- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw ne alması ya ben bu laflara illet oluyorum o zaman bizde impula Marsilya da oynayan vanguier mi ne onu sağ Kanada tete ve chorcia sola glicy ben arfa onları aldıkBizden daha iyi orta sahalari olacak
Helal Trabzon'a saglam adamlar aldilar
'fenev' gibi küçük dusurucu laflar kullanarak hem kendinizi hem bizi (transfer nöbetini) meclis dışı okuyucularimiza mahçup gösterip yanlis algi veriyorsunuz
gsc gibi versatil bir platformda bu tür cocuksu sakalara yer yok dostum![]()
Aboubakar gider, Talisca muamma, oyuncu satmadan transfer yok, Beşiktaş bu gidişle gümler.
Dursun hala başkan olsa da FT-Aysal döneminden sonra ilk defa transferden bu kadar umutluyum.
Yirmi sayfa kadar once aynisini yazmistimBelhanda sorunlu oyuncu, ben arfayi alalım diyen arkadaşlar var. Yıllardır takip ederim ben Arfa daha yeteneklidir ancak cok daha sorunlu bir oyuncu. Buraya tamamen yatmaya da gelebilecek bir karakter.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw bide akıl var mantık var bu TS uefa dan 11 milyon euroluk izin aldi kucka ya adamlar 10 milyon dan kapı aciyorlar medel i de kiralayacak halleri de yok basının gazlamalari bide bunlar forvet alacak diyorlar nasıl olacakBizden daha iyi orta sahalari olacak
Helal Trabzon'a saglam adamlar aldilar
Eger biri 25 milyon bonservisi basip alirsa ,opsiyon otomatik olarak çöpe gidiyor ama bjk iki yillik kiralama bedeli olan 4 milyon eur yu kasaya koyuyor,gercino.paraya (ki yalan yok baslarda begenmiyordum) yeni bir talisca bulamazlar papaz her zaman pilav yemezTalisca bjk da kaldi
Bjk opsiyonu kullandi gidemez artik
Talisca 1.5 milyon aliyor maasini yükseltmek icin menajer oyunlari
Talisca bjk da kaldi
Bjk opsiyonu kullandi gidemez artik
Talisca 1.5 milyon aliyor maasini yükseltmek icin menajer oyunlari