Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina gelmez relaks.
maicon gelince frene basarız.
corchia ve vanquier gelirse bile iyi bir iskeletimiz oluyor. imbula daha iyi olur tabi ama stoke city cins bir takım ,zor.

bir kaç tane de kiralık hamlesi yapar, seneye veya devre arası da oralara nokta atışı şeklinde yama yaparak çok iyi bir iskelet oluşturabiliriz.

mathieu-valbuena-belgium-france.jpg

Ulan :asd:

GS Yönetimi bu 4 isimden(Lemina, Imbula, Vainqueur, Asamoah) birini transfer edecek. 4 oyuncu ile de görüşmeler sürüyor. En yoğun görüşme yapılan isim Lemina. (beIN Sports)

Paylaşıldı mı bilmiyorum da Lemina için beinsportsun bir çalışanı 7-8 saat önce Lemina ile anlaşıldığını yazmış.

Super Lig'de en cok top kapan futbolcular

Beyler ön libero transferi isteyen ya da Selçuk'un yanına adam arayan arkadaşlara tek bişey sorucam. İstatistikleri koydum üşenmedim baktım. Bakın Tolga 3 ay sakat olmasına rağmen ligin en çok top kapan 3.oyuncusuymuş, 1. olanla arasında 5 top çalma fark var. Bu adam sakatlanmasa ve sürekli oynasa kesilmeden en yakın rakibine 1,5 kat fark atardı hatta belki 2'ye katlardı. Bunun dışında bu adam oynadığı her maçta en çok koşan oyuncu oluyor. Bize ön libero mu 8 numara mı lazım? Abi yazmayayım diyorum da bu kadar gerizekalı bi yönetim ve antrenör aynı dönemde nasıl birleşti aklım almıyor.

Selçuk'un yanına adam diyenlere gerçekten gülüyorum, hatta gülünç buluyorum. Real Madrid'in ilk 11'den 10 oyuncusunu aynı tut sadece orta sahaya Selçuk'u koy yemin ederim ilk 3'e giremezler. Bana Selçuk'un 1 boka yarar bi özelliğini sayın cidden susucam. Tempo yok, kafa topu yok, beli dönmüyor, hızlı oynayamıyor, topla katedemiyor, fiziği zayıf, çeviklik yok, agresiflik yok, eskiden arada uzaktan şut atıyordu artık onları da yapamıyor. Bu adam kesildiği sene şaha kalkıcaz yüzde 100 eminim.

Allah razi olsun.

Aynen oyle. Yaninda en iyi adam olsun , topu selcuk denen rezile verip ileri firlayacak.selcuk kicini donup geri verecek.

Sonra pozisyon bulamiyor takim , suclu Sneijder!!

Neden? E ifb basini oyle diyor!!

Bein Sports ne sıktın be ya Juventus bu iki adamıda en az 10 Milyona satar oda en az öbürleri belki

adi sir gibi saklanan oyuncuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Lemina zor, PL'den talipleri var

Imbula Lemina'ya gore daha kolay bir transfer, kendisi ayrilmak istiyor + stoke kendisini takimda dusunmuyor

gettyimages-491660836.jpg

Tüm parayı gömün buna, kiralayın 20 Milyon opsiyon koyun bişey yapın.

Bu Trabzon ffpden hiç etkilenmiyo mu acaba ya? Her transfer sezonu bi ton adam alıyo karşılığında doğru düzgün gönderemiyo, gönderse de ya fesih ya da kiralık. Bence fbden sonra durumu en sıkıntılı takım olması gerekiyo

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AYKUT iNCE @aykutince76

Maicon ile 1 saat önce resmen imzalandı.
KAP geliyor...

Maiconnnnnnnn

Super Lig'de en cok top kapan futbolcular

Beyler ön libero transferi isteyen ya da Selçuk'un yanına adam arayan arkadaşlara tek bişey sorucam. İstatistikleri koydum üşenmedim baktım. Bakın Tolga 3 ay sakat olmasına rağmen ligin en çok top kapan 3.oyuncusuymuş, 1. olanla arasında 5 top çalma fark var. Bu adam sakatlanmasa ve sürekli oynasa kesilmeden en yakın rakibine 1,5 kat fark atardı hatta belki 2'ye katlardı. Bunun dışında bu adam oynadığı her maçta en çok koşan oyuncu oluyor. Bize ön libero mu 8 numara mı lazım? Abi yazmayayım diyorum da bu kadar gerizekalı bi yönetim ve antrenör aynı dönemde nasıl birleşti aklım almıyor.

Eye test yeterli aslinda, Tolga Cigerci ligin fizik olarak en kuvvetli orta saha oyuncusu. Bundesliga´da bile en güclüleri arasindaydi.

Juventus'ta da mübarek orta saha makine resmen. Şu Asamoah'la Lemina (kiralık) bizde olsa sıkıntıların %80'i ortadan kalkmış olurdu. AL'de bile kolay kolay kimse duramaz öyle bir orta sahanın karşısında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt