Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardes sen bılmemnemısın dıcem olmııcak su anda elestırdıgın yonetım almadı haa selcugu umutu endoganı tarıgı onu bunu bos konusma cıldırtma artık adamı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tolga serdar aziz eren de jong?

ayrıca cıldırman zerre umrumda değil bişeyler öğrenmeni istiyorum seni eğitmek istiyorum.

Selçuk un yanına adam yiyen bir siyahi lazım bize.

GSCimbom Mobile App

Belhanda yı şikeciler alsaydı ne hesap yapılırdı nede kaç para aldığı
Aspor mübarek akşam sabah hesap yapıyor
Parası pulu beni ilgilendirmez 2 liralık eşekleri izleyecegimize böyle adamları izleriz

Beni şöyle ilgilendirmez bu verilen para diğer bölgelere yapılacak kaliteli transferleri etkilemiyorsa benim içinde sorun değil ama etkiliyorsa severim öyle yönetimi

2 transfer yapıldı nöbet çıldırdı la transferler haricinde hersry konusuluyor lajsks

Galatasaray'da orta saha için 1. hedef Juventus'lu Lemina oldu. Diğer adaylar 2. plana itildi.
(beIN Sports)

SelÇuk çine mine gitsin yeminle musa oynasa daha faydalı olur tudor burada kalıcı olmak istiyorsa gereğini yapmalı yoksa sezonu göztepe de tamamlar.

Galatasaray orta saha transferi için önceliklerini sıraladı. 1. sırada Lemina okurken liste şu şekilde sıralandı. (beIN Sports)

DDWcJFhXgAIRSLX

G.Saray, Maicon dışında ismi hiç çıkmamış bir stoperle görüşüyor. Bu oyuncu Acerbi değil. İsim konusunda bilgi yok. (beIN Sports)

Önemli olan orta saha. Kim ne derse desin bu ligde orta sahalar şampiyonluğu belirliyor.

Galatasaray'da orta sahaya takviye için Lemina, Imbula, Vainqueur ve Asamoah ile görüşmeler devam ediyor. (beIN Sports)

YNkAOl.jpg

Medel ve kucko
Ikiside bize olur aslinda

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt