Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nereye yeterli arkadaş? Herif Serdar gibi müzmin sakat. Almanya'da bile ne zaman iyi oynasa sakatlanıyordu herif. Hem, pas verirken 2 metreden adama nişanlayan futbolcu mu olur?

DDWhJmfW0AEe-xH.jpg

h.o

Galatasaray agreed a deal for Tete, but they are not an option for the right-back. (VI)

Lyon and Crystal Palace are interested in signing Ajax right-back Kenny Tete. (VI)

Bende simdi VI'de okudum, tete bize gelmek istemiyormus

Belhanda Gomis falan 3-4 haftadır yazılan çizilen isimler şöyle basına falan düşmeden bi oyuncu bitirsek iyi olurdu ya tüm transferler böyle olunca heyecanı kaçıyor :)

Dursunu hic kestiremiyorum her an hersey olabilir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Stoper icin paul baysse fena olmaz. Bosa cikti en son malaga ile gorusuyodu.

Farkindaysaniz aldığımız ve ilgilendiğimiz oyuncularin neredeyse tamami ya Fransiz yada Fransa liginden.Uyum sorunu olacağını pek zannetmiyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga Ciğerci'nin fizik ve defansif özelliklerinde sıkıntı yok bana göre sorun mental özelliklerinde. En başta konsantrasyon ve hırsı ön libero için yetersiz bence.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun tarzina bakarsak bence hirsli bir adam, ama mental acidan sikintili haklisin. Sakatligindan oyunsal anlamda zayif döndü ve tepkiler gelince tribünden bir daha toparlayamadi, korktu oynamaktan. Sakatligindan sonra verkac ile orta sahayi gectigini bir kere görmedim, bunu bol bol yapiyordu ilk yarida.

Bu sekilde faydali olamaz, Futbolcu = Özgüven. Futbolu dogru oynamak cesaret gerektirir.

ağustos başı serdar aziz sakatlanır ve bir stoper kiralarız transfer dönemi öyle bter gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt