdire şayan tudorun futbola bakışı iyi başkanında takımı futboldan anlayanlara bırakma girişimi şimdilik pozitif gözüküyor projelere yoğunlaşıp tamamlar borcu sıfırlar ve şampiyonluk da gelirse efsane olur...
trabzona gelince orada 2 sene çalıştım farklı problemler var başta şehir orada oyuncu tutmak zor hele yıldız oyuncu imkansız trilyonluk adamlar herkesle beraber trabzon forumda ve 2 gece kulübünde ünili ergenlerle mi takılcak trabzon altyapıya yönelmedikçe anadoludan bir oluşum çıkarmadıkça ilk 4 e oynayamaz

Bizden daha iyi orta sahalari olacak

Helal Trabzon'a saglam adamlar aldilar
Yaw bide akıl var mantık var bu TS uefa dan 11 milyon euroluk izin aldi kucka ya adamlar 10 milyon dan kapı aciyorlar medel i de kiralayacak halleri de yok basının gazlamalari bide bunlar forvet alacak diyorlar nasıl olacak

Geçiniz

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahaya yönelelim artık 'Selçuk-Tolga-De Jong-Donk' kombinasyonlarını izlemek istemiyoruz

bu sene transferin scout ekibi,cenk ergün ve tudora bırakılması çok iyi oldu. şu ana kadar ilgilenilen isimleri neyse hepsi kaliteli. şimdiye kadar aklın nerdeydi dursun 2 senemizi çöpe attın

Corchia-Clichy veyahut olmuyorsa Sagna-Wilems yapalım aşağı yukarı benzer maliyetlerdeler ilkini tercih ederim ama ikinciside fena değil

Talisca bjk da kaldi

Eger biri 25 milyon bonservisi basip alirsa ,opsiyon otomatik olarak çöpe gidiyor ama bjk iki yillik kiralama bedeli olan 4 milyon eur yu kasaya koyuyor,gercino.paraya (ki yalan yok baslarda begenmiyordum) yeni bir talisca bulamazlar papaz her zaman pilav yemez

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Talisca bjk da kaldi

mario gomez de 2 yıl kiralıktı o niye gitti. bu tinercilerin anlaşmaları bi enteresan ama anladığım bişey varsa o da futbolcu istediği zaman gidebilir

Yahu kardeşim Sagna dediğiniz adam gelmiş 34 yaşına. Bildiğim kadarıyla mart ayından beri sakat. En 2-3 de bu ister. Yani şuan futbolu bıraksa kimse neden bırakıyor bu adam demez. Yani neyin peşinde bu yönetim aklım almıyor.

Gittiler Belhanda aldılar hadi neyse olsun bir tane dedik. Gomis 32 yaşında iyi futbolcu lafım yok ama geleceği de yok. Bizde bırakır futbolu. En enerji gerektiren pozisyon bek oyuncuları bunlar gidiyor sakat 34 yaşında adam alıyor. Kimlere kaldık yahu...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt