Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.063
- 39.375
- 3.993
su anda ortasahamız resmen bos defansa ramos bonucci tandemini kursak yine paspas ederler bizi ligte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deniz Turuce ne gerek var renktaş
Belhanda ve Şnayder yetmiyor mu
Forumda çok tepki veriliyo ama bence de kaliteli yerliye ihtiyacımız var rotasyon için. Eldekiler baya dandik çünkü.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yusuf insallah gelmez yasinle birlikte garanti kanser eder
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muslera yı tutmalıyız
![]()
bu sene ayrilanlarin disinda seneye sözlesmesi bitecek oyunculara bakalim
muslera sneijder ve rotasyondaki yasin disinda iclerinde topcu yok
ilaveten emrah alanyaspora gidiyormus. bonservisiyle veriyorsak gayet iyi. donk da bu listeye dahil ama kirada oldugu icin henüz listede yok
geriye cavanda endogan ve tarik kaliyor bir sekilde gitmesi gerekenlerden
Takimda is yapacak yerliler:
Eren-Yasin-Sinan Gümüs-Tolga-Selcuk-Ahmet-Serdar
11 yabanci + Linnes, Rodrigues ve Carole hesaba katilirsa 21 oyuncu yapar. 2 tane de yerli kaleci ekle 23 oyuncu. Yani en fazla 25lik kadro olacagini düsünürsek 2 yerli oyuncu daha alinabilir. Olur olmaz yerlileri yüksek fiyattan almaya gerek yok.
Takas + bir miktar para ile Cenk-Eray-Koray-Semih-Hakan-Cavanda-Tarık-Donk-Jong-Umut-Endoğan-Emrah gibi cöpleri kabul edecek bir tek Hanzo ve Okan Buruk aklima geliyor. Akhisar'dan alinacak oyuncu yok, Hamza köylüsü de kovuldu Osmanli'dan. Yoksa Hakan Arikan + Musa Cagiran filan bir sekil yapip alinabilirdi.
Ben şu anda Cengiz dışında tek bir tane iyi yerli oyuncu göremiyorumForumda çok tepki veriliyo ama bence de kaliteli yerliye ihtiyacımız var rotasyon için. Eldekiler baya dandik çünkü.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muslera'nın futbolu bizde bırakacağını düşünüyorum. Bizde 7.sezonu oynayacak zaten kolay kolay bizi bırakamaz
Kalite zaten ortada ama kurallar da belli. Tr'de 14, Avrupada 8 yerli zorunluluğu var. Üstelik ülkede yerli sayılan Eren, Sinan gibi oyuncular da Türkiye altyapısından olmadığı için avrupa kupalarında yerli statüsünde değerlendirilmiyo. O yüzden alternatif transferlerde tercih TR altyapısı görmüş adam olmalı mecburen.Ben şu anda Cengiz dışında tek bir tane iyi yerli oyuncu göremiyorum
Bu Ateş üfleyerek sönmez
ula murf yine kadroda GENIS REVIZYONA mi gidion
Melo belki'de tekdir dünyada. Git 2 kere kirala +3 yil opsyon bagla![]()
23-25 oyuncudan olusan kaliteli bir kadro hayalimiz degilmi renktas
3 kaleci
4 bek
4 stoper
4 orta saha
8 hücumcu
gibi